bana günaydıınn...size tünaydın hanımlar...dün kimse yokmuş burda?...
canalarrrr nasılsınız :)))yaaa benim solumda ki ağrı azaldı ama hala az az akıntım var hafif beyaz:Syarın regli tarihim bakayım nolacaaammmm:Ssizde durumlarr nasıl kızlllaaaarrrr:)Yeterimm geç oldu ama günayydınnnn
benimde sağ yumurtalığım halen ağrıyor ilk defa böyle oluyor bakalım bir süprizmi olacak biraz zor ama sağ yumurtalıktan..ikimizde süpriz yaparmışız
mrhb kızlarrr nasıslını yaffffff benimde yumrutalıklarımda bir ağrı var (adet olacakmışım gibi )bu gün daha 12.13 günüm böyle ağrılarım olmazdı üşütümmü nee
Kızlarrr selaaaammmmmbugün regli olmam gereklii amaa henüzz bişi yokk sabah ateş ölçecektim zar zar kapıya kalktım sonra gelip ölçtüm 34.5 sonra az önce ölçtüm 36.00 bu ne şimdii yaaaa işallahh bekletmez kırmızılar benii
Nazımm ben yumurtlamadım kii amaaakızzz ama senin yumurtaa anamm bi atraksiyon mu ediyoo yaaaaaa
yeteerrrrrr kız tam yımırtlama günleri işte ideaallllllkaçırmaaaaaaaaaaa
kızlarrr selaaaammmmmbugün regli olmam gereklii amaa henüzz bişi yokk sabah ateş ölçecektim zar zar kapıya kalktım sonra gelip ölçtüm 34.5 sonra az önce ölçtüm 36.00 bu ne şimdii yaaaa işallahh bekletmez kırmızılar benii
hayırlı cumalar...canım inşallah hayırlısıyla gelmez kırmızılar gelirsede üzülmek yok
gitsinde 9 ay gelmesin inşşşşşşşşşşşşş[sıze=3][/sıze]
canlarrr valla çok rahatsız hissediyorum sol tarafım çok ağrıyor ama regli belirtisi yok çenemdeki sivülcük hariç eateşim ateş diil saçma yaniigebe diilim kesin biliyorum yaa işallahh aratmadan gelsin şu kırmızlarrr:S
Kızlarrr selaaaammmmmbugün regli olmam gereklii amaa henüzz bişi yokk sabah ateş ölçecektim zar zar kapıya kalktım sonra gelip ölçtüm 34.5 sonra az önce ölçtüm 36.00 bu ne şimdii yaaaa işallahh bekletmez kırmızılar benii
yafffffffffffffff ne diyorsun sennn:84::84::84::84: bebek gelsin diyeceksin bebek57:
hayırlısı olsun hakında canım ama bizim gönülümüzden her zaman bebiş geçiyorr
hayırlısı bakalım derincim...kusura bakma yazmadım...2 gündür hastayım..mide bulantısı filan.. geçen ay da çatlata iğnesinden sonra böyle olmuştum..halsizim, vücüt ağrılarım var...grip olcakmış gibi ama grip değilim...iğnenin bende ki yan etkisi olabilir belki bilemiyorum...
inşallah hamişsindir canım. ben de çatlatma iğnesinden önce vücut ısıma bakmaya başladım. önceleri 34,5 du. ineden sonra 36,8--37,1 oldu. bugün ölçtüm 36,5 çıktı...dğişiyo yani..pek güvenilir değil. herşeyden etkileniyor olabilir. kaç günde bir oluyorsun?
hayırlı haberler inşallah....
Yaaa haklısın yeterimdee yumurtlamadım ya bu ay ne bilim beklentiye giremedim dorusuuutabiiii kisi 9 aaayyy regli yüzü görmeyelim yyaaa cemi cümlemizzzzzzzzzz aahahah
canım olurmuu hiçç geçmiş olsunnnn:26:bu arada o iğneler sanal grip etkileri yaapıyooo drum demiştiiiiiiiiiiondandır yanii evet ateş işi yaş bu sabah dil altındna ölçtüm 36.3 idi bencede her halttan etkileniy kaliba ateş valla sermavim ben en son mayıs 24 de reglimlee denedim tüpü sonrasında arada kanamalarım oldu dr hatta gebelik atlatabileceğim ihtimali üstünde durdu yani tüp üstüne neyse 28 ağustos 28 eylül son iki adetim:Sşu anda akıntım devam ediyor şeffafımsı:44:bölee işte soldas batma devam senin iğneden sonra kaç oldu bugün şimdiii ne zamnaıı bekliyozzzzzzzzz işaallaahahhhhh hayırlı haberleriiiii
Yaaa haklısın yeterimdee yumurtlamadım ya bu ay ne bilim beklentiye giremedim dorusuuutabiiii kisi 9 aaayyy regli yüzü görmeyelim yyaaa cemi cümlemizzzzzzzzzz aahahah
canım olurmuu hiçç geçmiş olsunnnn:26:bu arada o iğneler sanal grip etkileri yaapıyooo drum demiştiiiiiiiiiiondandır yanii evet ateş işi yaş bu sabah dil altındna ölçtüm 36.3 idi bencede her halttan etkileniy kaliba ateş valla sermavim ben en son mayıs 24 de reglimlee denedim tüpü sonrasında arada kanamalarım oldu dr hatta gebelik atlatabileceğim ihtimali üstünde durdu yani tüp üstüne neyse 28 ağustos 28 eylül son iki adetim:Sşu anda akıntım devam ediyor şeffafımsı:44:bölee işte soldas batma devam senin iğneden sonra kaç oldu bugün şimdiii ne zamnaıı bekliyozzzzzzzzz işaallaahahhhhh hayırlı haberleriiiii
allahın işi inşşşşşşşşşşş
canım ben b ayki iğneden sonra gün hesabı yapmadım vallahi...sanırım böyle daha az stres yapıyorum..ama geçen ay 15 inde oldum bu ay da 15 ini beklicem ben....ama şimdi hesapladım sayende... ..geçen salı yaptırmıştm..yani 5 gün olmuş canım.
hadi hayrlısı sen de bu aralar bi test yap istersen. günün geçmiş sonuçta.
Yeterim ya azın bal yesindezor iş Ama Rabbime zor yok ol desin metanetle bekliyorumm
canım ayy yaaa hesaplamaa unut unuttttyok ya yapmıycam canım regli olurum diye düşünüyorumm bekliyom uslu usluuu sen nasıl oldun geçtimiii gribimsilerrr:2:
vallahi bugün geçti gibi..ama iyi analiz etmişim demekki, iğnenin yan etkisi olabileceğini. söylemen iyi oldu. gerçekten "gribimsi"...
bizi fazla merakta bırakma emi...
Yeterim ya azın bal yesindezor iş Ama Rabbime zor yok ol desin metanetle bekliyorumm
canım ayy yaaa hesaplamaa unut unuttttyok ya yapmıycam canım regli olurum diye düşünüyorumm bekliyom uslu usluuu sen nasıl oldun geçtimiii gribimsilerrr:2:
kız derin ne güzel olur senin sıpa ceeeeeeeeeeeeeee dese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?