alemsin derin yaaa...preseedi ilk kez mi kullanmıştın sen?..ben ondan epey umutluym...evet dediğin gibi bugünlük böylesin sen....öyle gülerde de seninle aynı problemleri yaşayıp bebişi olan kuzenini düşün...:26:.....kaç sayfa oldu topiğin seni biz hiç umutsuz görmedik ki...
bir de bak yüksek lisans yapıyosun, hayattan beklentilerin var...az önce başka bi topikte ikizlere yazıyodum aynı şeyi..."HERŞEYDEN ÖNCE SEN VARSIN"....
sermavim ne bilim tuttu damarım balkon katlanır cam onu bile sildim bu havada zaten yağıy amaaya o gğnler çalıştım zaten işallah o günlerdirde gerçi o günler olsa nolacak ki yaa 1 milşyon spermle nereye hamile kalmaya çalışıyorum hiç bilimiyorm yaa bugün çok asabım bozuk sanırım regli olucam bi kaç günee:S10-14 ü arası ovulasyon olduysa 24-28 i arası regli oluum:çok asabım bozuk bugün çok ağlayasım var nefret ediyorum bu bebek meselesinden de herşeydendee:Syaşasın progestan
Bu arada şekerim biz cumartesi pazar salı çarşamba çalıştık...epey yorucu oldu yani...
Ya bi de şimdi farkettim senin le ateşlerimiz gün bazında bakarsan aynı ilerliyo..tabi sen benden öndesin..benim e 10.gün..36.6
11.gün..36.6
12.gün..36.4
13.gün..36.4
14.gün..36.3
15.gün..36.4
16.gün..36.5
17.gün..36.6
SEN DE ARTIK Bİ TABLO ÇIKARSAN DİYORUM...
yaaa moral bozmak yok bak benim 52.gün ne çatladım ne adet oldum artık söktürücüye başladım bu hafta neler var alternatşf tıp keçiboynuzunu söylüyor dene bak çok işe yarar bizde yaradı ben artık ne ateş ne ovülasyon uğraşmıyorum ocakta tüp yapılcak gene bu seferde olmazsa artık başkada denemem zaten:2::2::2:
maviii yerwwwrruumm bu benim progesteronumdan oluy kızzzzya sen beni ahh tüplerde göreydin azım burnum yer değiştiriyyyy ahahahhaa ne bilim bi hamile kalsam 12 ay doğurmayacakk kadaarr progesteron salgılıyom amaaa canım hormonlar zıplıy ya sanal a olsa geliy bunlar aradaaa içine ediyorum o gün hayatın sonra yine şebekliğee devaammmm o kadar dooğru ki söylediklerin biz varız bir dee :)şimdiii bol tereyağlı bir erişte yapacağımm ödevimi yandan yandan yapacağımm akşama da güzel 2 film izleyeceğimm dün öyle yaptıkkk süperdii sen napıyosun bakimmmm bu aradaa???kurs murs mu var kız hobii demişin anlat bakimmm [/QUOTE
canım senin gibi ben de yüksek lisans yapıyodu evlendiğimde...ve 2 sene öncesine kadar çalışıyodum...sonra doktorlar stresten dediler.ben de ilk olarak işi bıraktım.....sonra baktık işi bırakınca da olmiyi..yok bundan değil dedik ama hala işe dönmedim..."hayatın anlamı"...."niye doğduk"...."nasıl mutlu olurum".."egomu nasıl tatmin ederim"..lerle uğraştım...şimdi de "amaannn dünyaya bi daha mı gelicem ulan ben " dedim ve hep yapmak istediğim şeylerden birini yapmaya başladım..tiyatro eğitimi alıyorum..bu yaştan sonra...ama süper enerji veriyo bana..."yapamam" demiceksin..."denerim" diceksin...
maviiim ateş derki eli kulakında regli geliyyyyy benim kiii
maviii yerwwwrruumm bu benim progesteronumdan oluy kızzzzya sen beni ahh tüplerde göreydin azım burnum yer değiştiriyyyy ahahahhaa ne bilim bi hamile kalsam 12 ay doğurmayacakk kadaarr progesteron salgılıyom amaaa canım hormonlar zıplıy ya sanal a olsa geliy bunlar aradaaa içine ediyorum o gün hayatın sonra yine şebekliğee devaammmm o kadar dooğru ki söylediklerin biz varız bir dee :)şimdiii bol tereyağlı bir erişte yapacağımm ödevimi yandan yandan yapacağımm akşama da güzel 2 film izleyeceğimm dün öyle yaptıkkk süperdii sen napıyosun bakimmmm bu aradaa???kurs murs mu var kız hobii demişin anlat bakimmm [/QUOTE
canım senin gibi ben de yüksek lisans yapıyodu evlendiğimde...ve 2 sene öncesine kadar çalışıyodum...sonra doktorlar stresten dediler.ben de ilk olarak işi bıraktım.....sonra baktık işi bırakınca da olmiyi..yok bundan değil dedik ama hala işe dönmedim..."hayatın anlamı"...."niye doğduk"...."nasıl mutlu olurum".."egomu nasıl tatmin ederim"..lerle uğraştım...şimdi de "amaannn dünyaya bi daha mı gelicem ulan ben " dedim ve hep yapmak istediğim şeylerden birini yapmaya başladım..tiyatro eğitimi alıyorum..bu yaştan sonra...ama süper enerji veriyo bana..."yapamam" demiceksin..."denerim" diceksin...
