Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

kızlar hayal kirikligi yasamaktan korkuorum..yanlistr die..bikac gun beklicem..gebelik testi yapacam yine cift cizgi olursa kanda baktrcam..saskinim biraz..ins dogrudur test

ben de geçen aydan beri ovulasyon testini kullanıyorum. gecen ay 21. günde yakalamıştım pozitifi. o günü ve ertesi günü değerlendirmiştik ama malesef gebelik olmadı.. bu ay da 15. günden itibaren (5ağustostan) başladım ovulasyona. bugün 19. günüm. hala yakalayamadım pozitifi. benim gibi geç yumurtlayıp hamile kalan var mı

testlerim bunlar..

Eklentiler

• 13900637_321827931485178_1411576234_n.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 74

Ben de bu ay kullanıcam ilk defa. Adet döngüsüne göre yapıyrdum takibi. Eğer testlerde benim hespalamadan farklı olarak daha ileri tarihleri gösterirse , cok pişman olurum. Çünkü yumurtlamam geçti diye korunmasız ilişkiyi bıraktım hep.

güvenilir değil o zmn testler
Doktorumla ilk randevumda, kan testleri yaptiralim ovulasyon olup olmadigina bakalim demisti. Ben de "yumurtlama oluyor", dedim. "Nerden biliyorsun", dedi. "Ovulasyon testleri yapiyorum, cift cizgi cikiyor" dedim. "Onlarin hepsi yanlis, dogru bile olsa ovulasyon olduktan 1-2 sonra cift cizgi cikar. O zaman da iliski icin gec kalinir" dedi.
Bilemiyorum tabi...

Kısmet artık canım. Bu ay da böyle denicem.

vala değil yarın iş çıkısını zor bekliyom ahh merakım ahh en fazla negatiftir gecikirsem bida yaptırırmm
Canim yaptir o zaman :) Turkiye'de parayi bastirinca kan testi yaptirabiliyorsun. Ben yurtdisindayim. Burada doktor istemeden laboratuara gidip kan testi yaptiramiyorsun. Doktorundan randevu aliyorsun, doktor seni laboratuara sevkediyor, butun bu islemler 4-5 gunu buluyor. O zamana kadar da kafayi yiyorsun meraktan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…