- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
valla sorma yaaa psikologa gidicem artik
evet tabi cnm bende dusunur sukrederim ama insanda hemen olsun istyrkızlar ya alemsınızbenım boyle zamanlarda 15-20 yılını cocuk ıstmekle gecıren cıftler gelıyor yıne sukredıyorum burada herkes( benım tanıdıgım kadarıyal)cok yenı daha :) ınsallah guzel haberler alcagız.
kan testi yapmadimi canmkızlar bır de ben doktora gıttım bugun gecıkelı 8 gun oluyor. ama kıst yok cok sukur. hormanal bozukluk olabılır dedı ya da bebek var ve gec dollenme oldugu ıcın cıkmıyor dedı. ama ılk ıhtımal daha baskın bence .bı on gun daha bekleyecegım bakalım regl olmazsam kan testı yaptıracgım.
yaptım canım negatifffkan testi yapmadimi canm
ne kadar gec dollenme olsada kanda cikmazmiydi cnm yaayaptım canım negatifff
hmmm anlafim canim hayirlisi olsun ne diyelimcıkardı canım zaten benım gebelık beklentım yok kıst olmasın yeter dıyordum ama hormanal bı bozukluk var sanıyorum
ovulasyon testi yarin bidha yap cnm cift cizgi oluncaya kdr yapOvulasyon testinde tek çizgi var çift çizgi mi olması lazımdiğer testi ne zaman yapsam doğru olur daha ilk kez yaptım ondan soruyorum kızlar kusura bakmayın adetlerim düzensiz bir ay 21 günde oluyor diğer ay 30 günde
Tamam canım takvim hesabına göre 2 gün sonra ovulasyon günüovulasyon testi yarin bidha yap cnm cift cizgi oluncaya kdr yap
takvime bakma canim bende takvime gore olandan 3 gun sonra yumurtlama gerceklestiTamam canım takvim hesabına göre 2 gün sonra ovulasyon günü
NE KADAR KALDI CANIM BAT Ayaaaa bnmde belim cok agriyor bude akintim cok dazla sanki hastaymis gibu akinti geliyor
6 gun cnmNE KADAR KALDI CANIM BAT A
ACABA GEBELIK VARSA CIKAR MI KAN TESTINDE :):)6 gun cnm
bilmemki canim esim yaptirmak istemiyor adet gecsin oyle diyor idaaya girdik hatta simdi ben bence hamile degilim dedim oda hamilesin dedi iyi bir iddaa olucakACABA GEBELIK VARSA CIKAR MI KAN TESTINDE :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?