- 29 Kasım 2016
- 142
- 43
- 13
- 31
Bulanık ama fotoğrafta hiç görünmüyor adetine kaç gün kldiKızlar ya. Bu ay hicbisey takip etmedim. Adetim de düzensiz ama geçen ay 17sinde adet olmuştum. Bugün grip oldum diye antibiyotik iğne vurduracaktim ama annem nolur nolmaz dedi vurdurma bende yoktur nasıl olsa diye öylesine test yaptim smdi de hayali bir çizgi gördüm geçen ayda aynı testi yapmıştım ama hiç bişey görmemiştim. Çok heyecanlandım ilk kez ikinci çizgi ve inanılmaz bir kasik ağrım var ateşim yüksek midem bulanıyor. Resmini ataym bakalım sizde görebilecek misiniz ?
Ya tam emin değilim adetim düzensiz benim geçen ay 17sinde olmuştum. 1 hafta içinde olmam gerek. Ağızdan ateş ölçtüm 37.5 ovulasyon testi yaptim pozitif. Şuan yumurtluyor olamam çünkü adetime çok az kaldı.Bulanık ama fotoğrafta hiç görünmüyor adetine kaç gün kldi
Geç yumurtlama olur teste bi fotoğraf daha çekip atsana bidaha bakalimYa tam emin değilim adetim düzensiz benim geçen ay 17sinde olmuştum. 1 hafta içinde olmam gerek. Ağızdan ateş ölçtüm 37.5 ovulasyon testi yaptim pozitif. Şuan yumurtluyor olamam çünkü adetime çok az kaldı.
Kan testi yaptırdım valla. Bakım sonuç ne cikacak. Sanmıyorum bu kadar geç yumurtlayacagimi çok yoğunda akintim var beyaz şeffaf. Ama hayırlısı tabi. Foto da belli olmuyor canım ya ışıktan dolayı. Ama eşim falan da gördü cizgiyiGeç yumurtlama olur teste bi fotoğraf daha çekip atsana bidaha bakalim
dur baklim cnm hemen telas yapma yaaaKanda yine negatif ya. Bu nedir arkadaş öyle çok heveslendim ki oysa. Sabah yine test yaptim evde oda negatif çıktı. Ovulasyon pozitif herhalde yeni yumurtladim. :-(
Kanda yine negatif ya. Bu nedir arkadaş öyle çok heveslendim ki oysa. Sabah yine test yaptim evde oda negatif çıktı. Ovulasyon pozitif herhalde yeni yumurtladim. :-(
Adetime düzensiz o yüzden tam olarak bilemiyorum. Ama geçen ayı baz alırsak 4 gün var. Ya dün kan verdim 1 saate çıkar dediler aradım makine bozuldu başka makineye aldık 1.5 saat sonra arayın dediler aradım negatif dedi kapattı. Sabah test yaptim tek çizgiydi az önce öylesine baktım yine ikinci çizgi belirir gibi olmuş. Anlamadım ya ovulasyon testim bitti dışarı çıkıp alacam yine tekrarlayacam. Siliklesirse yumurtlamisimdir demektir herhalde yok devam ederse kan testini yeniden yaparım.bat ne zamndi bide cnm
canim benim gec yumurtluyorda olabilirsin hemen telas yapma bekle belki vardir cikmiyordur dahaAdetime düzensiz o yüzden tam olarak bilemiyorum. Ama geçen ayı baz alırsak 4 gün var. Ya dün kan verdim 1 saate çıkar dediler aradım makine bozuldu başka makineye aldık 1.5 saat sonra arayın dediler aradım negatif dedi kapattı. Sabah test yaptim tek çizgiydi az önce öylesine baktım yine ikinci çizgi belirir gibi olmuş. Anlamadım ya ovulasyon testim bitti dışarı çıkıp alacam yine tekrarlayacam. Siliklesirse yumurtlamisimdir demektir herhalde yok devam ederse kan testini yeniden yaparım.
Belkide canım. Ya eşimde bende grip olduk. Ara ara midem bulanıyor böyle değişik yani bazen bişeyler yiyebiliyorum bazen hiç yiyemiyorum. Tiksiniyorum. Yumurtladiysam degerlendiremicem sanırım ona da üzülüyorum. Offf offfcanim benim gec yumurtluyorda olabilirsin hemen telas yapma bekle belki vardir cikmiyordur daha
hadi yaaa canim kotu olmus bu yaaaBelkide canım. Ya eşimde bende grip olduk. Ara ara midem bulanıyor böyle değişik yani bazen bişeyler yiyebiliyorum bazen hiç yiyemiyorum. Tiksiniyorum. Yumurtladiysam degerlendiremicem sanırım ona da üzülüyorum. Offf offf
Bitanem sıkıntı yapma ovulasyon testinede para verme şimdi batına kalmış 4 gün beklr bakalım olursan o zaman alırsınAdetime düzensiz o yüzden tam olarak bilemiyorum. Ama geçen ayı baz alırsak 4 gün var. Ya dün kan verdim 1 saate çıkar dediler aradım makine bozuldu başka makineye aldık 1.5 saat sonra arayın dediler aradım negatif dedi kapattı. Sabah test yaptim tek çizgiydi az önce öylesine baktım yine ikinci çizgi belirir gibi olmuş. Anlamadım ya ovulasyon testim bitti dışarı çıkıp alacam yine tekrarlayacam. Siliklesirse yumurtlamisimdir demektir herhalde yok devam ederse kan testini yeniden yaparım.
hadi insaallah avrdir bebesin canim yaptinmi test
Haklısın canım. Önce sağlık ya valla iyileşmeye bakacam. Sürekli dua ediyorum kuran okuyorum. Tefekkür şart. Aksi halde inatlastikca olmayacak sanırım. Buna da çok şükür. Doğru zamanını bekliyordur sanırım.Bitanem sıkıntı yapma ovulasyon testinede para verme şimdi batına kalmış 4 gün beklr bakalım olursan o zaman alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?