ayyy aynen cnm oyleee hatta dedimki boyle bir cizgi zaten kendisinde var diyendusundum acaba bendemi kan testi yaptirsam 19 ocak batBenim dün gördüğüm de hayali çizgiydi sadece çizginin yeri belli olmuştu. Kaç gün kaldı adetine cnm. Allahım inşallah hepimize hayirlisiyla nasip eder
ama benmkib isiga bakimca belli oluyorBenim dün gördüğüm de hayali çizgiydi sadece çizginin yeri belli olmuştu. Kaç gün kaldı adetine cnm. Allahım inşallah hepimize hayirlisiyla nasip eder
dun yaptigim teste baktim hic oyle hirsey yok yaaa umitlenmekte istemyrmama benmkib isiga bakimca belli oluyor
Kanda gözükmedi cnm maalesef ki doktor henüz tutunamadigi için hormon salgilanmamis olabilir dedi 1 hafta sonra sonra zaten adet bekleyelim dedi eğer hasta olursam da bi tahlil var onu yapacakmış. Hüsran ne yazikkicanim sonuc ne cikti 2 2016Gelini
olsun canim uzulme zaten daha hastaligin gecmemis belki o zaman cikar tutar simdiki sanaKanda gözükmedi cnm maalesef ki doktor henüz tutunamadigi için hormon salgilanmamis olabilir dedi 1 hafta sonra sonra zaten adet bekleyelim dedi eğer hasta olursam da bi tahlil var onu yapacakmış. Hüsran ne yazikki
Uzulmemeye çalışıyorum çünkü doktor bayabi emin nerdeyse kasiklarimdaki batmalar falan hep hamilelik yönünde hayırlısı diyorum ya insallaholsun canim uzulme zaten daha hastaligin gecmemis belki o zaman cikar tutar simdiki sana
ayyy hadi insaallah cnmmmUzulmemeye çalışıyorum çünkü doktor bayabi emin nerdeyse kasiklarimdaki batmalar falan hep hamilelik yönünde hayırlısı diyorum ya insallah
adetıne ne kadar kaldı canımUzulmemeye çalışıyorum çünkü doktor bayabi emin nerdeyse kasiklarimdaki batmalar falan hep hamilelik yönünde hayırlısı diyorum ya insallah
5 gün kaldı cnm. Yatıyorum valla çok halsizim ve kasiklarim çok agriyo. Ayakta duramiyorum. Çok kötüyüm.adetıne ne kadar kaldı canım
Benmde senin gbi son beş gün inşşalh hayırlı haberlerimiz olur5 gün kaldı cnm. Yatıyorum valla çok halsizim ve kasiklarim çok agriyo. Ayakta duramiyorum. Çok kötüyüm.
Of ya anlayamadım hiçCok ilginç canım yaa ama en neti sankı 12 siymiş gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?