Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

derin güzel haberler varmı...

canım oldunmmu adet

Günayydınnnnnnnnnnnn

Nazım yeterim valla henüz regli olmadım.Ama şöyylee bi durum varr kii benim 28 ağustos 28 eylül idi reglilerim temmuzda ise 3 kez regli olmuştummayıs tüp bebeğ ardından coşan bünye 3 temmuz,18 temmuz,26 temmuzda kanamalıı bi tariiihhh idi anlayacağınız.Druma gitmiştim son kanamayla gebe kaldın bu arada bir düşükmü oldu dedi:Sbende oldu dedim ahahahaneyse şimdi hesaplayıcılara temmuzu gşirmemiştim önceden 28 veriyosdu temuzda 26 yı girince 30 veriyo nettekiler.ondan 30 u olabilir tarihim galiba dedidi:Sne bilim işte ölee:S

şincik bacım sevindim hala gelmemesine diyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii bu gün ayın 1 sen gitsende bir kan versen nasıl olar aceppppp :26::26::26::26::26:
benim canım hamiş haberi çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

şincik bacım sevindim hala gelmemesine diyorum kiiiiiiiiiiiiiiiiii bu gün ayın 1 sen gitsende bir kan versen nasıl olar aceppppp :26::26::26::26::26:
benim canım hamiş haberi çektiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ahahhhahahDDkız yok beee hep yapıozz koca negatifffff:S kıl oluyommmm:Syapmıcamm yapıom hemen hep gelio kırmızı amca.ama bu solumda ki batma çok rahatsız ediciKist olması yaaaaa....

dediiimmmmmmm ama kist belirtilerini okudumm tuıstımm idrarda baktım yok tabikiddeeeeeeee:))))))))))))))))))))))))))nagatüff:

ahahhhahahDDkız yok beee hep yapıozz koca negatifffff:S kıl oluyommmm:Syapmıcamm yapıom hemen hep gelio kırmızı amca.ama bu solumda ki batma çok rahatsız ediciKist olması yaaaaa....

canım benim önce bir kd gitttt kandan bakılsın gebelik varmı diye (ama mutalaka bakılsın beta hcg ye)sonrada kist varmı diye bakar dr

canım benim önce bir kd gitttt kandan bakılsın gebelik varmı diye (ama mutalaka bakılsın beta hcg ye)sonrada kist varmı diye bakar dr

sen 30 günde br oluyosun. idrarda çıkmayabilir.. yine de dikkatli ol...ne oluurr.. ne olmaazz...

Kızlarr ya çok fenayım vallahi((solumda mütiş ağrı var akıntım kreme döndü ama kokusuz köttü görünümlü diil kremsi yapıda.solumdaki ağrı bitirdi:noluyo bana yaaaaa

Kızlarr ya çok fenayım vallahi((solumda mütiş ağrı var akıntım kreme döndü ama kokusuz köttü görünümlü diil kremsi yapıda.solumdaki ağrı bitirdi:noluyo bana yaaaaa

kız ben sana bir dr git diyorummm

selam kızlarrrr Doktora gtittimmm kist vs. çok şükür ki ok sadece geç ovulasyon olmuş 10 gün içinde regli olmazsan yine gel dedi kan verdim hormonlara vs bakılcak böle işteee sizde durumlarr ne bakalımmm:)

selam kızlarrrr :ddoktora gtittimmm kist vs. çok şükür ki ok sadece geç ovulasyon olmuş 10 gün içinde regli olmazsan yine gel dedi kan verdim hormonlara vs bakılcak böle işteee sizde durumlarr ne bakalımmm:)

hadi bakalım öyeyse bugünleri değerlendir...:))

selam kızlarrrr Doktora gtittimmm kist vs. çok şükür ki ok sadece geç ovulasyon olmuş 10 gün içinde regli olmazsan yine gel dedi kan verdim hormonlara vs bakılcak böle işteee sizde durumlarr ne bakalımmm:)

kist vs olmamasına çok sevindim ama bebiş olsa daha çok sevinecektimmmm

kist vs olmamasına çok sevindim ama bebiş olsa daha çok sevinecektimmmm

yeterimmm drum bugün beta bakalım negatif de çıksa 10 gün içinde regli olmazsan tekrar bakıcaz dedi...kist yok ya gerisi kolay işallahhhhbiraz t3 üm düşük yarın sorcam bakam o neymiş.beta değeride 5in altı ama tam kaç bilmiyorum oda yarın örenirim

kuzum hadi bakalım inşşşşş 10. içinde süper bir haber alırısın

günaydınlar hayırlı cumlarrrr

canım sanmıyom ama hihi:26:büyükde konuşmamak lazım ben efendi gibi reglimi bekleycem bakalım nolcak

hayırlısı olsun hakında ama inşşşşşşşşş BEBİŞ SANA BAYRAM SÜPRİZİ YAPAR

Yeteerriiiim Bayram süprizi kıpkırmızı geldi ahahahhahhaama olsunnn bu da çok öenmli yaaaaolmak ya da olmamak tüm mesele hakketten bu bazen ollmak
bazen olmamakkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…