Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

maviii yerwwwrruumm bu benim progesteronumdan oluy kızzzzya sen beni ahh tüplerde göreydin azım burnum yer değiştiriyyyy ahahahhaane bilim bi hamile kalsam 12 ay doğurmayacakk kadaarr progesteron salgılıyom amaaacanım hormonlar zıplıy ya sanal a olsa geliy bunlar aradaaaiçine ediyorum o gün hayatın sonra yine şebekliğee devaammmmo kadar dooğru ki söylediklerin biz varız bir dee :)şimdiii bol tereyağlı bir erişte yapacağımm ödevimi yandan yandan yapacağımm akşama da güzel 2 film izleyeceğimm dün öyle yaptıkkk süperdiisen napıyosun bakimmmm bu aradaa???kurs murs mu var kız hobii demişin anlat bakimmm

Bu arada şekerim biz cumartesi pazar salı çarşamba çalıştık...epey yorucu oldu yani...
Ya bi de şimdi farkettim senin le ateşlerimiz gün bazında bakarsan aynı ilerliyo..tabi sen benden öndesin..benim e 10.gün..36.6
11.gün..36.6
12.gün..36.4
13.gün..36.4
14.gün..36.3
15.gün..36.4
16.gün..36.5
17.gün..36.6

SEN DE ARTIK Bİ TABLO ÇIKARSAN DİYORUM...
YOK YA DERİN BİR DAHA BAKTIM DA PEK DE AYNI DEĞİLİZ CANIM..TAMAM TAMAM SEN DAHA ATEŞLİSİN..:))))))))))

Son düzenleme:

yaaa moral bozmak yok bak benim 52.gün ne çatladım ne adet oldum artık söktürücüye başladım bu hafta neler var alternatşf tıp keçiboynuzunu söylüyor dene bak çok işe yarar bizde yaradı ben artık ne ateş ne ovülasyon uğraşmıyorum ocakta tüp yapılcak gene bu seferde olmazsa artık başkada denemem zaten:2::2::2:

maviimmmbenim 20. gündğ bugün ya tabloyu nası yapıcam böle şeylerden anlamıyom hiç yaaa:Sanlat en ben denyeyyim bu arada son ateşide yazam dur aşaa

off umudum regli olsak dert olmasakk olmak büyük nimett ama ama 9 ay olmamak daha büyükdeme öylee ocakta dene tabi ama gerisini düşünme ben geçen yıl her 2 ayda bir bi nane yedim tedavii tedaviii:Sbak şimdi 2 donmuş minnağı alıpda gelemşyorum haaaaaaa

1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0test yaptım 2. kademee:)))
11.36.6 test yaptım 2. kademe:)))
12-36.4 test yaptım 2. kademe:)))
13-36.4 test yaptım 2. kademe:))
14-36.5 test yaptım 2. kademe
15-36.6 test yaptım 2. kademe
16-36.6 testyaptım 2. kademe
17-36.9 test yaptım 2. kademe
18-36.8 test yaptım 2. kademe
19-36.7 test yaptım 2. kademee
20-36.7 test yaptım 2. kademe

işte böle son durummm:S

Son düzenleme:

Deerrriiinnn e mail adresini bana yazsana özelden..sana oraya bir mesaj gelicek ff den...şifreni yazacak...sonra sen o şifreyle gireceksin...yok ben yapmayım dersen bana şifreni özelden ver tablonu yapayım..zaten özel bişey yok bunda...kullanıcı ismini yine derin2 yap..

yok be kuzuuumm...düşmemdiki daha 36.7 lerde...tablo yaaaaaappppp.......yani ff de yap...
cevap yazmışsın zaten..dur ben sana yapıyım..DD

canım yolladım mail adresimmiioraya gelen şifreyle nereye girecem olmadı sana yollarım yine o şifreyide ya çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:

Son düzenleme:

sermaviiii gittin mii:))ya bende hiiç adetim diil ama ikinci tabak erişteyi yorum ve hiçç adetim olmayarak uyuyacağım sıcak su torbası yaptım sol kasığımda ağrı var:Sofff feyssbukunda azına tükürüym milletin diş buğdaylarına bakıyokk habire yaaa:S her dişe yapılıyomu bu meret yaa ilk dişş ikincii diişş üçüncüüü offf uyumak iyidirrr:S

BURAYA TIKLA...

