aynrn cnm bende test yaptim bendede birsey cikmadi senin ovulasyon hangi tarihti
Yerleşme kanaması olabilir mi acep :)Kızlar benım 8 -9 gun var kahverengı akıntım oluyo az bugun 1-2 kez oldu.
Nette okudugum kadarıyla oyle dıyo. Ama bılemıyorum. Beklıyorum bakalım.Yerleşme kanaması olabilir mi acep :)
canim adet oldunmu benimde 19 ocakti bugun hicbirsey yok ama yumurtlamafan 14 gun sonra olursun diyorlarHayırlısı tatlım sende bence cunartesi ye kadar bişe gelmesse test yap
insaallah bebis vardir cnm ben erken gebelik testi yaptim ama birsey yoktu muhtemelen adet olucamYok bebişim olmadım benım son günü dündü yumurtlamadan ama olmadım bugunde bişe yok akşam yine test yapcam :)
Bekle tatlım benım biraz daha bakalım yaa ben yumurtlamamı 5 ocak sanıyodum 4 ocakmıs kız tarihe baktım da ovulasyonda cıkan :) yani 17 sinden bu yana hasta olmam gerekıyodu bide ben en son 17 si akşamı test yapmıştım negatifti ama o teste güvenmıyorum hem markası bebetime hemde yaptıktan sonra elimde beklerken leobanın içine düşürdüm ☺☺☺insaallah bebis vardir cnm ben erken gebelik testi yaptim ama birsey yoktu muhtemelen adet olucam
bugunde yap bakalim ne cikacakBekle tatlım benım biraz daha bakalım yaa ben yumurtlamamı 5 ocak sanıyodum 4 ocakmıs kız tarihe baktım da ovulasyonda cıkan :) yani 17 sinden bu yana hasta olmam gerekıyodu bide ben en son 17 si akşamı test yapmıştım negatifti ama o teste güvenmıyorum hem markası bebetime hemde yaptıktan sonra elimde beklerken leobanın içine düşürdüm ☺☺☺
senin gunun gecmis canim o yuzden belki vrdir sende birseyler ama bende kendimde olmadigini dusunuyorum ve artik psikolojim oyle bozulduki insanlarin yok hamilemisin hala daha degilmisin ne zaman olucaksin falan demelerine sabahtan beri agliyorumbugunde yap bakalim ne cikacak
Aynen canım yapma bencede bekle bakalım ne olacakKızlar ben geldim adetime çok az kaldı benim lekelenmeler batmalar devam ediyor. Bazen çok halsiz oluyorum bazen iyi. Allahım hayırlısıyla gelse şu zaman çok merak ediyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısı ne ise o olsun Rabbim bize ne zaman vereceğini bilir. Test falanda yapmiyorum artık geçmeden günüm yapmiycam tek çizgi görmekten çok skldm. O yüzden tam net belli olsun istiyorum.
valla canim bende tek cizgi gormekten cok sikildim aylardir rabbim hayirlisini versinde artik insanda ne sinir kaliyor ne birsey su hamile kalicam diyince hamile kalanlarabcok ozeniyorumKızlar ben geldim adetime çok az kaldı benim lekelenmeler batmalar devam ediyor. Bazen çok halsiz oluyorum bazen iyi. Allahım hayırlısıyla gelse şu zaman çok merak ediyorum. Düşünmemeye çalışıyorum. Hayırlısı ne ise o olsun Rabbim bize ne zaman vereceğini bilir. Test falanda yapmiyorum artık geçmeden günüm yapmiycam tek çizgi görmekten çok skldm. O yüzden tam net belli olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?