Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Oooo zormuş yaa hakaten insanı çatlatırlarr

kızlar tsk ederim..dua edin bana....mart ayinda kurtaj olmustum..3 ay adet olmadim..doktora gttigimde pko oldgumu soledi...adet sokturucu vermisti...bnde kullanmadan adet oldum en son temmuzun 3unde...hormon testide yaptiramadim bayram tatiline grmisti..moralim bozuktu ve karamsardim..ovu testi aldik ve calismaya basladik..dua cokk ettim..ihtimal vermemistim ama Allaha bin sukur ilk ayda oldu...ilk hamileligimde ilk ay olmustu

Sürekli koyu olmasının sebebini anlamıyorduk sanırım hamile olduğundan :)

KiZlar dun 18.30 civarı bu sekilde cikti ovuluasyon testi.ama değerlendiremedik bugun devam ediyor mudur şansım sizce

Eklentiler

• image.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 67
Adetime sekiz gün kaldı, test yapıyorum tabiki çıkmıyor, ama ben yapmadan duramıyorum Çok merak ediyorum çoooookkkk:)

Ca
KiZlar dun 18.30 civarı bu sekilde cikti ovuluasyon testi.ama değerlendiremedik bugun devam ediyor mudur şansım sizce
Canım bugünü değerlendirin çünkü pozitif çıktığında 24-36 saat içinde yumurtlama olacağını gösteriyor

Uzun zamandır kimse yazmamış bende 2 aydır testle deniyorum geçen ay nasip olmadı salı günü doktora gittim kontrol için hiçbir sorunun yok bir tanede yumurtan var çatlamak üzere dedi aynı gün testi yaptım ve anında kopkoyu ikinci çizgiyi yakaladım ertesi gün testi tekrarlayamadım bir sonraki gün yaptım ve ikinci çizgi neredeyse yok gibi sanırım yumurta çatladı ve bu ay ilk defa yumurtlama akıntımı hissettim.gün aşırı ilişki deniyoruz bu ay bakalım rabbim bu kez ol diyecek mi heyecanla bekliyorum. Güzel haberleri buradan paylaşın arkadaşlar hepimize moral oluyor :))

Kizlar bu ay ovu testi kullandm 11• gun koyu gordum degerlendirdik ertesi gun kasik agrim oldu ve test siliklesti. Bende yumurtladim diye dusundum dogal olarak ama testi yapmaya devam ettim. 15 ve 16. Gunde de kopkoyu 2.cizgiyi gordum,nolur nolmaz dedik degerlendirdik ve ertesi gun yine test siliklesti. Simdi benim kafama takilan normslde 25inde adetim ama 2 kez yumurtlama olduysa, biri erken biri gec, benim batim sizce gecikir mi? Erken gebekik testi yapmayi dusunuyorum da? Bu arada adetlerim 28-29 dur genelde

Hamile olabilir misin acaba canım? Testler sonradan pozitif olursa hamilelik olabiliyor diye okumuştum

Hamile olabilir misin acaba canım? Testler sonradan pozitif olursa hamilelik olabiliyor diye okumuştum
Gebelik testi yapmadım hic, ama okadar kısa zamanda belli olurmuydu ki, ben direkt 2. Ye yumurtluyorum dedim, çünkü ikisindede çok bariz kasık ağrısı yaşadım ertesi güne geçti

ovülasyon testi yapan arkadaşlar size sorum olacaktı.
her ay aynı tarihte mi yumurtladınız acaba? ben geçen ay 20. gün yumurtladım bu ay ise yakalayamadım koyu çizgiyi neden acaba var mı bilgisi olan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…