Sermavviimmm hadi bakalım büyüsün yumoşlaaarrrrr da bebe olsunlar bizee yaaaacanım valla aynı anda patlatmışık reglileri canım ben clearblue digital olan cihaz ile takip yapıyorum.şimdi yine başladım testlere preseed henüz kullanmadım ama 8 tane plastik tüp gibi şey var kuruda bir tür jel:)bu spermin yımırtaya çabuk ulaşmasını sağlıyorr bakalım vesile olur bakarsınn türkiyede bazı eczanelerde var ama benim görümce ing de ben cihazıdaa jelide çok uyguna getirttim.150 tl civarı burda.ocakta gidecem ing ye alamda gelem hepücüünüzeeeee ilişkiden 15 dk önce sıkıcan şanslı günlerdee sonraaaa da gitsinler yumoşa tembel sıpalarrr
Hayatcımmmmmmmmmmmmm hoşgeldin almazmıyızz yaaa:)ama ben anlamadım biliomusun kaç kez denedin sorun ne kalibam sebepsizsiniz.ama şu var eşin istemiyora deneyin bir müddet yumurta taikp et testlerle ateşle vs. jel vs yardımcı bişilerde kullan boş durmayalımmmmmama tam neler geçti başından anlamadım benn:26:co-cultur ve imsi bana kalırsa sadece tüp bebek merkezlerinin pazarlama metodu ben öyle düşünüyorum yani biliosunuz bizler tam da yolunacak kazlarızzz cart parası curt parası diye az daha yolsalar ne çıkarr benim 2 farklı tüp drum oldu ve ikisine de çoook minnettarım bana ticari meta olarak bakmadıkları kandırmaya çalışmadıkları için...tüp bbekte 10 senedir bir gelişme yok arkadaşlar.spermi alıyorlarr ve yumurtaya enjekte ediyorlarr bu kadar yani mikro yapıok bilmem ne oda hikaye pardonda spermle tüpü aynı kaba koy bakalım döllenecekmi diye bekle yapan merkez kaldı mı ki?sanki ekstra bişi yapıolar gibi sölüolar kılım ben bunların busunaaaaaa canımm burdayızzz hep bekliyoruuzzz:)
yeterimm bu ne aynı ana gelmişikkk:)yeterim benim kahvee çamur akıntım oldu 2 gün regliden sonraaşimdide krem var ama yımırtlama akıntısı dilll ne ki yaa
KIZLAAAAAAAAAAAR BU ARADA DAHA SIK GELELİM KİMSE GELMİO DİYE BENDEE AZ UĞRUYOM YAAAAöncelikle hangi saatlerde müsaitsinizz çalışanlar kaçta müsait vs vss:)
canım yaa valla bu bünyelerin bennnnben bu regl anlamıyorum derinimmm
bu ay (evlendiğimden bu yana 1 veya 2 kez olmuştur )3 gün geç geldiii çok şaşkınlıkla bekliyorum acaba o mucize benide bulmuş olabilirmi diyeee tabiki bulamamış o mucize beni ve adet oldum ilk gün çok az bir likelenme 2. gün aman allahım ceviz büyüklüğünde parçalar düştüü ve sancılarımmmmmm neden böyle oldu anlamadım valla
merhaba derin,
çok karışık yazmışım gerçekten. şöle ki canım biz 7 yıllık evliyiz. son 3 yılda 1 aşılama, 2 tüp, 2 donma-çözme tedavisi oldum ama hiç gebelik olmadı. en son temmuzda histereskopi oldum. sonrasında bi daha ki tedaviyeye kadar ovulasyon testi+ preseedle doğal olsun diye uğraşıyoruz.
ama bu ay adet olmadım.düzenim tamamen şaştı. başka bi doktora gittim. o da önceki doktorların sölediğinin tam tersini söledi kafam karıştı. öbürü co-cultur imsi yapalım diyor, bu tüp+miktoenjeksiyonu beraber yapalım ayrıca pgt yapalım diyor.
neyse sonuçta bu hafta adet olucam hala doğal olsun diye uğraşacak bi kaç ay var önümüzde. onda da ovulasyon testi yapıcam ama ona da güvenim kalmadı. bu ay silik de olsa 2. çizgiyi görmüştüm ama hala adet oladım. yani geç çatladı sonuçta. ya benim hormonlar bozuk ya cihaz.
canım yaa valla bu bünyelerin bennnn
hayatcım anladımmmmcanımm şimdi tüp zaten mikroenjeksiyon günümüzde yani spermle yumurtayı aynı tüpe koyup birleşmelerini bekleyen merkez kalmadı hayatım
co-cultur imsi falan ne bilim:Scanım bunları dikkat et diye söylüyorum yanlış anlama sanki ekstra bişi yapıolarmış gibiii sunuyorlar ya insana ona gıcık oluyorum mikro enjeksiyon yapyoruz olayında zaten micro heryerdee.diğerlerine inancım yok açıkçası. ama sen bilirsininşallah kendisi gelirr sıpaa da hiç gerek kalmazzz:)
herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...
