Ovulasyon testi yaparsan pozitifi görebilirsin tabi yumurta catlamadiysa. Varsa elinde test yap.Israr testi yaptığımda belli eder mi peki
Canım sen ne olduğunu anlamak istiyosunOvulasyon testin de nasıl anlayacagim olup olmadığını? Idrar testi yaptım negatif çıktı
Canımm ben bugün adet oldum. Tam bir yıkım tabii çamaşırda kan görmek. Olsun bu ayda bebiş gelmek istemedi. Yeni ay yeni umutlar diyorum. Bir de bu ay için şunu düşünüyorum ovülasyon testi yapıp pozitif gördükden sonra üst üste 2 gün ilişki oldu sonra bir daha olmadı. Ben çok hasta oldum grip filan öyle geçti. Bu ay daha yoğunluk vermeyi düşünüyorum. Çünkü eşim ve ben gerekli testleri yaptırdık olmaması için hiç bir sebep yok çok şükür. Tamamen beyinde herşey yaa.Ovulasyon testi yaparsan pozitifi görebilirsin tabi yumurta catlamadiysa. Varsa elinde test yap.
Ayin 13unde kan testi yaptim ve sonuç 1.20 yani negatif. Ama hasta olmadım. 2 gün var adetime. Kan testi yaptığım günde dahil hep sancim vardı goguslerim de şişti çok benim önceden olmazdı böyle bu ay oldu ilk kez. Evlendikten sonra her ay başka bir etki oluyor anlamadım. Akışına bırakacam bebeği de ya. :-(Mucizemsn şuan durumunuz nedir?acaba
Geçmiş olsun canım ben daha göremedim sancim var beklemedeyim işte. Oldum olacam sanırım. Hayırlısı ya bizde gittik doktora ve herşey normal. Neden olmadığını anlamış değilizCanımm ben bugün adet oldum. Tam bir yıkım tabii çamaşırda kan görmek. Olsun bu ayda bebiş gelmek istemedi. Yeni ay yeni umutlar diyorum. Bir de bu ay için şunu düşünüyorum ovülasyon testi yapıp pozitif gördükden sonra üst üste 2 gün ilişki oldu sonra bir daha olmadı. Ben çok hasta oldum grip filan öyle geçti. Bu ay daha yoğunluk vermeyi düşünüyorum. Çünkü eşim ve ben gerekli testleri yaptırdık olmaması için hiç bir sebep yok çok şükür. Tamamen beyinde herşey yaa.
batınız 15 miydiAyin 13unde kan testi yaptim ve sonuç 1.20 yani negatif. Ama hasta olmadım. 2 gün var adetime. Kan testi yaptığım günde dahil hep sancim vardı goguslerim de şişti çok benim önceden olmazdı böyle bu ay oldu ilk kez. Evlendikten sonra her ay başka bir etki oluyor anlamadım. Akışına bırakacam bebeği de ya. :-(
18 aralikbatınız 15 miydi
2 gününüz kalmışşş peki sat nız neydi18 aralik
15 Kasım2 gününüz kalmışşş peki sat nız neydi
15 Kasımyumurtlama da 2 Aralık.
Bilen yok mu
Pardon ovulasyon testi nasıl yapılıyor eczane de mi satılıyor beni aydınlattırsanız sevinirimYumurtan catlamak üzere demek canım
Pardon ovulasyon testi nasıl yapılıyor eczane de mi satılıyor beni aydınlattırsanız sevinirim
adet düzenlimi genelde öne atması lazım değilmi mesela en fazla 5 gün öne atması lazım bundan fazlası düzenliye girmiyor diye biliyorum15 Kasımyumurtlama da 2 Aralık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?