Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Kızlar ovulasyon testim 3 gündür aynı koyulukta yani iki çizgide çok koyu bu normalmi kaç gün koyu kalır yada yumurtamin çatlamadıgini mi gosteriyo cevap werirseniz sevinirim..

bızım ıkıncı denememız ınsallah Rabbım hayırlı sonuclar versın. benım kahverengı akıntım yogun ve beyaz-seffaf akıntıya dondu.sanırım yumurtlama akıntısıydı

Canım reglime 14 gün var diyosun muhtemelen ovülasyon akıntısı onlar bu günleri kaçırma

Canım reglime 14 gün var diyosun muhtemelen ovülasyon akıntısı onlar bu günleri kaçırma
canım adetıme 10 gun kala yasadım ben bu kahverengi akıntıyı bana garip gelen akıntıdan once ovulasyon testınde 4-5 gundur koyuyu gormemdı. ıkı gun kahverengı-pembemsı akıntı geldı.sonrasında cok fazla mıktarda yerını beyaz-seffaf akıntıya bıraktı. bugunde sut rengı ve fazlaca oldu.böyle takıpte kaldıkca kendımı yoruyorum zaten artık bıraktım. bekledıgım adet tarıhı 4-6 ocak arası zaten az kaldı beklemedeyımm:):)

O zaman 6 ocakda olmazsan bi test yap bizede haber ver :) bende cumartesi doktora gittim doktor yumurtalımlarında hiç bi sorun yok dedı azcık enfeksiyonum varmış vajinal fitille folik asit verdi onları kullanıyorum benımde bat 14 ocak merakla beklıyorum şurda kaldı 12 gün :)

ıkı gundur ovulasyon testı yapıyorum ve pozıtıf cıkıyor hem de hıc koyulasmadıgı kadar .adetıme 3-4 gun kaldı :) kımı ovulasyon testı gebelıgı verır dıyor kımı vermez ama ben dayanamyıp yaptım

ınsallah canım ya Rabbım herkese bu hayırlı haberı almayı nasıp etsın

Evet canım öyleymiş dayanamıyıp test yaptım derken hamilelik testi mi yaptın

yok ovulasyon testı yaptım. ıkı gundur hıc olamdıgı kadar koyu yanı pozıtıf sonucu. ama hakkında cok yorum yapılıyor dıye oyle dedım. mesela adetten once pozıtıf gorup regl olan bırı de olmus

Son düzenleme:
hadı yaa..adet donemınden farklı hıssdıyor musn
Sana bişe söylim mi benim adet olana kadar be belim ağrır ne kasıgım hatta adet kanını görürüm aradan bi 6-7 saat geçer öyle ağrır kasıklarım ama kendimi hiç ümitlendirmek istemiyorum eşimle bu ay cok dikkatli çalıştık. ama kendimi üşütmüşümdür ondan ağrıyodur felan diye avutuyorum 4 aydır negatifi görüyorum ondan dolayı umutlanmak istemiyorum

benım de oyle oluyor maalesef cok agrılı gecırıyorum bu surecı. ama bu ay kahverengı akıntı ve batma hıssettım cok acaba mı dıyorum ama gecen ay da tum belirtileri yasayıp ben de husrana ugramsıtım. uc kez kan testı yaptırdım gecen ay bu ayda cok korkuyorum o yuzden hala test yaptırmadım. ama hayırlısı ıle guzel belirtilerdır canım[/QUOTE]

Benden de bu ay cok ufak kahverengi leke geldi 1 kere test yaptım negatifti bakalıö ya şuan kaldı 11 gün hayırlısı :) inşallah rabbim biran önce sağlıklı hayırlı bi şekilde bebek nasıp eder hepımıze :) test yaptırırsan söyle merak ettim ❤

tamam elbette soylerım:) ama adetım gecmeden yaptırmayı dusunmuyorum bu ay bakalım ne kadar dayanabılecegım sen hıc ovulasyon testlerının gebelıgı belırledıgınde daır seyler duydun mu

tamam elbette soylerım:) ama adetım gecmeden yaptırmayı dusunmuyorum bu ay bakalım ne kadar dayanabılecegım sen hıc ovulasyon testlerının gebelıgı belırledıgınde daır seyler duydun mu
Evet canım duydum hatta bi internwt sayfasında acıklamalı yazıyodu. Hamilik hormonları ile gevelık hormonları birbieine benzıyormus adetine iki üç gün kaldıgın da yapmış oldugub testtr cızgı cok koyu ise hamileymissin ne kadar dıgru bılmıyorum ama yanlıs yonlendirmek istemem . Bakalım ne oluyo ben hiç ovulasyon testı kullanmadım onun için bilmiyorum ama orda koyu cizgi görüpte hwmwn hamileik testi yapıp pozıtıf görenlerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…