merhba kıslar bu de burdan slm vereyım dedım:)))))
Canımmm mavişim benim cihaz dün 2. kademeydi yani 17 milim olduktan sonra 2. gösteriyomuş sonra 3. ben şimdi dün başladım preseedee yani sen de çatlatma iğnesinden sonrada başlayabilirsin iki üç gün öncede çünküşipermin 3 gün ömrü varya içerdeeeeKıslaarrr..preseed siparişimi verdim ...inşallah 5 güne kadar burda olursa kullanıcam. 18 kasımda çatlatma iğnesi vurulcam çünkü.....
Derrriiinn...ya bu preseed çatlayın mı yoksa çatlamadan evvel mi kullanılıyor arkadaşım. Mesela sen şimdi ne zaman kullanıcan. Kendini örnek ver.
günaydınlarrrrrrrrrrrrrr
herkese iyi günler ben birşey soracaktım dünden beri kafam çok karışık.11 aralıkta kan testi yaptırdım ve beta hcg değerim 68.47 progesteron değerimde 60.34 dü.dün gene yaptırdım beta hcg değerim 43.73 progesteron değerimde 17.42 doktora dış gebelik olabilir mi dedim olabilir dedi ama daha çok kimyasal gebelik üzerinde durdu belki artar dedi ama yüzde 1 ihtımal.cuma tekrar test istedi.dış gebelikten çok korkuyorum resmen değerim düşsün düşük yapayım diye dua ediyorum.bu arada sağ kasık tarafımda sankı belkı bana oyle gelıyor ama çook hafif şişlik var ve cok hafıfte agrı okadar.ne lekelenme nede kanama hıcbırsey yok.dış gebelikmi yoksa kımyasal gebelik midir sizce bu konuda deneyimi olan kişiler bana yardımcı olursanız sevınırım.ılk denememızdı ve boyle sonuçlandı.herkese şimdiden cok teşekkürler...
Canım geçmiş olsun çncelikleeşimdi dış gebelikde genelde çok yüksek değerler olur fırlar 1000 lere falan hızla ondan dış gebelik riskin az yok demiyorum ama az.kimyasal duruyor kendisi düşüşe geçtiğine göre canımcım öncelikle korkma bende yaşadım böyle değerlerle gebelik ama benim değerim arttı düşmedi kendiliğinden banada dış ya da sağlıksız gebelik dediler kese vs. için bekledik kendiliğinden düşüş olmayınca görünmedi maksimum 69 oldu değer az a z artıp bana düşük iğnesi vurdular düşük yaptım.sende korkma bu değerlerle kese oluşamayacağından kürtaja falan gerek kalmadan düşer biter.çok geçmiş olsun insan bunu yaşayınca negatif almayıda iyi sayıyor canım.ama şunu sakın ihmal etme kanaman olsada kanda 0 ı yada 5 in altını görmeden bırakma sakın.nerde denedin ilk denemenmiş sorun ne anlat bakalım biraz dertleşelimm
Şereff verdin kuzummmmm selamlarrr çok güzell günlerr olsuunnnn
Canımmm mavişim benim cihaz dün 2. kademeydi yani 17 milim olduktan sonra 2. gösteriyomuş sonra 3. ben şimdi dün başladım preseedee yani sen de çatlatma iğnesinden sonrada başlayabilirsin iki üç gün öncede çünküşipermin 3 gün ömrü varya içerdeeeekullan gitsin kız nelere dökmedik parayıı güzel dimi yorunlar benim görümce sen nerden duydun burda bu çok popülermiş dediyydiii
günaaaydınn yeterimmmmmmmmmm
dijitalleri falan varmış ya bunlar tek kullanımlıkmı yoksaaa dereceler gibi süreklimi :)
dijitalleri falan varmış ya bunlar tek kullanımlıkmı yoksaaa dereceler gibi süreklimi :)
çok teşekkür ederim benim doğal yolla denemeydi.cocuk planı yapıyorduk geçen ay korunmayı bırakmısık ve hamıle oldugumu ogrenmıstım.ama sanırım kımyasal gebelık.umarımda oyledır.diğer testlerimde bır sorun cıkmadı sadece hcg ve progesteronda düşüş var ama hala adet olmadım bakalım hayırlısı...
canım nasılsınnnnn
[sıze=2][/sıze]
kızzzzlaaaarrrr...nerdesiniz..herkes yemek telaşında galibam...:92:işten gelecek olanlar da yolda....
1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0test yaptım 2. kademee:))) preseedd
11.36.6 test yaptım 2. kademe:)))
evettt yorumlaaarrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?