- 28 Kasım 2016
- 117
- 38
- 48
- 44
Bu gun ovulasyon tesdi yaptim dunde vardi cumartesiyi degerlendirdik ama cifcizgi bu gun daha koyu sence yumurtam catmamismidirFulyaa21 bana haber et merqk ettim.gebelik varmi diye bende sana solerim bol heyvanli.bekleyisler
Bende soğan,kürü yapıyorum 8 gündr 15 e,tamamlcm,inş pco var,ovu,ile ilk,kez,takip,ediyorum dün kasiklarim cok,ağrıdı,bugün boyle,cıktı,ovu testi sanırım,az kaldı yumurtlamayaBende bu ay yumurtlama gununu yakaladim hatta bu ay 15 gun sogan kuru ictim ve gercekten yumurtlama doneminde kasiklarimin agrisi hissettim ve test yaptim cift cizgiyi yakaladim bakalim adetime 8 gun var ins bu ay tutar
Evet canim.cok yaklasmisin aksam tekrar yap istersen yada bugun degerlendirmeye baslayinBende soğan,kürü yapıyorum 8 gündr 15 e,tamamlcm,inş pco var,ovu,ile ilk,kez,takip,ediyorum dün kasiklarim cok,ağrıdı,bugün boyle,cıktı,ovu testi sanırım,az kaldı yumurtlamayaEki Görüntüle 1930469
Yaptın,Canım,az,önce de,hemen,hemen aynı yani belki yarın,daha,koyu olur dün değerlendirdik,3-4 gün daha,değerlendircz,inş olur bu defa allahıma cok,dua,ediyorum inş kabul olurEvet canim.cok yaklasmisin aksam tekrar yap istersen yada bugun degerlendirmeye baslayin
Kaç gündür yapıyosnz peki ve kaç günde bir regl oluyorsunuzresım bu canım ama tuhaf olanı 5 gundur boyle olması ve hala cıft cızgı olmaması
doktorun anlamaz mıydı canım hamılelık olsa ?Kizlar merhaba konuyla biraz alakasız ama bi soru sormak istiyorum. 2 gün önce kasık agrisindan dolayı bevliyeye gittim kültür tahlili verdim . idrar yollarında biraz enfeksiyon var dedi. Rahmime de baktı ultrason da. . 1 senedir adetlerim çok sancılı geçiyor diye kadın dooguma gittim bugün. Ne var ne yok diye. Yumurtaliklarda falan herhangi bi problem yok dedi. Çok sükür. Adet günüme 3 gün var . ne olur ne olmaz diye ilaclarimi icmiyorum. Evde test yapmamak için de zor duruyorum olsa da belli olmaz gerçi. Sizde boşuna mi bekliyorum
adetımın bıttıgı gunden berı yapıyorum . 30-33 arası degısıyor canımKaç gündür yapıyosnz peki ve kaç günde bir regl oluyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?