- 28 Kasım 2016
- 117
- 38
- 48
- 44
Ya benim gec dollenem olayim.varmi bilmiyorum 5 yil spiral takiliydi bende bitanede oglum var neden olmuyor anlamiyorumli bneimde tam 14. gun oldu birlikdelik hadi 2 gunde spermin yadadiguni dusunsek yani sole oncede olsa sonra olsa yumurtlama gebelik buyuk bir oranda olmasi lazim offfggbunaliyorum cokYa nette okuduğum kadarıyla döllenmeden 8 9 gün sonra kana karışıyor. Ondan 4 5 gün sonrada idrara. Yani 14 günden sonra idrarda belirmeye başlıyormuş ama kan daha erken gösterir. Tabi geç döllenme vs olmadıysa.
Agizindan bal akiyor inslahhh ya biizm psikolojikmi acaba doye dusunuyorum delircem yaa felaket sarmis bir durumdayim.bebebk olayina birde kizim.olsun istiyorummmm cokk saglikli sihhatli herkesle benm dualarimoda kabul.etsin rabbimİnan aynı durumdayız. Ya ben ve eşim doktora da gittik hiç bir problem yok dedi. Neden olmuyor anlayabilmiş değilim:-(. Ve bu ay yumurtlama tabiki de yaptım. Umarım ikimizde aynı tarihlerde kucağımıza alırız bebeklerimizi
Amin canım benim. İnşallah ya. Test yaptın mı? Yapınca yaz olur mu. İnşallah sen pozitifi görürsün de bende yaparım hemenN
Ya benim gec dollenem olayim.varmi bilmiyorum 5 yil spiral takiliydi bende bitanede oglum var neden olmuyor anlamiyorumli bneimde tam 14. gun oldu birlikdelik hadi 2 gunde spermin yadadiguni dusunsek yani sole oncede olsa sonra olsa yumurtlama gebelik buyuk bir oranda olmasi lazim offfggbunaliyorum cok
Agizindan bal akiyor inslahhh ya biizm psikolojikmi acaba doye dusunuyorum delircem yaa felaket sarmis bir durumdayim.bebebk olayina birde kizim.olsun istiyorummmm cokk saglikli sihhatli herkesle benm dualarimoda kabul.etsin rabbim
Tabiki var canım. Daha 6 gun var. Adet gunu ve geçtiği günlerde ancak doğru sonucu görebiliriz.18 aralik adet tarihim erken gebelik testi yaptim negatif cikti ya yalnilma payi yok.mu bu teslerin
Hiç duymadım onları ben nasıl oluyor ki ? Ovulasyon testi yaptın mı peki ?Fulyaa21 ben gecen gun karbonatla limon testi yaptim.pozitif cikti sence bunlarin dogruluk.orani nedir
Benimde düzensiz aslında canım ama adet takvimi diye bir uygulama var ona göre 18 aralik :-Dben de varım9 ve 10 aralık değerlendirildi. şimdi beklemesi kaldı, bat şu diyemiyorm adetler düzensiz...
o takvim bende de var ama o anyayı gösteriyor benim ovülasyon testleri konyayıBenimde düzensiz aslında canım ama adet takvimi diye bir uygulama var ona göre 18 aralik :-D
Anladim canım ya herkesin yumurtlamadan 14 gun sonra mı oluyor adeti ? Ona göre mi hesaplasam. Bir de pozitifi gördüğün günden itibaren mi yoksa silikleştikten sonra mı sayılıyor ben anlamadım bunu ya ?o takvim bende de var ama o anyayı gösteriyor benim ovülasyon testleri konyayıo yüzden ben onu sadece adet tarihlerimi kayıt altında tutablmek için kullanıyorm
bununla ilgili konu açtım oku benceAnladim canım ya herkesin yumurtlamadan 14 gun sonra mı oluyor adeti ? Ona göre mi hesaplasam. Bir de pozitifi gördüğün günden itibaren mi yoksa silikleştikten sonra mı sayılıyor ben anlamadım bunu ya ?
Konu adı nedir ordan bakayım hemen ?bununla ilgili konu açtım oku bence
Anladim canım ben kullandım valla ve adetten iki gün önce orda pozitif görenlerin büyük bir bölümü hamile çıkmış bunu görünce heveslendimBen bu ovulasyon teslerinmhic kullanmadom
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uzerine-calistim-sorularinizi-alablrm.972821/Konu adı nedir ordan bakayım hemen ?
Yazdıklarını okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine ve bilgine sağlık. Bende soru sorayım sana hemen bulmuşken. Yumurtlama gununden kac gün sonra idrar testinde hamilelik gözükür peki ?
Yazdıklarını okudum. Çok güzel bir paylaşım olmuş ellerine ve bilgine sağlık. Bende soru sorayım sana hemen bulmuşken. Yumurtlama gununden kac gün sonra idrar testinde hamilelik gözükür peki ?
Bende dün yaptım canım bekleyemedim. Benimde daha 5 6 gün var adete :-( tabi sonuç koca bir negatif. Adet gunu geçmeden kesin bişey ogrenemeyecez boşuna uğraşıyoruz sanırımCanım bugün gebelik testini yaptım sonuç negatif adete 2 gün varhala gelmek istemedi bebiş
Canım bugün gebelik testini yaptım sonuç negatif adete 2 gün varhala gelmek istemedi bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?