Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Çok gıcık bir durum ya. Şu günler geçse de bu ayda ne olduğunu öğrensek. Beklemek öylesine zor ki. Birde sonuç hüsran olunca bir ay daha yeniden beklemek :-(

Yazdıklarını okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine ve bilgine sağlık. Bende soru sorayım sana hemen bulmuşken. Yumurtlama gununden kac gün sonra idrar testinde hamilelik gözükür peki ?
canim 10 gun gecince kana geciyor 12 14 gun arasi idrara geciyor ama adet gununden once bakacaksan erken gebelik teslerini kullan, onlarin hassasiyeti daha yuksek. Ama sahsi fikrim adet gununu bekleyp kaset test kullanman,bazen erken gebelikte negatif cikan kaset testte silik olabiliyor

6 gun daha ya sabır deyip bekleyecem. Adet gunu gelmezse test yaparım artık:-(

Kizlar merhaba ovulasyon testinde koyu ikinci çizgiyi gorunce hangi gunleri degerlendirdiniz. benim sabah ikinci cizgi kopkoyu çıktı ama eşim bugün nöbette. biz dünü degerlendirmistik. yarin aksam gec mi kalmış oluruz.

İnşallah canım hamişsindir Değilsen de yeni ay yeni umutlar
Öyle olcak sanırım. Az önce idrar testi yaptim yine. Diğer aylara göre hesapladım da ben yumurtladiktan 14 gun sonra hasta oluyorum. Yani adetime 2 gün kaldı. Ve idrar testinde negatif gördüm. Boşuna heyecanlanmisim. Önümüzdeki aylara bakcaz mecbur

Bir gün olması avantaj canım. Koyu çizgiyi gördükten 24-48 saatleri arasında yumurtan çatlayacak demektir. Bugün olması şart değil ama imkanın varsa yarını mutlaka değerlendir derim ben.

Test yaptinmi neden umitsizlige kapiliyosn
Bilmiyorum ya dayanamadım yine az önce kan testi yaptırdım 1 saat sonra alcam sonucu
Ama bütün gün hasta olcak gibiydim kasik ağrım falan var. Normalden çok daha fazla lavaboya çıktım ve Hasta oldum sanırken sadece sarı akinti vardı.

Sonuc nee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…