Ovulasyon Cihazı ile yumurta takibi yapanlarrrr nerdesinizzz???

Kızlarr hepiniiizeee şimdidennn iyi bayramlarr dilerrrkk yanaklarınızdann öperiimmmmmmmmmmm:)benim mütişşş kanamam varr solum arıyo akıntım var ateşim 36.8 dediğim günler yumurtlama sonrasıymış dünden beri ateşim düştü vee regli oldum.Rahim kalınlığı çok fazlaa demişti dr um.kimi zaman ilaçla elde edemeyeceğim,z cinsten dedi:gitti endometrium kalınlığımmmzaten kanamamın çokluğuna bakılırsa yar aşırı kalın rahim duvarı yada resmen düşük kanamasıı :Shatta dedim keşke koyduraydım koşup donmuşlarıı geell gelll kalın rahme gel ahahahhahakızlarr bu ay hem ateş hem ovulasyona devam çalışmak gerekk preseeeedimde varrr:)geçen ay nasip olmadı.bu arada cihazıda aslında vücudumuzu dinleyerek kullanmak lazım galiba keşke diyorum o günlerde bi test yapaydımşimdi ateşle hep beraber takipteyimmm peşindeyim senin yımırtaaaaaaa

Bayramınızııınnn BEBESİZ SON bayram olmasını dilerr öperim muahhhhhhhhhhhhh

eee bekleyen kızlar noldu gelinde haber verin ama çatlaycammmm

iyi bayramlar canlarımmmm

Günayydınnnn

canlarr nerrrdesiniz yahuuuuvamı geçen aydan bi bomba patlataannben yine teste başladım ama diyorum ki ne yapammm 7. gün bugün çok erken sanki ben geç purtladım ya geçen ay bilmiom kibi gün durup bi gün yapsam :Solur mu ki

SAĞOL KUZU SEN NASILSIN bu gün adet oldumm ağrım var biraz bayramda köyde üşüdüm biraz sanırım ondan oldu

derinim; yeter sen ve ben hemen hemen aynı günlere denk gelmişiz. benim de bugün 4. günüm. bu bayramda bize kurban kesmeye gerek yokmuş aslında..:)))...valla iyi habler vereyim dedim ama çatlatma iğnesinden tam 14 gün sonra oldum. bu kez hemen hemen hiç ağrım olma desem yeridir. DHEA etkisini göstermeye başladı demekki...( yaklaşık 2 adır kullanıyorum)...ben yine yımırta takibindeyim. dün gittim 2 sağda 1 solda varmış. diğerleri küçükmüş. klomene başlıcam yarn sonrasınsa progestan dedi. ben daha evvel progestan hiç kullamamıştım.. naı olceeekk bakalım...
sen şu preseed den bahsetsene biraz.. ne işe yarar, nasıl ve ne zaman kullanılır...

slm hanımlar nasılız bu günnn

selam kızlar,
bu konuyu bu akşam buldum. beni de alın aranıza.
ovulasyon stick ile takipteyim yumurtalarımı. ama tam oalrak hiç yakalayamadım .
son üç aydır daha sık takip ediyorum.bu ay 2. çizgi çok silik çıkmıştı 15. gün. ama sanırım o da aldatıcı oldu.
11 gün geçti adetim ama testler negatifti. bugün doktora gittmim.ama tüp bebek denediğim klinik değildi gittiğim, başka bi doktor.
doktor yumurtan gözüküyor en geç 1 haftaya adet olursun dedi

sonrasında da tüp bebek denemelerimiz hakkında konuştuk. donma çözme ve aşılamayı saymadı. aslında sadece 2 deneme sayılır dedi. sizin kendiliğinden olmaması için sebep yok dedi (7 yıldır sebeb neyse artık).

beklemek istemiyorsanız tabiki tüp bebek deneyin dedi.
ama temmuz ayındaki olduğum histereskopinin gereksiz yapıldığını söledi(
co-cultur ve imsi deneyin diyen diğer doktorumuza katılmadığını da söledi. çok yumurtanız oluyor nasılsa bi kısmını tüp bebek, bi kısmını mikroenjeksiyon deneyelim dedi.(bunun sebebini de doğal seleksiyona bağladı bi şekilde)
kafam çok karışık....
eşim de stick testlerle gününü yakalayalım kendiliğinden olsun diyor ve yeni bi tüp denemeye olumsuz bakıyo.

napcam ben ya kızlar? bi akıl verin.

hoş geldin aramızaaa

Sermavviimmm hadi bakalım büyüsün yumoşlaaarrrrr da bebe olsunlar bizee yaaaacanım valla aynı anda patlatmışık reglilericanım ben clearblue digital olan cihaz ile takip yapıyorum.şimdi yine başladım testlerepreseed henüz kullanmadım ama 8 tane plastik tüp gibi şey var kuruda bir tür jel:)bu spermin yımırtaya çabuk ulaşmasını sağlıyorrbakalım vesile olur bakarsınntürkiyede bazı eczanelerde var ama benim görümce ing de ben cihazıdaa jelide çok uyguna getirttim.150 tl civarı burda.ocakta gidecem ing ye alamda gelem hepücüünüzeeeeeilişkiden 15 dk önce sıkıcan şanslı günlerdee sonraaaa da gitsinler yumoşa tembel sıpalarrr

