- 29 Kasım 2016
- 142
- 43
- 13
- 31
Fotoğrafta görünmüyor ki cnm 6 gün var daha ya kamera o kadar iyi değil zaten2 2016Gelini canım hemen foto at bakalımm ya merak ettim bende :)
Soluklasiyo bence cnmKızlar bu ovulasyon da negatif demek değil mi ? Ya ben iki gün önce yaptığımda çok koyuydu smdi de koyu gibi geldi de bana
Hala değerlendirme şansım var yani o zaman. 3 gün pozitif sürüyor mu ovulasyon da ya.Soluklasiyo bence cnm
3 gün önce 3 gün sonra hep değerlendir cnm. İşleyen demir pas tutmazHala değerlendirme şansım var yani o zaman. 3 gün pozitif sürüyor mu ovulasyon da ya.
Tamam o zaman. Ya yumurtlama tarihini kaçırdım diye çok üzülmüştüm de :-(3 gün önce 3 gün sonra hep değerlendir cnm. İşleyen demir pas tutmaz
canimbenimbata 6 gun var digorsun idrarda silik cikti diyorsun iliskiden 14 gun zonra cikarmis bebek olsa idrarda boyle once ogrenenler acaba diger aydanmi hamile kalmis oluyorFotoğrafta görünmüyor ki cnm 6 gün var daha ya kamera o kadar iyi değil zatençöpe attım testi negatif diye odaya gittim 5 dk sonra yere egilecektim kasigim battı çöpe koştum bi baktım pembe hafif bir çizgi daha ama emin olamiyorum. Dün çikolatalı pasta yedim ama nasıl yemek milletin tabağına gözüm kaldı resmen ordan bi suphelendim çokta sevinmekten istemiyorum ya kanda çıkmazsa diye
Bende dün yaptım canım bende cok çok silik çıktı şimdi adetimi beklıyorum leoba git gel su yolu oldu :) beklıyoruz bu akşam tekrar test yapcam sende bekle 2-3 gün kanda öle baktırFotoğrafta görünmüyor ki cnm 6 gün var daha ya kamera o kadar iyi değil zatençöpe attım testi negatif diye odaya gittim 5 dk sonra yere egilecektim kasigim battı çöpe koştum bi baktım pembe hafif bir çizgi daha ama emin olamiyorum. Dün çikolatalı pasta yedim ama nasıl yemek milletin tabağına gözüm kaldı resmen ordan bi suphelendim çokta sevinmekten istemiyorum ya kanda çıkmazsa diye
insaallah hamilesindir canim ama ohle yedigin ictigin seylere bakarak dusunme cok istiyorsan bir kan testi yaptirFotoğrafta görünmüyor ki cnm 6 gün var daha ya kamera o kadar iyi değil zatençöpe attım testi negatif diye odaya gittim 5 dk sonra yere egilecektim kasigim battı çöpe koştum bi baktım pembe hafif bir çizgi daha ama emin olamiyorum. Dün çikolatalı pasta yedim ama nasıl yemek milletin tabağına gözüm kaldı resmen ordan bi suphelendim çokta sevinmekten istemiyorum ya kanda çıkmazsa diye
Çok teşekkür ederim aydınlattığın için canım inan öyle mutlu oldum ki. Ya gripten kendimize gelemedik ki bebek düşünelim bugün iyiyim diye şansımı denemek istedim ovulasyon testiyleYumurta 24 gin canlı kalır tatlım benim ki iki gün kopkoyu çıktı sonra silik çıktı
Hiç bilmiyorum ki cnm yarın sabah test alıp tekrar yapicam bakalım kolulasma olcak mi ona göre yarın zaten doktora gidicem test yaparlar Teyzem annem falan 3 ay bilmezmis hamile olduğunu adet görürmus.canimbenimbata 6 gun var digorsun idrarda silik cikti diyorsun iliskiden 14 gun zonra cikarmis bebek olsa idrarda boyle once ogrenenler acaba diger aydanmi hamile kalmis oluyor
Yarın baktrcam cnm inşallah ya çok dua ettim bu ay insallahinsaallah hamilesindir canim ama ohle yedigin ictigin seylere bakarak dusunme cok istiyorsan bir kan testi yaptir
canim benim o zamanlar bilmedikleri icin ustune gormeyi adet zannederlermis o yuzdenHiç bilmiyorum ki cnm yarın sabah test alıp tekrar yapicam bakalım kolulasma olcak mi ona göre yarın zaten doktora gidicem test yaparlar Teyzem annem falan 3 ay bilmezmis hamile olduğunu adet görürmus.
Bugün doktora gittim alttan muayene etti kist falan hicbirsey yok tertemiz dedi. Rahimde kalinlasma var tutunma kanamasi olabilir bu lekelenme dedi ve kan testi istedi hemen yarım saat sonra çıkacak sonuçlarkizlar varmi bebis haberleri gunaydinlar olsun
ayyyy insaallh vardir bebegin cnm bnde demin test yaptim sanki hayalet bir cizgi vardi yada bn kafayi yiyorum artikBugün doktora gittim alttan muayene etti kist falan hicbirsey yok tertemiz dedi. Rahimde kalinlasma var tutunma kanamasi olabilir bu lekelenme dedi ve kan testi istedi hemen yarım saat sonra çıkacak sonuçlarkan testini görmeden bişey demek istemiyorum ama büyük ihtimalle tutunma bu dedi Allahım hayirlisiyla kan sonuçlarında bebisim çıkar inşallah öyle heyecanliyim ki. Birde rahmimde perde varmış çok küçük sorun düşük tehlikesine karşı ilaç yazıcam tahlilden sonra dedi
Benim dün gördüğüm de hayali çizgiydi sadece çizginin yeri belli olmuştu. Kaç gün kaldı adetine cnm. Allahım inşallah hepimize hayirlisiyla nasip ederayyyy insaallh vardir bebegin cnm bnde demin test yaptim sanki hayalet bir cizgi vardi yada bn kafayi yiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?