Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Benim dün gördüğüm de hayali çizgiydi sadece çizginin yeri belli olmuştu. Kaç gün kaldı adetine cnm. Allahım inşallah hepimize hayirlisiyla nasip eder
ayyy aynen cnm oyleee hatta dedimki boyle bir cizgi zaten kendisinde var diyendusundum acaba bendemi kan testi yaptirsam 19 ocak bat

Kanda gözükmedi cnm maalesef ki doktor henüz tutunamadigi için hormon salgilanmamis olabilir dedi 1 hafta sonra sonra zaten adet bekleyelim dedi eğer hasta olursam da bi tahlil var onu yapacakmış. Hüsran ne yazikki
olsun canim uzulme zaten daha hastaligin gecmemis belki o zaman cikar tutar simdiki sana

Kızlar bat 24 ocak. Bugün erken gebelik testi yaptim meraktan negatif çok üzücü bat a kadar değişir mi acaba ihtimal var midir

Çok üzücü. Sabirsizlaniyorum aynı zamanda da regl olurum diye çok korkuyorum. Stresten regl olucam bu gidişle.

Bu sefer anlayamadım ya yumurtlama ne zaman oldu sizce olmuş mu yoksa daha olmamış mi?

Eklentiler

• IMAG2101_1.webp
    7 KB · Görüntüleme: 29
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…