Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

eca ederum canum...ne demek..tablod görünce daha ii anlaım senin değerlerini...düşmicek bu ısı bak...
rüyan da süpermiş ama yaa..ikizler haa...belli mi olur kuzum belki çıkar...beklenen tarih 28 i miydi..ben de bekliyim senle beraber...:)))

derinim sen adet görmeye mi başladın...tablonda 24 kasımda pembe var..görmediysen onu N/A yap..yoksa ona göre analiz çıkarıyor canım..

derinim sen adet görmeye mi başladın...tablonda 24 kasımda pembe var..görmediysen onu N/A yap..yoksa ona göre analiz çıkarıyor canım..

maviimm anamm bekleyek ya hayatımız kırmıı beklemekle geçttii tükendi ahahahayok yaa olmadım henüzz içine mi doğdu ayol taplonun ahahah

Canım bi sonraki adet döngüsüne girmişsin heralde...daha bu ay bitmedi ya..üstteki takvimden tıklayıp girmen gerekiyodu..ben düzelttim...

günaydın hayırlı cumalar rabbim dualrımız kabul etsin inşşş

Canım bi sonraki adet döngüsüne girmişsin heralde...daha bu ay bitmedi ya..üstteki takvimden tıklayıp girmen gerekiyodu..ben düzelttim...

oyyy mercüüü yaaawww:))teşekküüy ederimm::))günayydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn bideeeeee

baktımm ama anlamıyom kii:))12 sinde başlamış kalibam ovulasyon :)hafif minik çok minik bir akıntı oldu kahve geleyorrr geleeeyorrrrr

benim 15. gün çatladı canım..çizgiyi çektiği yer önemli...ben bakarım bi ara seninkine...bugünü işledin mi tablona..

sermaviiii benim aşada bi garfik daha varrrrr 15. güne kırmızı çizgi çekmişşş ogün çatlamış kalibam dimii...

sermaviiii benim aşada bi garfik daha varrrrr 15. güne kırmızı çizgi çekmişşş ogün çatlamış kalibam dimii...

adetinn 13. gününe kırmızı çekmiş...o gün çatlamışın..adetinin 11. 12. 13. 14. günleri önemliydi...o günlerde çalıştıysan iyi..bence süper bi tablon var...5 gün sonra belli olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…