Ovulasyon testide gebelik testi gibi bişey ıdrarla yapiyorsun eğer iki koyu çift çizgi olursa yumurtlama zamanın demek oluyor ve ondan önce ve sonraki bikac günü iyi değerlendirebilirsinizOvulasyon testi nedir nasıl olur ne ise yarar. Beni de bilgilendirir misiniz
Kızlar merhabalar. Bende ovulasyon testi ile 1 aralıkta pozitifi yakaladım. Bir gün öncesi zaten degerlendirmistik. 2 ve 3 aralığı da değerlendirdik. Şimdi sıra 18 aralığa kadar beklemekte. Bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testini. Henüz 4 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum. Bende eşimde hastaneye gittik testler yaptırdık herşey normal çıktı. Ben yumurtlama günlerinde kasik ağrılarım var diye ilişkiye girmekten kaciyordum bilmedenbu ay ovulasyonu öğrenince tam aksine değerlendirdik. Umarım Rabbim hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder. Yumurtlama bitti ama kasik ağrım akinti ve adet olacakmışım hissi geçmedi. Belkide psikolojik bilmiyorum ama umarım değildir. Benim gibi doğru zamani değerlendirmiş ve bekleme de olanlar var mı? Varsa birlikte bekleyelim mi ?
aynsını ben de yasadım hatta ovulasyonda koyu cızgı gordum venyerlesme kanaması mı yumurtlama kanaması mı aklım karısık adete daha 10 gun varSlm kızlar bende yeni katıldım aranıza. Yarın ınternetten ovulasyon testi alıcam :) 5 aylık evlıyım ader günüm 14 ocak bu arada akıntım bel agrım ve kasık agrım var 4 gün öncede selpağa iki deda kahverengi akıntı geldi yerleşme olsa bu kadar erken gelemez heralde bence burda bebeğimiz bize tutunana ve hamile kalıncaya kadar destek olalım :) bende bebiş sahibi olmak çok istiyorum ☺
2 yıl dolacak canım sen?Hayırlısı canım üzülmeyelim rabbimin vardır bi bildiği emim ol kafamıza ne zaman takmazsak o zaman hamile kalıcaz :) sen ne kadarlık evlisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?