Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

insaallah vardir bebegin canim

Kızlar ben bu sabah kırmızılari gördüm size de tavsiyem yumurtlamadan 14 gün sayın ve regl i o gün bekleyin. Çünkü ben 2 sinde geç yumurtlama 16 sinda regl oldum. Gecikti diye umutlanmayalim

Canım üzülme yaa bi dahaki aya inşallah bitanem hiç kendini bunaltma rabbım hayırlı zamanda hayırlısını versin inşallah

Kızlar ben bu sabah kırmızılari gördüm size de tavsiyem yumurtlamadan 14 gün sayın ve regl i o gün bekleyin. Çünkü ben 2 sinde geç yumurtlama 16 sinda regl oldum. Gecikti diye umutlanmayalim
o zaman bende 21 inde olucam adet 19 diye beklemiyim

Anladım bebeğimm üzülme tamam herseyde vardır bi hayır ovulasyon testlerine devam etcez artık :)

Anladım bebeğimm üzülme tamam herseyde vardır bi hayır ovulasyon testlerine devam etcez artık :)
Canım bizim ikinci deneyisimiz ilk bebekten sonraki. Ve bu ay ovulasyon kullandım sanırım bu testler bende stres yaptı ve o yuzden geciktim. Her gün acaba yunurtladim mi acaba degerlendirebilecek miyiz derken gerçekten bende stres yaptı. Bi de Ay iş temposu fazlaydı. ama siz stres yapmıyorsanız deneyin. Ben bu ay doktordan yana kullanacağım sansımı. Öncesinde bi de hormonlarıma baktiracagim ve sizin güzel haberlerinizi takipte kalacağım

Canım aslında mantık adet bitince 2 günde bir ilişkiye yaşamadık. Gerçektende aslında ovulasyon testleriyle kendimizi kandırıyoruz hamile olunca koyu cıkıyormus bu doğru bi kavram olabilir ama geçen hamile bir kız farklı vir grupta test yapmış silik çizgi cıkmıs şimdi hangisine inancaz bilmiyorum.

Hiçbir şeye inanmayacaksın aslında akışına bırakacaksın ama en zoru bu. İnsan takip ettikçe stres oluyor stres oldukça olmuyor. Çalışan insanlar olunca iki günde bir denemek de zor.. Ne diyelim dua edicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…