gub diye okudum canim ondan benimde 1 hafta var hadi bakalim bebisler yolda insaallah valla gecen istedigim birsey vardi bugun oldu insaallah bebektede duamiz kabul olur yaaaYok canım 2 gün bat 14 ya
Amin insallahon iki
gub diye okudum canim ondan benimde 1 hafta var hadi bakalim bebisler yolda insaallah valla gecen istedigim birsey vardi bugun oldu insaallah bebektede duamiz kabul olur yaaa
Canım inşallah olur inşallah ben bel ağrısından hiç bişe yapamıyom ama abdest alıp yasın okumaya calıscam :)on iki
gub diye okudum canim ondan benimde 1 hafta var hadi bakalim bebisler yolda insaallah valla gecen istedigim birsey vardi bugun oldu insaallah bebektede duamiz kabul olur yaaa
senin bat ne zamandi canimHiçbişey hissediyomusun peki cnm
Benim yazdığımı okudun mu bilmiyorum ama
amin canimAmin insallah
10 gün kaldı dün lekelenmem oldu bitti bugün çok halsizim ve sağ kasigim agriyo. Bnde bu kadar erken hissedilir mi yoksa bu başka bişey mi merak ediyorumsenin bat ne zamandi canim
aynen okumayi dene canim inanki insan rahatliyor yaaa allaha birseyler yaptiktan sonra ondan isteyince icin rahat istiyorsunCanım inşallah olur inşallah ben bel ağrısından hiç bişe yapamıyom ama abdest alıp yasın okumaya calıscam :)
canim benim belki esinle birlikte olduktan sonra adet sonraki kab gelmistir belirti olarak olurmu bilemiyorum canim10 gün kaldı dün lekelenmem oldu bitti bugün çok halsizim ve sağ kasigim agriyo. Bnde bu kadar erken hissedilir mi yoksa bu başka bişey mi merak ediyorum
Ama adet biteli 10 gün oldu hani bende bilemedim. 10 gün daha sabredip görücem. İnşallah bebektir de şu kasik ağrılarını boşa çekmiş olmamcanim benim belki esinle birlikte olduktan sonra adet sonraki kab gelmistir belirti olarak olurmu bilemiyorum canim
insaallah canim bebisler gelicek bu ayyAma adet biteli 10 gün oldu hani bende bilemedim. 10 gün daha sabredip görücem. İnşallah bebektir de şu kasik ağrılarını boşa çekmiş olmam
sen deyince bende baktim benimde gogus agrim yok yaaa benimde agrirdi
belki daha gec agriyabilir bilemedim simdi asivilceqlerim az benim bu ay amaBenim kuzenıminde cok agrırdı . Hamile oldugu ay onunda agrımamıştı. Hatta benım şimdiye kadar göğüslerimin ağrıması gerekıyo felan demişti. 1 hafta sonra adeti geçtikten sonra hamile oldugunu öğrendi
sivilcelerim canimNey az anlamadım canım
benimde olurdu simdi yokBenımde hiç sivilcem olmazdı 1 haftadır sivilcem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?