Hayatcımmmmmmmmmmmmm hoşgeldin almazmıyızz yaaa:)ama ben anlamadım biliomusun kaç kez denedin sorun ne kalibam sebepsizsiniz.ama şu var eşin istemiyora deneyin bir müddet yumurta taikp et testlerle ateşle vs. jel vs yardımcı bişilerde kullan boş durmayalımmmmmama tam neler geçti başından anlamadım benn:26:co-cultur ve imsi bana kalırsa sadece tüp bebek merkezlerinin pazarlama metoduben öyle düşünüyorum yanibiliosunuz bizler tam da yolunacak kazlarızzzcart parası curt parası diye az daha yolsalar ne çıkarrbenim 2 farklı tüp drum oldu ve ikisine de çoook minnettarım bana ticari meta olarak bakmadıkları kandırmaya çalışmadıkları için...tüp bbekte 10 senedir bir gelişme yok arkadaşlar.spermi alıyorlarr ve yumurtaya enjekte ediyorlarr bu kadar yani mikro yapıok bilmem ne oda hikaye pardonda spermle tüpü aynı kaba koy bakalım döllenecekmi diye bekle yapan merkez kaldı mı ki?sanki ekstra bişi yapıolar gibi sölüolar kılım ben bunların busunaaaaaacanımm burdayızzz hep bekliyoruuzzz:)
nasıslın canımmmmm

yeterimm bu ne aynı ana gelmişikkk:)yeterim benim kahvee çamur akıntım oldu 2 gün regliden sonraaşimdide krem var ama yımırtlama akıntısı dilllne ki yaa

KIZLAAAAAAAAAAAR BU ARADA DAHA SIK GELELİM KİMSE GELMİO DİYE BENDEE AZ UĞRUYOM YAAAAöncelikle hangi saatlerde müsaitsinizz çalışanlar kaçta müsait vs vss:)

selam canım..hoşgeldin...:))...biz de 5 senedir istiyoruz. hiç hamielik gerçekleşmedi. açıklanamayan infertilleriz.. sanırım sen de aynı durumdasın...bizim durumumuzda yapacak hiçbir şey yok maalesef yani tıbbi anlamda...bizim de 2 aşılama, 2 tüp bebek denememiz oldu.. ama tüp bebeklerde transfere hiç gelemedim. birinde embriyomuz 3. gün fragmente oldu, ikincisindeyse yumurtalarım olgun değilmiş miş miş te miş...
umarım hepimiz muradımıza ereriz..

naber kuzum...çevrim içisin...ne güzel. ben de pek giredim son günlerde.. sanırım hala bayram yorgunluğunu atamadık canım. ya ben de mi denesem şu preseedi...sence gerçekten faydalı mı?..
ben klaşık 2 senedir çalışmıyorum canım...stres kaynaklı olabilir dedler ben de ilk larak işi bıraktım...:))..
ama sanırım onunla da pek ilgisi yokmuş ki olmadı henüz...bakalım şimdi de iş konusunda çok seçiciyim...
isterseniz böyle diyip silkeleyiveriyorum...

canımmmm ben topiclerede baktım yaz google bi ara baakalaım kafana yatacak mı..ben henüz kullanmadım ama şu an denemede arkadaşlarım var .bide görümcem ing de araştırdı planlı gebelik için kullanıyorlarmış orda:Sartık burçmu seçiolar çin takvimine göre cinsiyet mi bilmem ahahhahahayani ne bilim zararı olmaz hralde bakalım görelim dedim ben yaş 26:dyolun yarısında gibi olduk haaa:Sbu işlerdennn

ooohoooo..sen yolun yarısındaysan ben nerdeyim kine.......ben 33....
valla bibakayı bakalım belki dediğin gibi kafama yatar. ben ençok sperme bi zararı var mı diye düşündüm...yani vazalin, tükürük bile öldürebiliyo ya spermleri...
hamiş olursak bu ay hepimiz aynı anda kalmış gibi olucaz ...yumrtlama günlerimiz yakın birbirine...

Bu arada derincim presedi nerden aldın. Yan burdan mı yoksa yabancı bir siteden mi?..ben ebaya üye oldum. Ama ödeme yapamıyorum bir türlü..orda 16.50 euro...

Bu arada derincim presedi nerden aldın. Yan burdan mı yoksa yabancı bir siteden mi?..ben ebaya üye oldum. Ama ödeme yapamıyorum bir türlü..orda 16.50 euro...

canım yaaa yıpandık ya o hesapp26 görünmlü 56 oldummmcanım preseedin öldürmediğini bbiliyorum hattaa burda orumlarda var kk da preseedle hamile kalanlar diye
bilmiyorum ki şimmdii bi süpriz oldu yumurtam kontra atak yaptııı:)))6.7.8. gün yaptım testi dün yapmadım bugün 10. gün ve cihaz 2. kademeyi gösteriyorr
çok ilginç yaa geçen ayy reglinin 6. günü bi başladım 26 ya kadar yaptım yoktuuu ahahaha30 lu günlerde purtladımmşimdiyse olana bakk yaaa
canım bana görümcem getirdi ing den ama e-bayde ucuzdurrrbende ocakta gitmeyiplanlıyorumm:)alacam bol vol bu ay bitireyim hepsini bu akşam çalışma varrr
ateşimide yazayım sizzeee
1- 36.3 r 1. gün
2- 36.5 r 2. gün
3- 36.5 r 3. gün
4---------
5- 36.5 r 5. gün
6- 36.3 test yaptım 1. kademe
7- 36.4 test yaptım 1. kademe
8- 36.1 test yaptım 1. kademe
9- 36.4 test yapmaddım:)
10-36.0 test yaptım 2. kademee:)))

ben bu regl anlamıyorum derinimmm
bu ay (evlendiğimden bu yana 1 veya 2 kez olmuştur )3 gün geç geldiii çok şaşkınlıkla bekliyorum acaba o mucize benide bulmuş olabilirmi diyeee tabiki bulamamış o mucize beni ve adet oldum ilk gün çok az bir likelenme 2. gün aman allahım ceviz büyüklüğünde parçalar düştüü ve sancılarımmmmmm neden böyle oldu anlamadım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…