- 23 Eylül 2012
- 186
- 268
- 103
Tam da aynı durumdayız tatlım. Valla ben dayanamadım erkenden yapıp durdum testleri ama hep negatif moralim bozuldu hiç yoktan. O yüzden bıraktım benim adet tarihim 18 Aralık son iki gün kala yapmayı planlıyorumama çok merak ediyorsan yap sende. Yapınca moral bozukluğu olsa da aklında soru işareti kalmıyor.
Amin amin inşallah ya. Senin erkenmis. Benim biraz daha uzun sürüyor. Umarım ikimizde hamileyizdirBenimde 15 aralık adet tarihimSabırsızlanıyorum evet moral bozukluğu oluyor ama ne yapalım öğrenmeden de içim rahat etmeyecek ha 3 gün önce ha 3 gün sonra. Kan görünce daha büyük hayal kırıklığı yaşıyorum Allah inşallah nasip eder isteyen herkese.
26günde bir oluyorum.İnşallah hamileyizdir canım yapınca hemen yazıcamAmin amin inşallah ya. Senin erkenmis. Benim biraz daha uzun sürüyor. Umarım ikimizde hamileyizdirsonucunu bize de yaz lütfen.
Benimde adetim.18 aralik bende 1 araligi degerlendordim.acaba varmidir gebelikTam da aynı durumdayız tatlım. Valla ben dayanamadım erkenden yapıp durdum testleri ama hep negatif moralim bozuldu hiç yoktan. O yüzden bıraktım benim adet tarihim 18 Aralık son iki gün kala yapmayı planlıyorumama çok merak ediyorsan yap sende. Yapınca moral bozukluğu olsa da aklında soru işareti kalmıyor.
Hadi ya benimde tam aksine siliklesiyor. Pozitifi 1 ve 2 aralıkta gördüm değerlendirdik. Ben dayanamadım testlere devam edeyim istedim. Belki adete yakın koyulaşırsa hamileliği erken öğrenirim diye ama sanırım bu ayda olmadı .
http://hizliresim.com/Pn6M19
İnşallah vardır canım ya. Ben gibisin sende bende beklemedeyim valla. Ama benim ağzım çok kuruyor neden anlamadım hamileliğe yordum çünkü daha önce hiç böyle bişey yasamamistm.Benimde adetim.18 aralik bende 1 araligi degerlendordim.acaba varmidir gebelik
Inslahhh su mübarek gecenin hatrina ne kadar bebk isteyen varsa rabbim.nasip etsin aminİnşallah vardır canım ya. Ben gibisin sende bende beklemedeyim valla. Ama benim ağzım çok kuruyor neden anlamadım hamileliğe yordum çünkü daha önce hiç böyle bişey yasamamistm.
Inslahhh su mübarek gecenin hatrina ne kadar bebk isteyen varsa rabbim.nasip etsin amin
InslahInslahhh su mübarek gecenin hatrina ne kadar bebk isteyen varsa rabbim.nasip etsin amin
Fulyaa21 bana haber et merqk ettim.gebelik varmi diye bende sana solerim bol heyvanli.bekleyislerInslah
Beni anlattın sanki ya benimde yüzüm hep sivilce ve dudağım ucukladi:-( ya bişeyler yedikten hemen sonra bile açlık hissim geçmiyor su içip duruyorum ağzım hep kuru ve bunu ilk kez yaşadım. Değişik geldi. Akintim da çok yoğun değil ama var. Bende beklemek zorundayım 14 gun sonra anca idrara hcg geçiyor diye okuyunca testleri bıraktım. Yoksa hergün yapıyordum ve moralim alt üst oldu :-(Benimde haretim var ve acikdigim zamn bile midem kaziniyor ve benim.gogusumde fibro kist var o agriyor sunada yarin 6 gun onceden belli eden bir gebelik.testi yaoivam sonucuunu bekliyorum.cildircam okdar cok kafaya taktimdi yuuzmde 5 6 tane ciban cikti dudagim.ucukladi ve catlasi bunalima girdim.resmen
Ederim tabiki canım. İnşallah Rabbim hepimize bu ay bu duyguyu yaşatır. Mutluluğumuzu paylaşırız ya bende ayakta biraz durunca bel ağrısı arada kısa süreli kasik agrisi oluyor da. Çok kendimi dinlemekten de korkar oldum psikolojik diyorlar ya. Bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler alırız. Dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitifti sabah heyecanla uyandim hemn test yaptim ama sonu hüsran tabii. Gerçi daha çokta erken ama napim :-(Fulya bir de bende yere egilip kalkarken agri oluyor ve sag kasigimin ust tafainda bir kasilma agrisi gi i bir agrim var ama hafif bana dua et ben herskese ediyorum
İnşallah canım zaten pozitifi göreyim ilk buraya yazacam. Bende senin güzel haberlerini bekliyorum yarın test sonucunu yaz mutlakaFulyaa21 bana haber et merqk ettim.gebelik varmi diye bende sana solerim bol heyvanli.bekleyisler
Ben de riyamda hep dolelnme kanamasi goruyorum ayy iyice psikolojimiz alt ust oldu aman vallahi bilmoyorum cok bunalaiyorum.zatenEderim tabiki canım. İnşallah Rabbim hepimize bu ay bu duyguyu yaşatır. Mutluluğumuzu paylaşırız ya bende ayakta biraz durunca bel ağrısı arada kısa süreli kasik agrisi oluyor da. Çok kendimi dinlemekten de korkar oldum psikolojik diyorlar ya. Bekleyelim bakalım inşallah güzel haberler alırız. Dün gece rüyamda gebelik testi yapıyordum ve pozitifti sabah heyecanla uyandim hemn test yaptim ama sonu hüsran tabii. Gerçi daha çokta erken ama napim :-(
Inslahhhh ya inslahhİnşallah canım zaten pozitifi göreyim ilk buraya yazacam. Bende senin güzel haberlerini bekliyorum yarın test sonucunu yaz mutlaka
Ya nette okuduğum kadarıyla döllenmeden 8 9 gün sonra kana karışıyor. Ondan 4 5 gün sonrada idrara. Yani 14 günden sonra idrarda belirmeye başlıyormuş ama kan daha erken gösterir. Tabi geç döllenme vs olmadıysa.Ay cnm yaa al bende okdar yani bakalim ama profektor early cok iyi oldugunu duymustum araligin 18 adetime tam 7 gun kaldi simdi cikmaz mi peki kanda cikmaz mi
İnan aynı durumdayız. Ya ben ve eşim doktora da gittik hiç bir problem yok dedi. Neden olmuyor anlayabilmiş değilim:-(. Ve bu ay yumurtlama tabiki de yaptım. Umarım ikimizde aynı tarihlerde kucağımıza alırız bebeklerimiziBen de riyamda hep dolelnme kanamasi goruyorum ayy iyice psikolojimiz alt ust oldu aman vallahi bilmoyorum cok bunalaiyorum.zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?