muhteeşemmmm......ulen bu gelmeyen sığalar filozof etti biiziiiiii yazar etti şairr etti sançı ettiiiiiiiiii:26:herşerde bir hayır var ya ben hep dedim ki gelmeden eğitti beni ehilleştirdi.ben o kadar hırslı bir insandım ki iş okul vs hayatımda.hep dahaaa hep ennn.hep hemendiii...ama noldu öyle ben hemen diyince gelediş.dibine vurdum tedavilerinn millet 3 -5 yılda 3 kere dener ben iki ay arayla enesi dolmadan 3 tüp bir aşılama.elde var sıfır.neymiş hırs da çok iyi bişi diilmiş neymiş sen istedin diye herşey olmaz mışş:)bende işi bıraktım dedim güzel hazırlayayım kendimi vs. biz hazırlandık ama velet yok bu arada sebebpsizsin sen dimi mavim
yok be kuzuuumm...düşmemdiki daha 36.7 lerde...tablo yaaaaaappppp.......yani ff de yap...
cevap yazmışsın zaten..dur ben sana yapıyım..DD
Deerrriiinnn e mail adresini bana yazsana özelden..sana oraya bir mesaj gelicek ff den...şifreni yazacak...sonra sen o şifreyle gireceksin...yok ben yapmayım dersen bana şifreni özelden ver tablonu yapayım..zaten özel bişey yok bunda...kullanıcı ismini yine derin2 yap..
muhteeşemmmm......ulen bu gelmeyen sığalar filozof etti biiziiiiii yazar etti şairr etti sançı ettiiiiiiiiii:26:herşerde bir hayır var ya ben hep dedim ki gelmeden eğitti beni ehilleştirdi.ben o kadar hırslı bir insandım ki iş okul vs hayatımda.hep dahaaa hep ennn.hep hemendiii...ama noldu öyle ben hemen diyince gelediş.dibine vurdum tedavilerinn millet 3 -5 yılda 3 kere dener ben iki ay arayla enesi dolmadan 3 tüp bir aşılama.elde var sıfır.neymiş hırs da çok iyi bişi diilmiş neymiş sen istedin diye herşey olmaz mışş:)bende işi bıraktım dedim güzel hazırlayayım kendimi vs. biz hazırlandık ama velet yok bu arada sebebpsizsin sen dimi mavim
evet canım sebepsizmişiz...nasıl oluyorsa işte...bizim 5 sene oldu isteyeli...sadece 6 ay önce fsh değerim 15 çıktı bir kereliğine ve bir daha hiç çıkmadı. ama bir kez bile olması alarma geçmek için yeterlimiş canım.o yüzden öce kendi aklımla sonra doktorumun tavsiyesiyle DHEA ve vitaminlere başladım....yumurtalarım ii sayılır ama henüz bişey olmadı....senin han hormonlar poblemli....
evet canım sebepsizmişiz...nasıl oluyorsa işte...bizim 5 sene oldu isteyeli...sadece 6 ay önce fsh değerim 15 çıktı bir kereliğine ve bir daha hiç çıkmadı. ama bir kez bile olması alarma geçmek için yeterlimiş canım.o yüzden öce kendi aklımla sonra doktorumun tavsiyesiyle DHEA ve vitaminlere başladım....yumurtalarım ii sayılır ama henüz bişey olmadı....senin han hormonlar poblemli....
