Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Hanımlar benim yumurtlama günümë 2 gün var hesaplarima göre bugün ovulasyon yaptım 2 çizgi çıktı biri silik yarın yeniden yapicam iki çizgiyi görene kadar dimi.

Yani çift cizgi koyu olarak gördüğünde o gece çalış sonraki gecede calıs en iyisi adetinden 1 hafta sonra iki günde bir çalışma sen koyuyu gördüğünde buraya görüntü at biz sana söyleriz :)

Ay insallah ya çok istiyorum kaç aydır hicbirsey yok diyor doktor. Yumurtlama gününe dikkat etmemistim bu ay bide bunu deniycem

Dene bakalım canım inşallah olur bende cok istitorum ☺☺ şurda 9 gün var hasta olmama ama hayırlısı bu ay olmazsa bi dahaki ay :)

YA Bişe dicem benım de adetime 9 gün var bugun oylesine ovulasyon testi yaptım ikiside koyu cıktı

Benımde o geldı aklıma ya ay bilmiyom ama dün akşam hamilelik testi yapmıştım negatif cıkmıstı :)

Olabilir de ama adete 9 gün kalımı yumuetlamak normal mi ki hayır ya yapmadım cunku elimde obulasyon testi yoktu.ben ne olur ne olmaz diye bu akşamıda değerlendircem inş. :)

Olabilir de ama adete 9 gün kalımı yumuetlamak normal mi ki hayır ya yapmadım cunku elimde obulasyon testi yoktu.ben ne olur ne olmaz diye bu akşamıda değerlendircem inş. :)
O hiç belli olmaz canım geç yumurtlamada olabilir sen değerlendir elinde test varsa hergün yap eğer siliklesirse yumurtladin hergün aynıysa çok büyük ihtimalle hamilesin:)

Değerlendircem yaa bende 3 gündür hiç çalışma yapmıyorum yumurtam geçti diye :) bu akşaö değerlendirim bari :) elimde 3 tane var bakıcam bakalım :)

benım cızgı sılıklestı canım. ıkı gun once kan da verdım negatıf ..hasta olmayı beklıyorum. tahmınım gec yumurtladım ama yumurtlamadan oncekı akıntı neyın nesıydı hala anlamadım.testlerı tekrar et bırkac gun bakalım ne olacak.eger sılıklesırse sen de gec yumurtlmıs olabılırsın .bır yandan da degerlendır koyu gunlerı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…