ayyy tenkyuuu canımmm yaaadeneycemm takıldığım yerde sorarım eline koluna sağlık yaaaa:))))bu arada bi uyumuşum ammaann ne rüyalar görrdümmmm ahahhaa:düstümde örtük sıcaksu torbamda içerde ev yanıy ama :dhastanedeyim kan veriyorum ama ne bunalıkım böle vermicem diyorum 4. denemem bu ve yapmıycam kan testi diyorum kalabalık hastane çıkıyorum regli olurum zaten diyorum:)))sonra kadının biri geliyo diyoki azına papatya suyu tadı geliyomu Dişte bişi daha soruy sen hamilesin ikizlere diyor yuhh diyorum bende.elinde büyük br ultrason kağıdı ama ben olamammm daha muayene olmadım diyorum:SAllaamm yaaa ama süper uyudum haa ohh misimm
eca ederum canum...ne demek..tablod görünce daha ii anlaım senin değerlerini...düşmicek bu ısı bak...
rüyan da süpermiş ama yaa..ikizler haa...belli mi olur kuzum belki çıkar...beklenen tarih 28 i miydi..ben de bekliyim senle beraber...:)))
derinim sen adet görmeye mi başladın...tablonda 24 kasımda pembe var..görmediysen onu N/A yap..yoksa ona göre analiz çıkarıyor canım..
canım n/a zaten yaa öle yazıyyy:)
niye pembe o zamann:)
Canım bi sonraki adet döngüsüne girmişsin heralde...daha bu ay bitmedi ya..üstteki takvimden tıklayıp girmen gerekiyodu..ben düzelttim...
oyyy mercüüü yaaawww:))teşekküüy ederimm::))günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bideeeeee
sana da günaydınlar....bugün kaç dereceydin?..merak içindeyim...kasımın kaçını beklicez şimdi?..
canımm 36.7 ne bilim ben bi garibimm yaaaaa4 kasımda oldum yaa ne bilim pofff sende durum ne şekerimmm:)
bu da benim tablom canım daha çok erken benim için.10 gün sonra belli olcak...:))
391587 Ovulation charts on FertilityFriend.com
baktımm ama anlamıyom kii:))12 sinde başlamış kalibam ovulasyon :)hafif minik çok minik bir akıntı oldu kahve geleyorrr geleeeyorrrrr
canımm 36.7 ne bilim ben bi garibimm yaaaaa4 kasımda oldum yaa ne bilim pofff sende durum ne şekerimmm:)
benim 15. gün çatladı canım..çizgiyi çektiği yer önemli...ben bakarım bi ara seninkine...bugünü işledin mi tablona..
canım nolmu senin tablona yine öyle...yeni bi grafiğe başlamışsın ve diğer grafik kaybolmuş...
sermaviiii benim aşada bi garfik daha varrrrr 15. güne kırmızı çizgi çekmişşş ogün çatlamış kalibam dimii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?