393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com

YEŞİL OLARAK GÖRDÜĞÜN YERLER MUHTEMEL GÜNLERİN...13. GÜNÜ ÇATLAMIŞIN CANIM...ARTIK KENDİ ŞİFREN GİRİP DİĞER GÜNLERİ DE İŞARETLE.BUGÜN YOK MESELA...ONU DA ŞÖYLE YAPIYOSUN...YA ÜSTTGÖRÜNEN TAKVİMDEN YA DA ALTTAKİ GRAFİKTEN GİRMEK İSTEDİĞİN TARİHİ TIKLA AÇILAN PENCEREDE ŞUNLAR YAZAR

TemperatureVÜCUT ISIN)

Time: : (VCUT ISINI ÖLÇTÜĞÜN ZAMAN) am: sabah...pm: akşam demek

Cervical Fluid: (o günkü akıntın)...dry: kuru
stecky: yapışkan
creamy: kremsi
watery: ıslak, sulu gibi
eggwhite:yumurta akı kıvamında

Menses/Spotting: adet gününse tanımla ...spotting: tanıma günü
light: açık
medium: orta
heavy: ağır yani çok demek

Intercourse/Insemination: (ilişki var mı yok mu)......yes: evet:)
am: sabah saatinde
pm: akşam saatinde
both: hem sabah hem akşam
no: olmadı
ıuı: aşılama
IVF: tüp bebek

BU AÇILAN PENCERENİN ÜST KISINDAKİ LİNKLERDEN BİRİ DE "TESTS" YAZAN KISIM BURAYA TIKLARSAN DA "OPK" DİYE BİYER GÖRÜRSÜN..ORASI DA OVULASYON TESTİNDEKİSONUÇLARINI YAZMAK İÇİN..BAK BEN UZUN UZUN YAZDIM DİYE YAPMAMAZLIK ETME...ÇOK KOLAY.. Bİ KERE DENE OLUR MU...BUGÜNÜ YAP MESELA..bi de ilişki günlerini gir ..BİŞEY OLURSA YAZARSIN.. BEN DE YENİYİM. grafikten aşağı doğru inersen sninle ilgili yaptığ analizi de görürsün..sen de mesela "luteal faz " yazıyo..filan filan..yavaş yavaş öğrencez...

BUNLARIN İHTİYAÇ OLANLARINI İŞARETLİYOSUN...İSTERSEN SONRADAN DA DEĞİŞTİİREBİLİRSİN..HADİ HAYIRLISI...:))))

Son düzenleme:

delüüüüüüü...ya beni çok güldürüysun kız...iyi ki tanıştım senle...:18:

delüüüüüüü...ya beni çok güldürüysun kız...iyi ki tanıştım senle...:18:

ayyy tenkyuuu canımmm yaaadeneycemm takıldığım yerde sorarım eline koluna sağlık yaaaa:))))bu arada bi uyumuşum ammaann ne rüyalar görrdümmmm ahahhaa:düstümde örtük sıcaksu torbamda içerde ev yanıy ama :dhastanedeyim kan veriyorum ama ne bunalıkım böle vermicem diyorum 4. denemem bu ve yapmıycam kan testi diyorum kalabalık hastane çıkıyorum regli olurum zaten diyorum:)))sonra kadının biri geliyo diyoki azına papatya suyu tadı geliyomuDişte bişi daha soruy sen hamilesin ikizlere diyor yuhh diyorum bende.elinde büyük br ultrason kağıdı ama ben olamammm daha muayene olmadım diyorum:SAllaamm yaaa ama süper uyudum haa ohh misimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…