Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

hayırlısı cnm hakkında

ona göre ovulasyon tarihie baktın mı netten hiç
Testle de baktım canım ben. 1 ve 2 aralıkta koyuydu. Sonra 9 ve 10 aralıkta yine koyu oldu. İki kez mi yumurtladim anlamadım. Bu ayda sonuç hüsran olcak gibi 1 ay daha bekleyecem sonra yine doktora gidecem. Rahim filmi çektirip tüplere baktiracam. Yumurtalik lar temiz çünkü hormonlar da normal. 5 ay oldu olması gerekmez mi sence de artık?

cnm ilk kez ovulasyon testini burda duydum ocak ayında kızım 2.yaş gününğ kutlayacagız ben ewlendim ilk ay hüsrandı korunmadık 2. ayda kaldum adetlerim düzenliydi eelenmeden önce dediğim gibi 5 gün öne atıyordu adetim bitti hemen değerlendirdik 2 güne bir ilişkiye girdik girdikten sonra ayaklarının altına yastık al hemen kalkma kendini sıcak tut karafil çiğne yumurtaların hızlı çalışmasına ndn oluyor yada sıcak suya at 5/6adet demlensin iç bak ben ekimden bu aya kadar ugrastım sanırım bu ay kaldım hamilelikten sonra eşim korundu herkes 6 ay sonra hamile kaldık dedik bence ben bu ay hamile kaldımm 15 di batım sat 19 kasım karanfil işe yarıyor hatta sabahları ac karnına bir çay kasıgı çörekotu yut oda ii kaynamış su iç bidee

Sağol canım Ya bu dediklerini uygulayacam mutlaka umarım hakkımızda hayırlısı olur :-(

Sağol canım Ya bu dediklerini uygulayacam mutlaka umarım hakkımızda hayırlısı olur :-(
üzme tatlı canını bebiş iöinde ilişkiye girme aklında tutma beyinde bitiyor zatennn oluruna bırak cnmm allah nasip ederse olurr..

merhaba kizlar ovu testi yapmadim 21 kasimda son adetimi gordum ve intertten yumurtlama gunumu hesapladim ve buna göre ayin 6 si 9 u ve 11 inde esimle birlikte olduk 12 ve 13 ünde sari ve beyaz fazla miktarda akintm oldu kokusuz acaba hamile olma ihtimalim var mii

bat neydi peki?

Ayın 24 adet bugun hep beyaz akıntı geliyor damla damla ara araarkadaslar neden oluyor bu bilen var mı?

benim de adetime 2 gün var ovulasyon testi yapıyordum bir kaç gündür çok koyu olmasa da günden güne koyulaşmaya başlamıştı. bugün gebelik testini yaptım. çok silik ama 2. çizgi var. ümitlenmeli miyim bilmiyorum. ilk çocuğumda da 2. çizgiyi battan 3 gün önce çok silik görmüştüm.

Merhaba. Sıvı alımına dikkat ederek mı yaptın?

Merhaba. Sıvı alımına dikkat ederek mı yaptın?
çok sıvı almadım testi yapmadan önce. birde yumurtlama tarihinden 5 gün önce ilişki olmuştu küçük bir ihtimal vardı tutunması için. gebelik testi ilk yaptığımda çok silikti şimdi bakıyorum daha belirgin oldu. inşallah boşuna umutlanmıyorumdur.

İnş güzel haberlerini alırsın

Çok teşekkür ederim canım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…