Doğrudur canım teşekkür ederimtakvime bakma canim bende takvime gore olandan 3 gun sonra yumurtlama gerceklesti
Benim kız kardeşim hamile onda sadece günü geçti hemen test yaptı öğrendihem bunlar gebelik belirtisimiki
Kan testinde çıkabilirBenim kız kardeşim hamile onda sadece günü geçti hemen test yaptı öğrendi
benim gunum gecmedi canm daha sadece belim agriyor ve akintim cok fazlaLa
Kan testinde çıkabilir
canım regl belirtisi ile hamilelik belirtisi neredyse aynı seyler kendını cok kaptırma olunca daha cok sevınırsın:) esler de hep aynı galıba benım esıme de sorsan ıyı aydır hamıleyım:):) eger cok kafana takıyorsan gıdıp kan testı yaptır bence bu kadar belirti varsa cıkarayyyy kizlar cok kotuyum yaaa belim felaket agriyor
ayyy canim gunum gecmeden yapmiycam ama bel agrisindan olucekcanım regl belirtisi ile hamilelik belirtisi neredyse aynı seyler kendını cok kaptırma olunca daha cok sevınırsın:) esler de hep aynı galıba benım esıme de sorsan ıyı aydır hamıleyım:):) eger cok kafana takıyorsan gıdıp kan testı yaptır bence bu kadar belirti varsa cıkar
amin kuzum aminnnnŞu mübarek günde bebek bekleyıp dua edenleri kapından boş çevirme Allahım
İki gün önce kan geldi lekelenme gibi bitti bugün kahverengi camurumsu bişey geldi. İnternette baktım üsutüme yazıyo kimisi hamileliği öyle öğrendim yazıyo ama bence üsuttum. Havalar çok soğuk malumCamur gibi akıntı derken canım
canim herhangi bir saglik sorunuda olabilir usuttugubde bile bu kadar erken gelecegini sanmam adetinin bi doktora sor istersenİki gün önce kan geldi lekelenme gibi bitti bugün kahverengi camurumsu bişey geldi. İnternette baktım üsutüme yazıyo kimisi hamileliği öyle öğrendim yazıyo ama bence üsuttum. Havalar çok soğuk malum
ki bata 9 gun var diyorsun ne zman dollendide ustune gireceksin ki bi arastir sencanim herhangi bir saglik sorunuda olabilir usuttugubde bile bu kadar erken gelecegini sanmam adetinin bi doktora sor istersen
Bu geceyi ve 2 geceyi daha değerlendirmen lazim cnm. Bu gece mutlaka deneyin amamerhaba kızlar bana yardımcı olursanız cok sevınırım kızlar bugunkı testi sankı ovulasyon gunum gıbı geldı bana sızce ıslaklıkta hıssettım ayrıca sızce bugecemı ılıskı olucak yoksa bu testı yarın tekrarlayıp sılıklesıncemı tecrubelı arkadaslar yardımcı olurmusunuz neyapmalıyım ?Eki Görüntüle 1939049
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?