Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Bende bu ay yumurtlama gununu yakaladim hatta bu ay 15 gun sogan kuru ictim ve gercekten yumurtlama doneminde kasiklarimin agrisi hissettim ve test yaptim cift cizgiyi yakaladim bakalim adetime 8 gun var ins bu ay tutar

Bende bu ay yumurtlama gununu yakaladim hatta bu ay 15 gun sogan kuru ictim ve gercekten yumurtlama doneminde kasiklarimin agrisi hissettim ve test yaptim cift cizgiyi yakaladim bakalim adetime 8 gun var ins bu ay tutar
Bende soğan,kürü yapıyorum 8 gündr 15 e,tamamlcm,inş pco var,ovu,ile ilk,kez,takip,ediyorum dün kasiklarim cok,ağrıdı,bugün boyle,cıktı,ovu testi sanırım,az kaldı yumurtlamaya

Evet canim.cok yaklasmisin aksam tekrar yap istersen yada bugun degerlendirmeye baslayin
Yaptın,Canım,az,önce de,hemen,hemen aynı yani belki yarın,daha,koyu olur dün değerlendirdik,3-4 gün daha,değerlendircz,inş olur bu defa allahıma cok,dua,ediyorum inş kabul olur

kızlar yumurtlama gunumu takip için ovulasyon kullanıyorum ama pozıtıf sonuc gormedım .ama 5 gundur c'ye yakın koyulukta ve kasık agrısı da var acaba yumurtluyor muyum

benim de boyle oldu,canım,bende,ilk,kez,kullanıyorum bende,değerlendirdm sende at resmini bakalım,

yenı uyeyım fotograf yuklemeyı beceremedım ama sızınkıne cok benzıyor ve bes gundur boyle 20.gun bugun adetten sonrakı

Dosya yükle,yazıyor,ya cevapla yazan yerde oraya bas,fotoğraf seç ordan oluyor canım bende ilk kez yaptıgım için arkadaşlar daha iyi bilir

Kizlar merhaba konuyla biraz alakasız ama bi soru sormak istiyorum. 2 gün önce kasık agrisindan dolayı bevliyeye gittim kültür tahlili verdim . idrar yollarında biraz enfeksiyon var dedi. Rahmime de baktı ultrason da. . 1 senedir adetlerim çok sancılı geçiyor diye kadın dooguma gittim bugün. Ne var ne yok diye. Yumurtaliklarda falan herhangi bi problem yok dedi. Çok sükür. Adet günüme 3 gün var . ne olur ne olmaz diye ilaclarimi icmiyorum. Evde test yapmamak için de zor duruyorum olsa da belli olmaz gerçi. Sizde boşuna mi bekliyorum

resım bu canım ama tuhaf olanı 5 gundur boyle olması ve hala cıft cızgı olmaması

Eklentiler

• ov.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 52
doktorun anlamaz mıydı canım hamılelık olsa ?

5 gündür oyle,olması,tuhaf ben pek,anlamıyorum ama,bende 2 gün az,önce,attığım gibi oldu bugün silikleşmye,başladı

sıvı tuketımıne dıkkat edıyor musunuz mesela ben son uc saat hıc sıvı almıyorum ama 3. saatın sonundakı ılk tuvaletımle de testı yapmıyorum. yaptıgımda sılık cıkıyordu ıkıncı wc de koyulasmaya basladı

Benim çatladı sanırım dün değerlendirdik de bugün de ara sıra,hafif ağrı oluyor kasıklarda. Ondan dolayı mıdır

benım de dun cook agrım oldu ve akıntı da vardı galıba benım de catladı. evet belırtısıdır .ınsallah hayırlsı ıle olur:)

Benim,de pazar,günü bi 5 dk oldu bayılacak gibi oldum ağrısından demek ki,ondan değerlendirmk lazım rabbim inş bizede nasip eder sağlıklı hayırlı evlat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…