- 28 Kasım 2016
- 117
- 38
- 48
- 44
Su tesleri kacinci gun yapiuosunuz benim.regli tarihim 18 kasimdi 4 aralik yumurtlama ve 1 aralik.da cinsel birlikdelik.oldu sizce dolenmme varmidir ama dogurganlik.sikintim.yok ama yasim 35 11 gun var adetime lutfen bana yardimvi olun syresden yuzumde ciban lar ciktiHadi ya benimde tam aksine siliklesiyor. Pozitifi 1 ve 2 aralıkta gördüm değerlendirdik. Ben dayanamadım testlere devam edeyim istedim. Belki adete yakın koyulaşırsa hamileliği erken öğrenirim diye ama sanırım bu ayda olmadı .
http://hizliresim.com/Pn6M19
Bende farklı sayılmam inan. O konuda bende pek bilgi sahibi değilim. Bu ay ilk kez denedim. Ama ovulasyon testinde pozitifi gördükten sonraki 24-48 saatleri önemliymiş sperm de 2 gün canlı kalabiliyor. Buna göre hesabınızı yapın dilerseniz. Kimisi hamilelik içinde yumurtlamadan 3 5 gün sonra koyu çıktı hamileydim diyor kimiside adete 1 2 gün kala yapmış. Kafam çok karıştı.Su tesleri kacinci gun yapiuosunuz benim.regli tarihim 18 kasimdi 4 aralik yumurtlama ve 1 aralik.da cinsel birlikdelik.oldu sizce dolenmme varmidir ama dogurganlik.sikintim.yok ama yasim 35 11 gun var adetime lutfen bana yardimvi olun syresden yuzumde ciban lar cikti
Ben test yeni aldım kargo geç geldiği için 14. günden itibaren 3 kez yaptım silikleşmeDi bugün bir daha yapıcam bakalım koyulasmaya devam ederse şüphelenicem ben de. tam yumurtlama tarihini bilemiyorum ama tahmin ettiğim 5 aralık yumurtlama tarihim ben 2 ve 3 aralık değerlendirdim. sperm 3-5 gün canlı kalabiliyor diye biliyorumSu tesleri kacinci gun yapiuosunuz benim.regli tarihim 18 kasimdi 4 aralik yumurtlama ve 1 aralik.da cinsel birlikdelik.oldu sizce dolenmme varmidir ama dogurganlik.sikintim.yok ama yasim 35 11 gun var adetime lutfen bana yardimvi olun syresden yuzumde ciban lar cikti
Ben hiç pozitif görmedim o zaman test yoktu elimde. yumurtlama 5 aralık olması lazım ben 6 ve 7 aralık yaptım senin testlerinden az daha koyu çıktı 2. çizgi. ya birde saçma olacak ama mide bulantısı yaşıyorum 2 gündür ilk çocuğumda da bulantılari çok erken yaşamaya başlamıştım bakalım testleri yapmaya devam eDicem hayırlısı olsunHadi ya benimde tam aksine siliklesiyor. Pozitifi 1 ve 2 aralıkta gördüm değerlendirdik. Ben dayanamadım testlere devam edeyim istedim. Belki adete yakın koyulaşırsa hamileliği erken öğrenirim diye ama sanırım bu ayda olmadı .
http://hizliresim.com/Pn6M19
Valla senin durum çok garip geldi bana tatlım. Çünkü döllenme oluşup yerleşene kadar vücutta belirti olmaz diye biliyorum ben. Ama sen vücudunu daha iyi tanırsın tabi. Ya ben yumurtlama gününü yakaladım değerlendirdim ama bir kaç gün sonra testlere başladım yine her zaman ikinci çizgi var ama silik. Belki adete yakın koyulaşırsa ümidiyle devam edecem bakalım ne olacak :-(Ben hiç pozitif görmedim o zaman test yoktu elimde. yumurtlama 5 aralık olması lazım ben 6 ve 7 aralık yaptım senin testlerinden az daha koyu çıktı 2. çizgi. ya birde saçma olacak ama mide bulantısı yaşıyorum 2 gündür ilk çocuğumda da bulantılari çok erken yaşamaya başlamıştım bakalım testleri yapmaya devam eDicem hayırlısı olsun
Acaba benim de yumurtlama tarihim ileri mi kaydı anlamadım. bugün 1. çizgi ile aynı koyulukta çıktıValla senin durum çok garip geldi bana tatlım. Çünkü döllenme oluşup yerleşene kadar vücutta belirti olmaz diye biliyorum ben. Ama sen vücudunu daha iyi tanırsın tabi. Ya ben yumurtlama gününü yakaladım değerlendirdim ama bir kaç gün sonra testlere başladım yine her zaman ikinci çizgi var ama silik. Belki adete yakın koyulaşırsa ümidiyle devam edecem bakalım ne olacak :-(
Olur zaman muhtemelen yeni yumurtluyorsun. Çünkü pozitif olması için ya aynı yada daha koyu olmalı ikinci çizgi.Acaba benim de yumurtlama tarihim ileri mi kaydı anlamadım. bugün 1. çizgi ile aynı koyulukta çıktı
Acaba benim de yumurtlama tarihim ileri mi kaydı anlamadım. bugün 1. çizgi ile aynı koyulukta çıktı
Eveet yumurtluyosunn yarin muhtemelen silikleşecek çalışmaya hemen başla :)))
Bu gun adet gunum bakalim. belki bi test ali yaparinBak çizgin burda da belirgin gördün mü? Ins sadece ben görmüyorumdur :)))
Yok hamilelik testiNe testi bu ovulasyon mu?
Yok hamilelik testi
Of ofBanada haber verirmsn
Testin bana pek pozitif gibi gelmemişti canım ya :-( çok üzüldüm senin adına umarım önümüzdeki ay tutar. Ya çok istiyoruz ya o yüzden hayali çizgiler psikolojik belirtiler yaşayıp duruyoruz. Benimde bata 18 heyecanla bekliyorum ama çok ümidim kalmadı gibi nedenseOf of
adetden once pozitiv cikan testim. kanda neqativ cikdi. bu gunu atlatdik. adet girmedim. bi tert yapdim oda neqativ cikdi. noluyo len bana
Aman beee. bos verince oluyo. sende bos ver))Testin bana pek pozitif gibi gelmemişti canım ya :-( çok üzüldüm senin adına umarım önümüzdeki ay tutar. Ya çok istiyoruz ya o yüzden hayali çizgiler psikolojik belirtiler yaşayıp duruyoruz. Benimde bata 18 heyecanla bekliyorum ama çok ümidim kalmadı gibi nedense
Haklısın. Herşey öyle değil mi ? Ne zaman hayırlısı deyip bıraksak o zaman oluyorAman beee. bos verince oluyo. sende bos ver))
Evet oyle.Haklısın. Herşey öyle değil mi ? Ne zaman hayırlısı deyip bıraksak o zaman oluyor
Slm ben yumurtlama donemimi degistirmek istiyorum adetim 18 kasim bunu nadil yspacagim elimde bir takvim vsr ona uyatlamam gerekli bu konuda yardim olurmudunuz bu sy kacirdim gebeligi sanirimilk çocuğum erkek yumurtlama günü tutan bebeklerin çoğunluğu erkek oluyor. yine tam yumurtlama gününe getirmek istemiyorum benimki bir daha ki aya kaldı sanırım. zor bir ihtimal 3unde olan ilişkiden tutarsa tutar artık tutmazsa gelecek ay daha planlı devam ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?