Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

kızlar ya alemsınız benım boyle zamanlarda 15-20 yılını cocuk ıstmekle gecıren cıftler gelıyor yıne sukredıyorum burada herkes( benım tanıdıgım kadarıyal)cok yenı daha :) ınsallah guzel haberler alcagız.

kızlar bır de ben doktora gıttım bugun gecıkelı 8 gun oluyor. ama kıst yok cok sukur. hormanal bozukluk olabılır dedı ya da bebek var ve gec dollenme oldugu ıcın cıkmıyor dedı. ama ılk ıhtımal daha baskın bence .bı on gun daha bekleyecegım bakalım regl olmazsam kan testı yaptıracgım.

evet tabi cnm bende dusunur sukrederim ama insanda hemen olsun istyr

kan testi yapmadimi canm

cıkardı canım zaten benım gebelık beklentım yok kıst olmasın yeter dıyordum ama hormanal bı bozukluk var sanıyorum

Ovulasyon testinde tek çizgi var çift çizgi mi olması lazım diğer testi ne zaman yapsam doğru olur daha ilk kez yaptım ondan soruyorum kızlar kusura bakmayın adetlerim düzensiz bir ay 21 günde oluyor diğer ay 30 günde

ovulasyon testi yarin bidha yap cnm cift cizgi oluncaya kdr yap

yaaaa bnmde belim cok agriyor bude akintim cok dazla sanki hastaymis gibu akinti geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…