Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Yok bebişim olmadım benım son günü dündü yumurtlamadan ama olmadım bugunde bişe yok akşam yine test yapcam :)

insaallah bebis vardir cnm ben erken gebelik testi yaptim ama birsey yoktu muhtemelen adet olucam
Bekle tatlım benım biraz daha bakalım yaa ben yumurtlamamı 5 ocak sanıyodum 4 ocakmıs kız tarihe baktım da ovulasyonda cıkan :) yani 17 sinden bu yana hasta olmam gerekıyodu bide ben en son 17 si akşamı test yapmıştım negatifti ama o teste güvenmıyorum hem markası bebetime hemde yaptıktan sonra elimde beklerken leobanın içine düşürdüm ☺☺☺

bugunde yap bakalim ne cikacak

bugunde yap bakalim ne cikacak
senin gunun gecmis canim o yuzden belki vrdir sende birseyler ama bende kendimde olmadigini dusunuyorum ve artik psikolojim oyle bozulduki insanlarin yok hamilemisin hala daha degilmisin ne zaman olucaksin falan demelerine sabahtan beri agliyorum

Y yagmur_20 ya niye ağlıyosun tatlım ağlama hayırlısı ne ise olsun cok şükür bi sorununuz yok bişe yok tatlım . Allah nasıp ettiğinde olacak zaten er yada geç ☺ kısır olanlar ne yapsın hiç düşündün mü

oylede benim yumurtalarimda azalma var erken menopo dedi doktor o yuzden acele davranmam gerek

Y yagmur_20 hımm onu bilmiyodum canım o zaman sen doktorta yumurtlama kontrolu yaparak ilişkiye gir sıkma canını millet ne derse desin sen takılma yapmıyoruz de ya korunuyoruz de şuan düşünmüyoruz de

Y yagmur_20 hımm onu bilmiyodum canım o zaman sen doktorta yumurtlama kontrolu yaparak ilişkiye gir sıkma canını millet ne derse desin sen takılma yapmıyoruz de ya korunuyoruz de şuan düşünmüyoruz de
doktora gittim hsg cektirdim 3 ay daha bekle sonra gel dedi 15 aydir kac tane doktora gittim

Kızlar ben geldim adetime çok az kaldı benim lekelenmeler batmalar devam ediyor. Bazen çok halsiz oluyorum bazen iyi. Allahım hayırlısıyla gelse şu zaman çok merak ediyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısı ne ise o olsun Rabbim bize ne zaman vereceğini bilir. Test falanda yapmiyorum artık geçmeden günüm yapmiycam tek çizgi görmekten çok skldm. O yüzden tam net belli olsun istiyorum.

Aynen canım yapma bencede bekle bakalım ne olacak

valla canim bende tek cizgi gormekten cok sikildim aylardir rabbim hayirlisini versinde artik insanda ne sinir kaliyor ne birsey su hamile kalicam diyince hamile kalanlarabcok ozeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…