- 13 Aralık 2016
- 582
- 168
- 18
- 34
cok guzel dusunmussun cnmKızlar oturduğumuz yerden bat beklemeyelim. Gelin hep beraber hayırlı evlat sahibi olmak için dualar edelim.
Evlat sahibi olmak isteyenler için 4444 Salavatı Tefriciye duasını okuyalım.
Adli bir konu açtım. O konunun altında liste oluşturalım. Ve hergün bir arkadaşımız için bu duayı okuyalım. Olmaz mı?
Sorun yok canım. Bir süresi de yok. Sadece kendin için bile okuyabilirsin bizlerde sana yardım ederizCok güzel olur ama canım benım çalıştıgım iş yeri cok yogun okuyabılırmıyım bilmiyorum sadece akşamları okuyabilirim oda kaç tane bilemembu arada ben hala adet olmadın
test yaptinmi canimCok güzel olur ama canım benım çalıştıgım iş yeri cok yogun okuyabılırmıyım bilmiyorum sadece akşamları okuyabilirim oda kaç tane bilemembu arada ben hala adet olmadın
fotosunu atsana cnm bakalimYaptım canım ama negatif gene cok hayalı bi çizgi var ama emin değilim
canim umitlendirmek istemem ama sanki bende gordum ama :)Tamam bakın canım
Bende oyle görür gibiyim. Ama benimde testler böyleydi ama kanda negatif çıktı. Bir gün sonra başka bir testle yaptım onda hiç çıkmadı. :-(Tamam bakın canım
Bende 2 gün önce yaptıgım aynı marka testte böle nile hiç yoktu sonra bugun böle cıktı anlamadım yani 2 gün sonra adet olmazsam testi tekrarlıcamBende oyle görür gibiyim. Ama benimde testler böyleydi ama kanda negatif çıktı. Bir gün sonra başka bir testle yaptım onda hiç çıkmadı. :-(
Korkuyorsun haliyle. Bende ilk gördüğümde çok sevindim çünkü daha önce gördüğümde kimyasal gebelikti. Emin olamıyor insan ama yine de çok sevinmiştim büyük heyecanla hoplaya zıplaya gittiğim hastaneden gelen sonuç beni ağlattı:-(Başka bi grupta bi kız var önceden konustugum o kız 4 gün öncesinde öğrendi tatlım bugun hamile oldugunu bende görür gibiyim ama kabullenmek istemıyorum umutlanmak istemıyorum
En garantisi kan ama ona da hemen gitmek büyük hüsran yaratıyor bencede bir kaç gün daha tekrarla inşallah hamilesindir.Bende 2 gün önce yaptıgım aynı marka testte böle nile hiç yoktu sonra bugun böle cıktı anlamadım yani 2 gün sonra adet olmazsam testi tekrarlıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?