Ovulasyon da pozitifi yakalamış değerlendirmiş ve adet tarihini bekleyenler :-)

Kızlar ya bende ikinci çizgi hep var ve gittikçe koyulaşıyor sanırım. Ama bir yandan da ümitlenmek istemiyorum. Çok farklı bir his bu ya :-(

Kızlar merhaba 18haftalik ikizlerimi erken doğum ile kaybedeli 2ay oldu.bgun ovulasyon testim ikinci çizgi çok yakındı diğerine nasıl değerlendirmek iyi olur

Kızlar merhaba 18haftalik ikizlerimi erken doğum ile kaybedeli 2ay oldu.bgun ovulasyon testim ikinci çizgi çok yakındı diğerine nasıl değerlendirmek iyi olur
Canım iki çizgi de aynı koyulukta veya t çizgisi daha koyu olduğu zaman pozitif sayılıyor ovulasyon testi.

Iki cizgi ayni koyulukta ise veya t cizgisi daha koyu ise o saatten itiberen 24-48 saat icinde degerlendirilmeli

Dün aksm 8.30 ra test yaptım gayet iyi çigiyi gördüm bgn 12.30 yaptım çizgi biraz siliklemisti dünüde bugunüde değerlendirdik yarın tekrar bi test da yapıp çizginin siline bakasım var yarınıda değerlendiririm heralde

Evet tatlım. ben siliklestigi günden itibaren sayıyorum. Bugün 7. Gündü. Ve hasta olacakmışım gibi sancim oldu ya. Geçti ama. Lavaboya gittim geldi mi diye bisey de yoktu anlamadım.

Tamam da zaten iki cizgi çıkması normal ovülasyon testinde suan benmde adetime 9 gün var benim cizgilerde silik baya

Tamam da zaten iki cizgi çıkması normal ovülasyon testinde suan benmde adetime 9 gün var benim cizgilerde silik baya
Benim de 9 gun var. Ovulasyon testi yapmadim. Siz degerlendirmeye devam ediyor musunuz? Biz en son 18. gun degerlendirdik.

Benim de 9 gun var. Ovulasyon testi yapmadim. Siz degerlendirmeye devam ediyor musunuz? Biz en son 18. gun degerlendirdik.

Kuzum ben 12. Gün yumurtladim sadece o günü ve diğer günü değerlendirdik çünkü hala gecmeyen kasık ağrım ve akıntım var yani en koyu günü ve sonrasını değerlendirebildik spermin 3 gün canlı kaldığını düşünürsek çokta birşey kaybetmedik yani

Ben ne zaman yumurtladigimi bilmiyorum canım :) Gecen ay ovulasyon testi deneyip yumurtlamayi yakalayamadim sanirim testi dogru uygulayamadim. Bu ay da yapmadim zaten 2. deneme. Ama bu ay da olmayacakmis gibi hissediyorum. Yine bir tane sivilce cikti suratımda. Bir de tasindim hic kollayamadim kendimi agir kaldirmak durumunda kaldim. Goguslerimde agri sizi da yok. Sisler her zamanki gibi. Akintim da var normalde de olur. Hayırlısı napalim. Senin belirtin var mi?

Belirti aramak istemiyorum ben aslında hayali belirtilerim çok oldu geçmiş aylarda ama bu ay ciddi ciddi belirtim var gibi kendimi dinlemiyorum ama göğüslerim fena şiş mesela bide ciddi kasık ağrım var regl olacakmisim gibi ama 2 dk sonra geçiyor sonra tekrar oluyor bide sarı renk akıntı işte zaten bu ay da tutmazsa 3 ay erteleyecem şu bebek işini beynimi toparlayamiyorum psikolojim iyice bozulacak çünkü birkaç ay korunmak istiyorum bebek olayını unutmam lazım

Bende varıımm Bende bu ay ovulasyon yaptım hatta 1 ve 2 Aralıkda pozitifi gördüm Çok heyecanlıyım yarın test yapayım diyorum bakalım hayırlısı

Bende varıımm Bende bu ay ovulasyon yaptım hatta 1 ve 2 Aralıkda pozitifi gördüm Çok heyecanlıyım yarın test yapayım diyorum bakalım hayırlısı
Tam da aynı durumdayız tatlım. Valla ben dayanamadım erkenden yapıp durdum testleri ama hep negatif moralim bozuldu hiç yoktan. O yüzden bıraktım benim adet tarihim 18 Aralık son iki gün kala yapmayı planlıyorum ama çok merak ediyorsan yap sende. Yapınca moral bozukluğu olsa da aklında soru işareti kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…