canim 10 gun gecince kana geciyor 12 14 gun arasi idrara geciyor ama adet gununden once bakacaksan erken gebelik teslerini kullan, onlarin hassasiyeti daha yuksek. Ama sahsi fikrim adet gununu bekleyp kaset test kullanman,bazen erken gebelikte negatif cikan kaset testte silik olabiliyorYazdıklarını okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine ve bilgine sağlık. Bende soru sorayım sana hemen bulmuşken. Yumurtlama gununden kac gün sonra idrar testinde hamilelik gözükür peki ?
6 gun daha ya sabır deyip bekleyecem. Adet gunu gelmezse test yaparım artık:-(canim 10 gun gecince kana geciyor 12 14 gun arasi idrara geciyor ama adet gununden once bakacaksan erken gebelik teslerini kullan, onlarin hassasiyeti daha yuksek. Ama sahsi fikrim adet gununu bekleyp kaset test kullanman,bazen erken gebelikte negatif cikan kaset testte silik olabiliyor
İnşallah canım hamişsindir6 gun daha ya sabır deyip bekleyecem. Adet gunu gelmezse test yaparım artık:-(
Öyle olcak sanırım. Az önce idrar testi yaptim yine. Diğer aylara göre hesapladım da ben yumurtladiktan 14 gun sonra hasta oluyorum. Yani adetime 2 gün kaldı. Ve idrar testinde negatif gördüm. Boşuna heyecanlanmisim. Önümüzdeki aylara bakcaz mecburİnşallah canım hamişsindirDeğilsen de yeni ay yeni umutlar
Bir gün olması avantaj canım. Koyu çizgiyi gördükten 24-48 saatleri arasında yumurtan çatlayacak demektir. Bugün olması şart değil ama imkanın varsa yarını mutlaka değerlendir derim ben.Kizlar merhaba ovulasyon testinde koyu ikinci çizgiyi gorunce hangi gunleri degerlendirdiniz. benim sabah ikinci cizgi kopkoyu çıktı ama eşim bugün nöbette. biz dünü degerlendirmistik. yarin aksam gec mi kalmış oluruz.
Psikolojim alt üst oldu ama. Bu ay öylesine umutluydum ki. Kendimi çok alistirmistim hamileliğe. Dünden beri durduk yere ağlıyorum:-(İnşallah canım hamişsindirDeğilsen de yeni ay yeni umutlar
Teşekkür ederim. artık yarın sabahi bekleyecegimBir gün olması avantaj canım. Koyu çizgiyi gördükten 24-48 saatleri arasında yumurtan çatlayacak demektir. Bugün olması şart değil ama imkanın varsa yarını mutlaka değerlendir derim ben.
Test yaptinmi neden umitsizlige kapiliyosnPsikolojim alt üst oldu ama. Bu ay öylesine umutluydum ki. Kendimi çok alistirmistim hamileliğe. Dünden beri durduk yere ağlıyorum:-(
Bilmiyorum ya dayanamadım yine az önce kan testi yaptırdım 1 saat sonra alcam sonucuTest yaptinmi neden umitsizlige kapiliyosn
Bilmiyorum ya dayanamadım yine az önce kan testi yaptırdım 1 saat sonra alcam sonucu
Ama bütün gün hasta olcak gibiydim kasik ağrım falan var. Normalden çok daha fazla lavaboya çıktım ve Hasta oldum sanırken sadece sarı akinti vardı.
Yoldayım canım daha öğrenemedimSonuc nee
Ay banada haber ver catladim :)Yoldayım canım daha öğrenemedim
Tamam ama niyeyse yine hayal kırıklığı yaşayacam gibi hissediyorum ya :-(Ay banada haber ver catladim :)
Tamam ama niyeyse yine hayal kırıklığı yaşayacam gibi hissediyorum ya :-(
Malesef yine negatif bu ayda olmadı:-( sonuç 1.20Birazdan buraya kizlar hamileyimmmm yazarsan görüşürüz amaa :)))
Malesef yine negatif bu ayda olmadı:-( sonuç 1.20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?