Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

ayyyy kizlar cok kotuyum yaaa belim felaket agriyor
canım regl belirtisi ile hamilelik belirtisi neredyse aynı seyler kendını cok kaptırma olunca daha cok sevınırsın:) esler de hep aynı galıba benım esıme de sorsan ıyı aydır hamıleyım:):) eger cok kafana takıyorsan gıdıp kan testı yaptır bence bu kadar belirti varsa cıkar

ayyy canim gunum gecmeden yapmiycam ama bel agrisindan olucek

Şu mübarek günde bebek bekleyıp dua edenleri kapından boş çevirme Allahım

Eklentiler

• IMG_2095.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
Benım de yarın adet günüm yarın bi test yapcam bişe yoksa ve adet olmazsam 4 gün sonra bi daha yapcam :)

Kızlar çamur gibi akinti başladı bende kasiklarim ağrıyor ve ara ara midem bulanıyor sanırım ben üsuttum ve afdersiniz cir cir oldum :-( yani 9 gün kaldı seviniyordum ama sanırım yine yanıldım

canim herhangi bir saglik sorunuda olabilir usuttugubde bile bu kadar erken gelecegini sanmam adetinin bi doktora sor istersen

Kızlar ya. Bu ay hicbisey takip etmedim. Adetim de düzensiz ama geçen ay 17sinde adet olmuştum. Bugün grip oldum diye antibiyotik iğne vurduracaktim ama annem nolur nolmaz dedi vurdurma bende yoktur nasıl olsa diye öylesine test yaptim smdi de hayali bir çizgi gördüm geçen ayda aynı testi yapmıştım ama hiç bişey görmemiştim. Çok heyecanlandım ilk kez ikinci çizgi ve inanılmaz bir kasik ağrım var ateşim yüksek midem bulanıyor. Resmini ataym bakalım sizde görebilecek misiniz ?

Eklentiler

• 20170113_194659.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 35
merhaba kızlar bana yardımcı olursanız cok sevınırım kızlar bugunkı testi sankı ovulasyon gunum gıbı geldı bana sızce ıslaklıkta hıssettım ayrıca sızce bugecemı ılıskı olucak yoksa bu testı yarın tekrarlayıp sılıklesıncemı tecrubelı arkadaslar yardımcı olurmusunuz neyapmalıyım ?

Bu geceyi ve 2 geceyi daha değerlendirmen lazim cnm. Bu gece mutlaka deneyin ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…