- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Direk kanda baktır canım ya hayırlısı bakalımkızlar hayal kirikligi yasamaktan korkuorum..yanlistr die..bikac gun beklicem..gebelik testi yapacam yine cift cizgi olursa kanda baktrcam..saskinim biraz..ins dogrudur test
Kanda kesin sonuç çıkar canım bence hemen öğren ve için rahatlasınkızlar hayal kirikligi yasamaktan korkuorum..yanlistr die..bikac gun beklicem..gebelik testi yapacam yine cift cizgi olursa kanda baktrcam..saskinim biraz..ins dogrudur test
ben de geçen aydan beri ovulasyon testini kullanıyorum. gecen ay 21. günde yakalamıştım pozitifi. o günü ve ertesi günü değerlendirmiştik ama malesef gebelik olmadı.. bu ay da 15. günden itibaren (5ağustostan) başladım ovulasyona. bugün 19. günüm. hala yakalayamadım pozitifi. benim gibi geç yumurtlayıp hamile kalan var mı
Tebrikler canim, % 99 hamilesin. Kan testi verdin mi?kızlar hayal kirikligi yasamaktan korkuorum..yanlistr die..bikac gun beklicem..gebelik testi yapacam yine cift cizgi olursa kanda baktrcam..saskinim biraz..ins dogrudur test
Doktorumla ilk randevumda, kan testleri yaptiralim ovulasyon olup olmadigina bakalim demisti. Ben de "yumurtlama oluyor", dedim. "Nerden biliyorsun", dedi. "Ovulasyon testleri yapiyorum, cift cizgi cikiyor" dedim. "Onlarin hepsi yanlis, dogru bile olsa ovulasyon olduktan 1-2 sonra cift cizgi cikar. O zaman da iliski icin gec kalinir" dedi.güvenilir değil o zmn testler
:) yaptir istersen ama en azindan yarini bekle.BAT 4 GÜN KALDI DAYANAMICAM KAN TESTİ YAPTIRCAM YETTİ GARİ
vala değil yarın iş çıkısını zor bekliyom ahh merakım ahh en fazla negatiftir gecikirsem bida yaptırırmm:) yaptir istersen ama en azindan yarini bekle.
Kısmet artık canım. Bu ay da böyle denicem.Doktorumla ilk randevumda, kan testleri yaptiralim ovulasyon olup olmadigina bakalim demisti. Ben de "yumurtlama oluyor", dedim. "Nerden biliyorsun", dedi. "Ovulasyon testleri yapiyorum, cift cizgi cikiyor" dedim. "Onlarin hepsi yanlis, dogru bile olsa ovulasyon olduktan 1-2 sonra cift cizgi cikar. O zaman da iliski icin gec kalinir" dedi.
Bilemiyorum tabi...
Ben de ov testi, ates olcme yontemi ve akinti takibi yapiyorum.Kısmet artık canım. Bu ay da böyle denicem.
Canim yaptir o zaman :) Turkiye'de parayi bastirinca kan testi yaptirabiliyorsun. Ben yurtdisindayim. Burada doktor istemeden laboratuara gidip kan testi yaptiramiyorsun. Doktorundan randevu aliyorsun, doktor seni laboratuara sevkediyor, butun bu islemler 4-5 gunu buluyor. O zamana kadar da kafayi yiyorsun meraktan :)vala değil yarın iş çıkısını zor bekliyom ahh merakım ahh en fazla negatiftir gecikirsem bida yaptırırmm
Hadi hayirlisi, guzel haberlerini bekliyoruz :)kızlar kan verdim simdi ins pozitif cikar..nedense hic umudum yok..hayirlisi bakalim
ins cnm...sabredemedim verdimHadi hayirlisi, guzel haberlerini bekliyoruz :)
Hayırlısı olsun cnm :) inşallah pozitif çıkar ama ne olursa olsun soru işaretleri silinir kafandan sonucu bize de yaz :)kızlar kan verdim simdi ins pozitif cikar..nedense hic umudum yok..hayirlisi bakalim
İnş. Bu ay biz de seviniriz canım.Ben de ov testi, ates olcme yontemi ve akinti takibi yapiyorum.
İNSAALLAH güzel haberler alırsın canim haberini bekliyoruz :)kızlar kan verdim simdi ins pozitif cikar..nedense hic umudum yok..hayirlisi bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?