Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Dün akşam gene yaptım gene pozitif çıktı az silik çıksa neyse ikise kopkoyu anlamdım bişe bu sabah normal idrar testi yaptım negatif çıktı M mlkmlk123 allahtan ümidini kesme canım belkı geç yumurtlamadır sen ayın kaçında oluyodun nırmalde

gec yumurtlama olsa da ben hamılelıkten sanıp calısma yapmadım kı ama ınsallah dedıgın gıbıdır RABBIM ol dedıkten sonra yumurtlama falan vız gelır .4-6 ocak arası beklıyordum. su an beklıyorum bakalım ara ara batma oluyor sadece belırtı yok baska

Seni ümitlendirmek istemiyorum ama benım kuzenım geöen ay hamile olacağına hiç ihtimal vermedi. Çünkü yumurtlama gününde hiç ilişki yaşamamışlar adeti bitip yıkandığı akşam 3 gece üst üste ilişki yaşamış sonra tek tük adeti geçti kuzenımın ben hanilesin sen dedım yok be dedı bu ay doğru çalışmadık dedı be kasıkları cok batıyodu 5 gin sonra hamile oldugunu öğrendi adetnddn iki gün önce test yapmıstı negatif göstermişti M mlkmlk123

canım cok guzel moral veriyorsun M Mutluluk1515 :):) ınsallah oyle olur. ınsallah... kan testi yaptırma sebebim de zaten kahverengi akıntım sonrasında gelen yogun akıntılar olsa cıkardı heralde dedım. ve bu surecte asırı bel agrısı ve batma yaşadım. ama bir anda ovulasyonda poztıf gorunce yumurtlama sandım.20 sıne kadar bekleyecegım eger regl olmazsam doktora gıderım. bakalım eger bebek varsa gercekten buyuk surprız yapacak aılesıne .

İnşallah canım inşallah :) rabbim tüm bebek isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın (amin) .. bende 8 gün sonra adet olmazsam kan yaptırcam benı her gelısmenden haberdar et :)

ben de 4 unde yaptırdım kan testını yanı beklenen adete cok cok yakın bir tarıh. oyuzden umudumu kaybettım bu ay. sen de benı haberdar et canım.ovulasyon testlerının koyulugunu da soyle;:):)

ben de 4 unde yaptırdım kan testını yanı beklenen adete cok cok yakın bir tarıh. oyuzden umudumu kaybettım bu ay. sen de benı haberdar et canım.ovulasyon testlerının koyulugunu da soyle;:):)
Canim geç yumurtlama olduysa çıkmaz adete yakın adetinden sonraki hafta içinde çıkar umudunu kaybetme çokta umutlanma ben öyle yapıyorum :) bende sizi takipteyim kuzum güzel haberlerimiz gelir inşallah 2017 nin ilk ayinda

Hanımlar alttan yukarı 1 2 3 en Üsttekini bugün yaptım yani devam edicem yapmaya dimi sanırım git gide koyulasiyo

Bayanlar bende birsey sormak istiyorum dün aksam 7de ovulasyon testi yaptım ve kopkoyu ikinci çizgiyi gördüm sonra bugn 12 gibi test yaptım silikti simdi dün aksamın üstüne 24 36 saat içindemi yumurtam çatlıo yoksa silik çizgiyi gördükten sonramı 24 36 saat içinde çatlıo bugn öğlene kadar çok fazla sancım vardı sağ tarafta

Kızlar cok hafifde olsa cizgiyi gören var mı gebelik testi

Eklentiler

• IMG_2036.webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 48

Bat mı 4-6 ocak arası? Kız sen hamilesin demedi deme. Testin bi fotosunu at bakim ovünün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…