- 28 Ekim 2016
- 1.212
- 1.375
- 53
Kızlar cok hafifde olsa cizgiyi gören var mı gebelik testi
Ay ewet ben gördüm sanki yaaaaaaa yaaaa umutlandirmak istemem ama sanki var bişeler kaç gün wardı adetine?Kızlar cok hafifde olsa cizgiyi gören var mı gebelik testi
Kanda cıkar mı sizce yaptırsam :)Eveet ben gördüm
Canim bişe daha sorcam yani belki yazmissindir ama bazen karistiriorum sen çatlatma iğnesi fln vuruldunmu? Yoksa kendiliğinden mi oldu? Bide kaç günde bi adet goruosun normalde?8 gün yaa bende inanamadım kocişe gösterdim ıda gördü bilmiyom
Yok bitanem hiç bişe vurulmadım doktora gitmiştim doktor normal yollarla olacak demişti.hiç birşeyim yokmuşş 30 günde bir adet oluyorum ben tatlımCanim bişe daha sorcam yani belki yazmissindir ama bazen karistiriorum sen çatlatma iğnesi fln vuruldunmu? Yoksa kendiliğinden mi oldu? Bide kaç günde bi adet goruosun normalde?
Belki bu ay erken yumurtladin canım yaaa çok sewindim gerçekten yarın tekrarla resim at bize yine:)))Yok bitanem hiç bişe vurulmadım doktora gitmiştim doktor normal yollarla olacak demişti.hiç birşeyim yokmuşş 30 günde bir adet oluyorum ben tatlım
Ay sonucu hemen yaz çok heycanlandim walla:))))Hastanedeyım kan testi oldum onu beklıyom canım suan bu kadar sabırsızım . Bilmiyorum cokta umutlanmak istemıyorum belkı yanlıştır :)
Hehehehe :))) ne zaman cikicakmis sonuç bişe dediler mi?Bende bende :)
Ewet yaa inşallah tlfnun basindayim bekliyorum:))Vereli yarım saat oldu az sonra alıcam :) eğer varsa ovulasyon testi gerçekten doğruyu söylüyo
Ama silik çizgi gordugume eminim test hataliydi demekki0.100 tatlım aynen hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?