Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

on iki

gub diye okudum canim ondan benimde 1 hafta var hadi bakalim bebisler yolda insaallah valla gecen istedigim birsey vardi bugun oldu insaallah bebektede duamiz kabul olur yaaa
Canım inşallah olur inşallah ben bel ağrısından hiç bişe yapamıyom ama abdest alıp yasın okumaya calıscam :)

Canım inşallah olur inşallah ben bel ağrısından hiç bişe yapamıyom ama abdest alıp yasın okumaya calıscam :)
aynen okumayi dene canim inanki insan rahatliyor yaaa allaha birseyler yaptiktan sonra ondan isteyince icin rahat istiyorsun

10 gün kaldı dün lekelenmem oldu bitti bugün çok halsizim ve sağ kasigim agriyo. Bnde bu kadar erken hissedilir mi yoksa bu başka bişey mi merak ediyorum
canim benim belki esinle birlikte olduktan sonra adet sonraki kab gelmistir belirti olarak olurmu bilemiyorum canim

canim benim belki esinle birlikte olduktan sonra adet sonraki kab gelmistir belirti olarak olurmu bilemiyorum canim
Ama adet biteli 10 gün oldu hani bende bilemedim. 10 gün daha sabredip görücem. İnşallah bebektir de şu kasik ağrılarını boşa çekmiş olmam

En son ıkı gün önce hastanede yaptılar idrar testi negatif cıkmıstı tatlım Y yagmur_20 ama kandan bakmadılar şuan adet olacağıma dair hiç bi belirti yok benım adet olmadan 10 gün öncesiden göğüs ağrım başlardı göğüs ağrısına dair hiç bişe yok

sen deyince bende baktim benimde gogus agrim yok yaaa benimde agrirdi

Benim kuzenıminde cok agrırdı . Hamile oldugu ay onunda agrımamıştı. Hatta benım şimdiye kadar göğüslerimin ağrıması gerekıyo felan demişti. 1 hafta sonra adeti geçtikten sonra hamile oldugunu öğrendi

belki daha gec agriyabilir bilemedim simdi asivilceqlerim az benim bu ay ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…