- 12 Şubat 2016
- 1.382
- 1.443
- 53
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Oooo zormuş yaa hakaten insanı çatlatırlarrCanim yaptir o zaman :) Turkiye'de parayi bastirinca kan testi yaptirabiliyorsun. Ben yurtdisindayim. Burada doktor istemeden laboratuara gidip kan testi yaptiramiyorsun. Doktorundan randevu aliyorsun, doktor seni laboratuara sevkediyor, butun bu islemler 4-5 gunu buluyor. O zamana kadar da kafayi yiyorsun meraktan :)
Ayyyy ya çok sevindim vallahi hayırlı olsun İNSAALLAH sagsalim kucağına alacağın günleri de görürsün. Bizler için de dua et lütfenkızlar 202 cıktı:) Allah a bin sukur
Harika bir haber bu :) Tebrik ederim canim. Saglikla kucagina alirsin inskızlar 202 cıktı:) Allah a bin sukur
Ayyy çok sevindimmm :) tebrikler darısı başımakızlar 202 cıktı:) Allah a bin sukur
Sürekli koyu olmasının sebebini anlamıyorduk sanırım hamile olduğundan :)kızlar tsk ederim..dua edin bana....mart ayinda kurtaj olmustum..3 ay adet olmadim..doktora gttigimde pko oldgumu soledi...adet sokturucu vermisti...bnde kullanmadan adet oldum en son temmuzun 3unde...hormon testide yaptiramadim bayram tatiline grmisti..moralim bozuktu ve karamsardim..ovu testi aldik ve calismaya basladik..dua cokk ettim..ihtimal vermemistim ama Allaha bin sukur ilk ayda oldu...ilk hamileligimde ilk ay olmustu
Canım bugünü değerlendirin çünkü pozitif çıktığında 24-36 saat içinde yumurtlama olacağını gösteriyorKiZlar dun 18.30 civarı bu sekilde cikti ovuluasyon testi.ama değerlendiremedik bugun devam ediyor mudur şansım sizce
Hamile olabilir misin acaba canım? Testler sonradan pozitif olursa hamilelik olabiliyor diye okumuştumKizlar bu ay ovu testi kullandm 11• gun koyu gordum degerlendirdik ertesi gun kasik agrim oldu ve test siliklesti. Bende yumurtladim diye dusundum dogal olarak ama testi yapmaya devam ettim. 15 ve 16. Gunde de kopkoyu 2.cizgiyi gordum,nolur nolmaz dedik degerlendirdik ve ertesi gun yine test siliklesti. Simdi benim kafama takilan normslde 25inde adetim ama 2 kez yumurtlama olduysa, biri erken biri gec, benim batim sizce gecikir mi? Erken gebekik testi yapmayi dusunuyorum da? Bu arada adetlerim 28-29 dur genelde
Gebelik testi yapmadım hic, ama okadar kısa zamanda belli olurmuydu ki, ben direkt 2. Ye yumurtluyorum dedim, çünkü ikisindede çok bariz kasık ağrısı yaşadım ertesi güne geçtiHamile olabilir misin acaba canım? Testler sonradan pozitif olursa hamilelik olabiliyor diye okumuştum
Valla belli olmaz cnm.yap istersenGebelik testi yapmadım hic, ama okadar kısa zamanda belli olurmuydu ki, ben direkt 2. Ye yumurtluyorum dedim, çünkü ikisindede çok bariz kasık ağrısı yaşadım ertesi güne geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?