Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

N
Ya benim gec dollenem olayim.varmi bilmiyorum 5 yil spiral takiliydi bende bitanede oglum var neden olmuyor anlamiyorumli bneimde tam 14. gun oldu birlikdelik hadi 2 gunde spermin yadadiguni dusunsek yani sole oncede olsa sonra olsa yumurtlama gebelik buyuk bir oranda olmasi lazim offfggbunaliyorum cok
Agizindan bal akiyor inslahhh ya biizm psikolojikmi acaba doye dusunuyorum delircem yaa felaket sarmis bir durumdayim.bebebk olayina birde kizim.olsun istiyorummmm cokk saglikli sihhatli herkesle benm dualarimoda kabul.etsin rabbim

Amin canım benim. İnşallah ya. Test yaptın mı? Yapınca yaz olur mu. İnşallah sen pozitifi görürsün de bende yaparım hemen

ben de varım 9 ve 10 aralık değerlendirildi. şimdi beklemesi kaldı, bat şu diyemiyorm adetler düzensiz...

o takvim bende de var ama o anyayı gösteriyor benim ovülasyon testleri konyayı o yüzden ben onu sadece adet tarihlerimi kayıt altında tutablmek için kullanıyorm
Anladim canım ya herkesin yumurtlamadan 14 gun sonra mı oluyor adeti ? Ona göre mi hesaplasam. Bir de pozitifi gördüğün günden itibaren mi yoksa silikleştikten sonra mı sayılıyor ben anlamadım bunu ya ?

Anladim canım ya herkesin yumurtlamadan 14 gun sonra mı oluyor adeti ? Ona göre mi hesaplasam. Bir de pozitifi gördüğün günden itibaren mi yoksa silikleştikten sonra mı sayılıyor ben anlamadım bunu ya ?
bununla ilgili konu açtım oku bence

Yazdıklarını okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine ve bilgine sağlık. Bende soru sorayım sana hemen bulmuşken. Yumurtlama gununden kac gün sonra idrar testinde hamilelik gözükür peki ?

Canım bugün gebelik testini yaptım sonuç negatif adete 2 gün varhala gelmek istemedi bebiş

Canım bugün gebelik testini yaptım sonuç negatif adete 2 gün varhala gelmek istemedi bebiş
Bende dün yaptım canım bekleyemedim. Benimde daha 5 6 gün var adete :-( tabi sonuç koca bir negatif. Adet gunu geçmeden kesin bişey ogrenemeyecez boşuna uğraşıyoruz sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…