Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Ovulasyon testi nedir nasıl olur ne ise yarar. Beni de bilgilendirir misiniz
Ovulasyon testide gebelik testi gibi bişey ıdrarla yapiyorsun eğer iki koyu çift çizgi olursa yumurtlama zamanın demek oluyor ve ondan önce ve sonraki bikac günü iyi değerlendirebilirsiniz

Dün size ovülasyon testımı atmıstım.gayet koyuydu. regl oncesi ovulasyon testı koyu olur mu?bugun akıntıyla bırlıkte pempemsi kanamam oldu.acaba regl baslangıcı mı?

Amin inşallah hayirlisi

Kizlar adetime 5 gun var acaba test yapsam cikarmi hic hamilelik belirtim yok sadece cok yogun akinti var

Slm kızlar bende yeni katıldım aranıza. Yarın ınternetten ovulasyon testi alıcam :) 5 aylık evlıyım ader günüm 14 ocak bu arada akıntım bel agrım ve kasık agrım var 4 gün öncede selpağa iki deda kahverengi akıntı geldi yerleşme olsa bu kadar erken gelemez heralde bence burda bebeğimiz bize tutunana ve hamile kalıncaya kadar destek olalım :) bende bebiş sahibi olmak çok istiyorum ☺

aynsını ben de yasadım hatta ovulasyonda koyu cızgı gordum venyerlesme kanaması mı yumurtlama kanaması mı aklım karısık adete daha 10 gun var

6 ocak canım tahmını . ama ovulasyonda koyuyu gordum ertesı gun aynı saatte pembemsı akıntı gelmeye basladı ve belım cok agırdı o gun. sımdı de hafıf sızı ve kahverengı akıntıya dondu leke gıbı akıntı gıbı ... cok degısık gelıyor ve dusunmek de ıstemıyorum acıkcası

ılk gebelıgımde ( sonlandı) yerlesme kanaması akıntının ıcınde bır damla pembe kandı. sımdı boyle uzun surelı akıntımsı bı sey olunca aslında pek yerlesme kanaması gıbı de gelmıyor. ama hıc yumurtlama kanaması da yasamadım kı ılk kez oluyır eger yumurtlama kanaması ıse..yerlesme kanaması nasıl olur bılgın var mı

Çok geçmiş olsun canım. Valla benım bildiğim ablamda olmuş hamileliğini öğrenmeden 1 hafta önce günlük pedine 1 lira büyüklüğünde kahverengi akıntı gelmiş ondan suphelenmış 1 hafta sonra test yapmıstı cıkmıstı bildiğim bu neyse şurda 1 hafta 10 günümüz var varsa cıkar yoksa da artık bir daha ki aylarda inşallah senin özel yaptıgın birşey mi var mı hamilelikle ilgili :)

yok canım sadece ovulasyon testı kullandım ama onda da pozıtıfı goremedım .akıntıya gore degerlendrdım .bakalım bekleyecegız mecbur senın lekelenmen yenı mı baSladı ve ne kadardır devam edıyor

Benım 3-4 gun once oldu tatlım 1-2 damla hani adetin yeni başlar ya onun gibi sonra durdu bende tam emin değilim kanamadan belki adetten sonra kalanlar gelmıstır bilmiyorum yarın ovulasyon testi spariş etcem benım yumurtlama donemım yarın galıba o yüzden ader olursam bi sonraki ay kullanırım

Hayırlısı canım üzülmeyelim rabbimin vardır bi bildiği emim ol kafamıza ne zaman takmazsak o zaman hamile kalıcaz :) sen ne kadarlık evlisin

bızım ıkıncı denememız ınsallah Rabbım hayırlı sonuclar versın. benım kahverengı akıntım yogun ve beyaz-seffaf akıntıya dondu.sanırım yumurtlama akıntısıydı

Canım inşallah vardır belkı yerleşme kanamasıdır bilemezsin ki allahtan ümit kesilmez sen yumurtala günlerini değerlendirme bak moralınıde bozma tamam mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…