Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Bulanık ama fotoğrafta hiç görünmüyor adetine kaç gün kldi

Bulanık ama fotoğrafta hiç görünmüyor adetine kaç gün kldi
Ya tam emin değilim adetim düzensiz benim geçen ay 17sinde olmuştum. 1 hafta içinde olmam gerek. Ağızdan ateş ölçtüm 37.5 ovulasyon testi yaptim pozitif. Şuan yumurtluyor olamam çünkü adetime çok az kaldı.

Geç yumurtlama olur teste bi fotoğraf daha çekip atsana bidaha bakalim

Geç yumurtlama olur teste bi fotoğraf daha çekip atsana bidaha bakalim
Kan testi yaptırdım valla. Bakım sonuç ne cikacak. Sanmıyorum bu kadar geç yumurtlayacagimi çok yoğunda akintim var beyaz şeffaf. Ama hayırlısı tabi. Foto da belli olmuyor canım ya ışıktan dolayı. Ama eşim falan da gördü cizgiyi

taamam saat 6 da yaptm son testı 24 saat ıcınde catlıyormus sanırım bugeceyı yarını degerlendıreyım ozaman tesekkurler canım

kizlarrr su gibi akintim var yaaa acaba enfeksiyonmu kaptim yoksa adetmi olucam yaaa sizde varmi gelen giden cift cizgiyi goren

Kanda yine negatif ya. Bu nedir arkadaş öyle çok heveslendim ki oysa. Sabah yine test yaptim evde oda negatif çıktı. Ovulasyon pozitif herhalde yeni yumurtladim. :-(

bat ne zamndi bide cnm
Adetime düzensiz o yüzden tam olarak bilemiyorum. Ama geçen ayı baz alırsak 4 gün var. Ya dün kan verdim 1 saate çıkar dediler aradım makine bozuldu başka makineye aldık 1.5 saat sonra arayın dediler aradım negatif dedi kapattı. Sabah test yaptim tek çizgiydi az önce öylesine baktım yine ikinci çizgi belirir gibi olmuş. Anlamadım ya ovulasyon testim bitti dışarı çıkıp alacam yine tekrarlayacam. Siliklesirse yumurtlamisimdir demektir herhalde yok devam ederse kan testini yeniden yaparım.

canim benim gec yumurtluyorda olabilirsin hemen telas yapma bekle belki vardir cikmiyordur daha

canim benim gec yumurtluyorda olabilirsin hemen telas yapma bekle belki vardir cikmiyordur daha
Belkide canım. Ya eşimde bende grip olduk. Ara ara midem bulanıyor böyle değişik yani bazen bişeyler yiyebiliyorum bazen hiç yiyemiyorum. Tiksiniyorum. Yumurtladiysam degerlendiremicem sanırım ona da üzülüyorum. Offf offf

hadi yaaa canim kotu olmus bu yaaa

Bitanem sıkıntı yapma ovulasyon testinede para verme şimdi batına kalmış 4 gün beklr bakalım olursan o zaman alırsın

Bitanem sıkıntı yapma ovulasyon testinede para verme şimdi batına kalmış 4 gün beklr bakalım olursan o zaman alırsın
Haklısın canım. Önce sağlık ya valla iyileşmeye bakacam. Sürekli dua ediyorum kuran okuyorum. Tefekkür şart. Aksi halde inatlastikca olmayacak sanırım. Buna da çok şükür. Doğru zamanını bekliyordur sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…