- 29 Kasım 2016
- 142
- 43
- 13
- 31
Evet canım iki çizgininde koyu olması gerekıyor :)Hanımlar benim yumurtlama günümë 2 gün var hesaplarima göre bugün ovulasyon yaptım 2 çizgi çıktı biri silik yarın yeniden yapicam iki çizgiyi görene kadar dimi.
Ay insallah ya çok istiyorumYani çift cizgi koyu olarak gördüğünde o gece çalış sonraki gecede calıs en iyisi adetinden 1 hafta sonra iki günde bir çalışma sen koyuyu gördüğünde buraya görüntü at biz sana söyleriz :)
Her ay bizim için bi ümitDene bakalım canım inşallah olur bende cok istitorum ☺☺ şurda 9 gün var hasta olmama ama hayırlısı bu ay olmazsa bi dahaki ay :)
Haber vericem canım son 6 :))Hadi bakalım canım hepimiz için hayırlısı ne ise o olsun :) inşallah mutlu haberlerini alırız :)
Aaaaa yumurtlama günün geçmiş ama nasıl çift cizgi
Tamam canım bekliyorum haberlerini :)Haber vericem canım son 6 :))
Canim belki geç yumurtladin daha önce ovulasyon gününde yapmismiydin bu ay cift çizgi cikmismiydi?Benımde o geldı aklıma ya ay bilmiyom ama dün akşam hamilelik testi yapmıştım negatif cıkmıstı :)
Aynen çift çizgiyi gördünüz degerlendirin nasip belki tutarOlabilir de ama adete 9 gün kalımı yumuetlamak normal mi ki hayır ya yapmadım cunku elimde obulasyon testi yoktu.ben ne olur ne olmaz diye bu akşamıda değerlendircem inş. :)
O hiç belli olmaz canım geç yumurtlamada olabilir sen değerlendir elinde test varsa hergün yap eğer siliklesirse yumurtladin hergün aynıysa çok büyük ihtimalle hamilesin:)Olabilir de ama adete 9 gün kalımı yumuetlamak normal mi ki hayır ya yapmadım cunku elimde obulasyon testi yoktu.ben ne olur ne olmaz diye bu akşamıda değerlendircem inş. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?