e şıkkı hiçbiri:)bizim 1 milyon şipermimiz var tek dert bu:Shsg çekildim genetik tarama yapıldı eşimee bir sürü hormon vs bakıldı onlarda bi sorun yok.eşimde ameliyata gerek olmayan bir varikosel var sperm içinse arttırılacak gibi değil 1 milyo az dediler aşılama bile gereksiz ama biz herşeyden yedik biraz nane
e şıkkı hiçbiri:)bizim 1 milyon şipermimiz var tek dert bu:Shsg çekildim genetik tarama yapıldı eşimee bir sürü hormon vs bakıldı onlarda bi sorun yok.eşimde ameliyata gerek olmayan bir varikosel var sperm içinse arttırılacak gibi değil 1 milyo az dediler aşılama bile gereksiz ama biz herşeyden yedik biraz nane
canım benim tüp bebe denemelrimde tanıştığım arkadaşlardan erkek kaynaklı olanların hep çocuğu oldu...gerçekten...problemin kadında olması tüp bebekte daha kötü...hayırlı be kuzum..
adresine şifre gelmiş olabilir. ara ara kontrol edip bana gönder gene...sonra da hep ordan yaparız...buraya eklerz..
şekercim ben bi arkadaşa geçicem..1 saate kadar dönerim..baaaayyy...
canım benim tüp bebe denemelrimde tanıştığım arkadaşlardan erkek kaynaklı olanların hep çocuğu oldu...gerçekten...problemin kadında olması tüp bebekte daha kötü...hayırlı be kuzum..
adresine şifre gelmiş olabilir. ara ara kontrol edip bana gönder gene...sonra da hep ordan yaparız...buraya eklerz..
canımm vallaahhii çok sorunlu olan herkesi gebe gördüm bendeeeşifre geldi denedimde olmadı yaf kalibam beceremedim :dondan yolladım sana şimdi baktımda 4 kasım kanama başladı 5 kasım sabahı ateşim 36.3 imiş evet az daha d
şmeli regli için
sermaviiii gittin mii:))ya bende hiiç adetim diil ama ikinci tabak erişteyi yorum ve hiçç adetim olmayarak uyuyacağım :dsıcak su torbası yaptım sol kasığımda ağrı var:sofff feyssbukunda azına tükürüym milletin diş buğdaylarına bakıyokk habire yaaa:s her dişe yapılıyomu bu meret yaa ilk dişş ikincii diişş üçüncüüü offf uyumak iyidirrr:s
BURAYA TIKLA...
393dc8 Ovulation charts on FertilityFriend.com
YEŞİL OLARAK GÖRDÜĞÜN YERLER MUHTEMEL GÜNLERİN...13. GÜNÜ ÇATLAMIŞIN CANIM...ARTIK KENDİ ŞİFREN GİRİP DİĞER GÜNLERİ DE İŞARETLE.BUGÜN YOK MESELA...ONU DA ŞÖYLE YAPIYOSUN...YA ÜSTTGÖRÜNEN TAKVİMDEN YA DA ALTTAKİ GRAFİKTEN GİRMEK İSTEDİĞİN TARİHİ TIKLA AÇILAN PENCEREDE ŞUNLAR YAZAR
TemperatureVÜCUT ISIN)
Time: : (VCUT ISINI ÖLÇTÜĞÜN ZAMAN) am: sabah...pm: akşam demek
Cervical Fluid: (o günkü akıntın)...dry: kuru
stecky: yapışkan
creamy: kremsi
watery: ıslak, sulu gibi
eggwhite:yumurta akı kıvamında
Menses/Spotting: adet gününse tanımla ...spotting: tanıma günü
light: açık
medium: orta
heavy: ağır yani çok demek
Intercourse/Insemination: (ilişki var mı yok mu)......yes: evet:)
am: sabah saatinde
pm: akşam saatinde
both: hem sabah hem akşam
no: olmadı
ıuı: aşılama
IVF: tüp bebek
BU AÇILAN PENCERENİN ÜST KISINDAKİ LİNKLERDEN BİRİ DE "TESTS" YAZAN KISIM BURAYA TIKLARSAN DA "OPK" DİYE BİYER GÖRÜRSÜN..ORASI DA OVULASYON TESTİNDEKİSONUÇLARINI YAZMAK İÇİN..BAK BEN UZUN UZUN YAZDIM DİYE YAPMAMAZLIK ETME...ÇOK KOLAY.. Bİ KERE DENE OLUR MU...BUGÜNÜ YAP MESELA..bi de ilişki günlerini gir ..BİŞEY OLURSA YAZARSIN.. BEN DE YENİYİM. grafikten aşağı doğru inersen sninle ilgili yaptığ analizi de görürsün..sen de mesela "luteal faz " yazıyo..filan filan..yavaş yavaş öğrencez...
BUNLARIN İHTİYAÇ OLANLARINI İŞARETLİYOSUN...İSTERSEN SONRADAN DA DEĞİŞTİİREBİLİRSİN..HADİ HAYIRLISI...:))))
delüüüüüüü...ya beni çok güldürüysun kız...iyi ki tanıştım senle...:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?