Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Kızlar oturduğumuz yerden bat beklemeyelim. Gelin hep beraber hayırlı evlat sahibi olmak için dualar edelim.
Evlat sahibi olmak isteyenler için 4444 Salavatı Tefriciye duasını okuyalım.
Adli bir konu açtım. O konunun altında liste oluşturalım. Ve hergün bir arkadaşımız için bu duayı okuyalım. Olmaz mı?

cok guzel dusunmussun cnm

Cok güzel olur ama canım benım çalıştıgım iş yeri cok yogun okuyabılırmıyım bilmiyorum sadece akşamları okuyabilirim oda kaç tane bilemem bu arada ben hala adet olmadın

Cok güzel olur ama canım benım çalıştıgım iş yeri cok yogun okuyabılırmıyım bilmiyorum sadece akşamları okuyabilirim oda kaç tane bilemem bu arada ben hala adet olmadın
Sorun yok canım. Bir süresi de yok. Sadece kendin için bile okuyabilirsin bizlerde sana yardım ederiz

Canım ben normalde 31 aralıkta yumurtalamam lazım dı hiç ovulasyon testi felanda yapmamıştım sonra test aldım 5 ocakta bi yaptım kopkuyu çizgi vardı ertesi akşamda öyleydi. Sonra silikleşti büyük ihtimalle 5 ocakda yumurtaladım.

Başka bi grupta bi kız var önceden konustugum o kız 4 gün öncesinde öğrendi tatlım bugun hamile oldugunu bende görür gibiyim ama kabullenmek istemıyorum umutlanmak istemıyorum

Bende oyle görür gibiyim. Ama benimde testler böyleydi ama kanda negatif çıktı. Bir gün sonra başka bir testle yaptım onda hiç çıkmadı. :-(
Bende 2 gün önce yaptıgım aynı marka testte böle nile hiç yoktu sonra bugun böle cıktı anlamadım yani 2 gün sonra adet olmazsam testi tekrarlıcam

Başka bi grupta bi kız var önceden konustugum o kız 4 gün öncesinde öğrendi tatlım bugun hamile oldugunu bende görür gibiyim ama kabullenmek istemıyorum umutlanmak istemıyorum
Korkuyorsun haliyle. Bende ilk gördüğümde çok sevindim çünkü daha önce gördüğümde kimyasal gebelikti. Emin olamıyor insan ama yine de çok sevinmiştim büyük heyecanla hoplaya zıplaya gittiğim hastaneden gelen sonuç beni ağlattı:-(

Bende 2 gün önce yaptıgım aynı marka testte böle nile hiç yoktu sonra bugun böle cıktı anlamadım yani 2 gün sonra adet olmazsam testi tekrarlıcam
En garantisi kan ama ona da hemen gitmek büyük hüsran yaratıyor bencede bir kaç gün daha tekrarla inşallah hamilesindir.

Bu arada bu gece rüyamda allahım bana eğer varsa bebeğim kız mı erkek mi göster dedım . Gece rüyamda ben iki tane test yapıyorum negatif annem ablam eşim yapıyo bana pozitif cıkıyo :) bide bi arkadaşım kız bebek yeğenini gördüm rüyamda . Sabah uyandım nasıl tebessim ediyorum eşim diyoki uyanır uyanmaz biye gülüyosun buladar ne gördün rüyanda dedı anlattım bende :) sonra test yaptım böle cıktı işte:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…