Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Evet canım bugün 12. Gündü. Çok kafaya takıyorum sanırım. Bosvercem artık ya. Takip falan yapmıcam artık. Akışına birakcam

Sende benim gibisin ya her ay bosverecem artik diyorum ama zerre yol ilerlemiyorum. Bide stresten kendimi yemeğe vurdum iyice kilo aldm

Sende benim gibisin ya her ay bosverecem artik diyorum ama zerre yol ilerlemiyorum. Bide stresten kendimi yemeğe vurdum iyice kilo aldm
Gerçekten de aynıymisiz ya. Bende çok kilo aldım. Sıkıntıdan yiyip duruyorum. Allah yardımcımız olsun ya. Umarım bizde Birgun o pozitifi görür ve mutlu oluruz :-( 5 aylık evliyim ben daha ama sanki ömrümden 5 yil geçti.

Yok artık kız bende 5 aylık evli olacam hahahah bukadar benzerlik olmaz.
Bacim gel regl sonu spora baslayalim verelim kilolari sonra deneyelim bebişi.
Tam 7 kg almisim inanilir gibi diil

Yok artık kız bende 5 aylık evli olacam hahahah bukadar benzerlik olmaz.
Bacim gel regl sonu spora baslayalim verelim kilolari sonra deneyelim bebişi.
Tam 7 kg almisim inanilir gibi diil
Ciddi misin bende evlenirken 58 kiloydum smdi 64.5 :-D cidden şaka gibi ya spora başladım spor salonunda. Sonra hamilelik için spor falan yapmayın gibi bir yazı okudum bıraktım hemen korkudan :-D

Ciddi misin bende evlenirken 58 kiloydum smdi 64.5 :-D cidden şaka gibi ya spora başladım spor salonunda. Sonra hamilelik için spor falan yapmayın gibi bir yazı okudum bıraktım hemen korkudan :-D

Bende spora basladim hamilelikte olmaz dediler biraktim hahaha sonuc bu.
Hamilelikte olmuyo amaaan regl olayim geri yazilacam salona hemde 3 aylik. O süreçte de korunacam bebek olmasn diye yoksa sonum ruh sağlığı hastanesi.
Ocak sonunda esimde doktora gidecek bakalim onun sonuclar ne cikacak

Anladim benim eşim de gitti canım herşey normal çıktı. Olmaması için sebep yok dediler. Korunma ya akışına bırak. Bende oyle yapcam başka şeylerle kafa dağıtacam. Evdeyim aslında ondan da kafam takılıyor ise falan başlarsam bu kadar takılmam sanırım. Nerde yaşıyorsun bu arada ? Sende evdesin sanirim

Adanada yaşıyorum canım yok ya çalışıyorum ben kâtibeyim :)
Hemde ağır ceza. Cinayet vs düşün yani amaa ilk boşlukta KK' a girip psikolojimi bozuyorum aklım hep bebişte:))
Inan o iş çalışmakla evde olmakla olmuyor öğlen yemek aralarinda koşa koşa gebelik testi yaptığımı bilirim. Yada aç kalıp yemek yemeden o arayı en yakın hastanede kan vermeye gittiğimi amaan artik olacağı varsa olsun cidden olmazsada olmasın ben çok sıkıldım ya.
Kafana takmazsan olur diyenler var benim bir arkadaşım her ay acillerde sabahlardi kan sonucu çıksın diye o derece delirmisti düşün hergün aglardi vs. Ama şimdi 6 aylık hamile olacağı varsa oluyo taksanda takmasanda demekki bizim zamanimiz gelmemis henüz

Aynen öyle haklısın valla bende osmaniyede yaşıyorum bu arada yakınmisiz. Herşey kısmet tabi ya ne bileyim bende hep evdeym ya ondan sürekli forumdayim sürekli aklım burda ve her ay hüsran sonra başa dönmek falan gerçekten ağır geliyor insana. :-(

Yazdıklarını okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine ve bilgine sağlık. Bende soru sorayım sana hemen bulmuşken. Yumurtlama gununden kac gün sonra idrar testinde hamilelik gözükür peki ?
Adetime daha 4 5 gun var ama benden bu gun pembe bir renk geldi neden bole oldu anlamdim.sence bu yerlesme kanamasimi yoksa adet mi oluoyurum ama kanda baktirdim negatif cikti kacinci gunde baktirmaliydim acaba gebelik mi var bende simdi endiselendim ve umutlandim

Kizlar merhaba. Adet biteli bugün 10. Gün . 4 ya da 5. Akşam iliski oldu. Suan da da kasık ağrısı ve bacak ağrısı yasiyorum. Sanki adet olacakmisim gibi. Normalde adet belirtilerim bunlar. Sizce neden böyle bişey yasiyorum .

İnşallah geç döllenmedir ve yerlesmedir canım benim ya. Malesef bende dün kan testi yaptırdım ve negatif çıktı. Kasik ağrım var muhtemelen bir iki güne adet olcam sanırım ben. 1.20 çıktı hcg. Yumurtlama dönemini hesaplamis miydin ? Geç yumurtlamis yada tekrar yumurtlamis olabilir misin ?

Yumurtlama döneminde de ayni belirtiler olabiliyor canım. Yumurtlamis olabilir misin ?

İki gün önce ovulasyon testi yaptım bi türlü düzenli yapamadım. Ikinci çizgi silikti

İki gün önce ovulasyon testi yaptım bi türlü düzenli yapamadım. Ikinci çizgi silikti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…