Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Kızlar benim bugün 11gun ovu testinde silik gordum normal karşılıyorum galiba daha var ikinci ayim deniyotum geçen ay olmadı bakalım hayırlısı inş bu ay olur bes aylik evliyim acaba çok mu acele ediyorum

Ovulasyon testi yaparsan pozitifi görebilirsin tabi yumurta catlamadiysa. Varsa elinde test yap.
Canımm ben bugün adet oldum. Tam bir yıkım tabii çamaşırda kan görmek. Olsun bu ayda bebiş gelmek istemedi. Yeni ay yeni umutlar diyorum. Bir de bu ay için şunu düşünüyorum ovülasyon testi yapıp pozitif gördükden sonra üst üste 2 gün ilişki oldu sonra bir daha olmadı. Ben çok hasta oldum grip filan öyle geçti. Bu ay daha yoğunluk vermeyi düşünüyorum. Çünkü eşim ve ben gerekli testleri yaptırdık olmaması için hiç bir sebep yok çok şükür. Tamamen beyinde herşey yaa.

Mucizemsn şuan durumunuz nedir?acaba
Ayin 13unde kan testi yaptim ve sonuç 1.20 yani negatif. Ama hasta olmadım. 2 gün var adetime. Kan testi yaptığım günde dahil hep sancim vardı goguslerim de şişti çok benim önceden olmazdı böyle bu ay oldu ilk kez. Evlendikten sonra her ay başka bir etki oluyor anlamadım. Akışına bırakacam bebeği de ya. :-(

Geçmiş olsun canım ben daha göremedim sancim var beklemedeyim işte. Oldum olacam sanırım. Hayırlısı ya bizde gittik doktora ve herşey normal. Neden olmadığını anlamış değiliz

batınız 15 miydi

15 Kasım yumurtlama da 2 Aralık.

Kızlar bugün doktora gittik eşimle. Olmaması için bir sebep yokmuş herşey normal görünüyor dedi. 2 ay daha bakalım dedi. 2 ay sonra tam 6 ay olucak. Eğer 2 ayda da gebe kalmamışsan bir rahim filmi çekelim kanallara bakalım dedi. Stresden uzak dur dedi. Bu şekilde sizinle de paylaşmak istedim

Pardon ovulasyon testi nasıl yapılıyor eczane de mi satılıyor beni aydınlattırsanız sevinirim

İdrar damlatarak yapiliyor canim regl bitimi başlaman lazim teste koyu çizgiyi yakaladigin günü ve sonrasindaki 3 günü değerlendir.
Eczanede satılıyor ama 3.4 tanesi 30 tl ki o sana yetmez yani cok pahaliya mâl olur internetten siparis ver 50 tanesi 30 tl daha kârlı

15 Kasım yumurtlama da 2 Aralık.
adet düzenlimi genelde öne atması lazım değilmi mesela en fazla 5 gün öne atması lazım bundan fazlası düzenliye girmiyor diye biliyorum

Kızlar acilen bakar mısınız? En son kanda negatif çıkmıştı benim adetten 5 gun once biliyorsunuz. Yarın adet günüm ama vücudumda değişik şeyler hissedince elimde ovulasyon testi de olunca denemek istedim. Şu testlere bakar mısınız gittikçe koyulasmamis mi sizce de ? http://hizliresim.com/WgbYrY

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…