Kızlar ya bende ikinci çizgi hep var ve gittikçe koyulaşıyor sanırım. Ama bir yandan da ümitlenmek istemiyorum. Çok farklı bir his bu ya :-(
Daha 9 gün var adetimeDoktora nie gitmiosun
Ovulasyon testi mi yapıyorsun canımDaha 9 gün var adetimeo yüzden bekliyorum ya. Bugünde hasta olacakmışım gibi kasik ağrım oldu. Testlere son adet gününe kadar devam edecem. Pozitif olursa gidecem doktora
Evet tatlım.Ovulasyon testi mi yapıyorsun canım
Canım iki çizgi de aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyu olduğu zaman pozitif sayılıyor ovulasyon testi.Kızlar merhaba 18haftalik ikizlerimi erken doğum ile kaybedeli 2ay oldu.bgun ovulasyon testim ikinci çizgi çok yakındı diğerine nasıl değerlendirmek iyi olur
Iki cizgi ayni koyulukta ise veya t cizgisi daha koyu ise o saatten itiberen 24-48 saat icinde degerlendirilmeliKızlar merhaba 18haftalik ikizlerimi erken doğum ile kaybedeli 2ay oldu.bgun ovulasyon testim ikinci çizgi çok yakındı diğerine nasıl değerlendirmek iyi olur
Evet tatlım.ben siliklestigi günden itibaren sayıyorum. Bugün 7. Gündü. Ve hasta olacakmışım gibi sancim oldu ya. Geçti ama. Lavaboya gittim geldi mi diye bisey de yoktu anlamadım.
Benim de 9 gun var. Ovulasyon testi yapmadim. Siz degerlendirmeye devam ediyor musunuz? Biz en son 18. gun degerlendirdik.Tamam da zaten iki cizgi çıkması normal ovülasyon testinde suan benmde adetime 9 gün var benim cizgilerde silik baya
7Canım iki çizgi de aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyu olduğu zaman pozitif sayılıyor ovulasyon testi.
Bende bgn yarın ve pazar degerlendireyim diyorum uygun olurmuIki cizgi ayni koyulukta ise veya t cizgisi daha koyu ise o saatten itiberen 24-48 saat icinde degerlendirilmeli
Benim de 9 gun var. Ovulasyon testi yapmadim. Siz degerlendirmeye devam ediyor musunuz? Biz en son 18. gun degerlendirdik.
Ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum canım :) Gecen ay ovulasyon testi deneyip yumurtlamayi yakalayamadim sanirim testi dogru uygulayamadim. Bu ay da yapmadim zaten 2. deneme. Ama bu ay da olmayacakmis gibi hissediyorum. Yine bir tane sivilce cikti suratımda. Bir de tasindim hic kollayamadim kendimi agir kaldirmak durumunda kaldim. Goguslerimde agri sizi da yok. Sisler her zamanki gibi. Akintim da var normalde de olur. Hayırlısı napalim. Senin belirtin var mi?Kuzum ben 12. Gün yumurtladim sadece o günü ve diğer günü değerlendirdik çünkü hala gecmeyen kasık ağrım ve akıntım var yani en koyu günü ve sonrasını değerlendirebildik spermin 3 gün canlı kaldığını düşünürsek çokta birşey kaybetmedik yani
Ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum canım :) Gecen ay ovulasyon testi deneyip yumurtlamayi yakalayamadim sanirim testi dogru uygulayamadim. Bu ay da yapmadim zaten 2. deneme. Ama bu ay da olmayacakmis gibi hissediyorum. Yine bir tane sivilce cikti suratımda. Bir de tasindim hic kollayamadim kendimi agir kaldirmak durumunda kaldim. Goguslerimde agri sizi da yok. Sisler her zamanki gibi. Akintim da var normalde de olur. Hayırlısı napalim. Senin belirtin var mi?
Benimde aynı işte. Belki koyulaşır ümidiyle yapıp duruyorum işte ama boşuna yapıyorum sanırım.Tamam da zaten iki cizgi çıkması normal ovülasyon testinde suan benmde adetime 9 gün var benim cizgilerde silik baya
Benimde aynı işte. Belki koyulaşır ümidiyle yapıp duruyorum işte ama boşuna yapıyorum sanırım.Tamam da zaten iki cizgi çıkması normal ovülasyon testinde suan benmde adetime 9 gün var benim cizgilerde silik baya
Kızlar merhabalar. Bende ovulasyon testi ile 1 aralıkta pozitifi yakaladım. Bir gün öncesi zaten degerlendirmistik. 2 ve 3 aralığı da değerlendirdik. Şimdi sıra 18 aralığa kadar beklemekte. Bu ay ilk kez kullandım ovulasyon testini. Henüz 4 aylık evliyim ama çocuk çok istiyorum. Bende eşimde hastaneye gittik testler yaptırdık herşey normal çıktı. Ben yumurtlama günlerinde kasik ağrılarım var diye ilişkiye girmekten kaciyordum bilmedenbu ay ovulasyonu öğrenince tam aksine değerlendirdik. Umarım Rabbim hayırlısıyla hamile kalmayı nasip eder. Yumurtlama bitti ama kasik ağrım akinti ve adet olacakmışım hissi geçmedi. Belkide psikolojik bilmiyorum ama umarım değildir. Benim gibi doğru zamani değerlendirmiş ve bekleme de olanlar var mı? Varsa birlikte bekleyelim mi ?
Tam da aynı durumdayız tatlım. Valla ben dayanamadım erkenden yapıp durdum testleri ama hep negatif moralim bozuldu hiç yoktan. O yüzden bıraktım benim adet tarihim 18 Aralık son iki gün kala yapmayı planlıyorumBende varıımmBende bu ay ovulasyon yaptım hatta 1 ve 2 Aralıkda pozitifi gördüm Çok heyecanlıyım yarın test yapayım diyorum bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?