- 25 Temmuz 2016
- 476
- 275
- 103
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
Ne demek inşallah işe yarar :)Tmm cnm.sagolasın.aldım .2 tane de ultra erken gebelik testi hediye.Yumurtlama bitti mi işim belli
Bi şey daha sorabilir miyim? 3 gün üst üste koyu çizgi cıkarsa gün aşırı ilişki mi yine ?Ne demek inşallah işe yarar :)
Onu tam bilmiyorum canım ama sen bir başla da bunu şimdiden konuşmaya gerek yok testlerini atarsın ben bildiğim şey olunca yazarım sonuçta ben de henüz yeni başladım bunu kullanmaya :) ama çok okudum belki bize yardımcı olacak yorumlayacak başkalarını da buluruzBi şey daha sorabilir miyim? 3 gün üst üste koyu çizgi cıkarsa gün aşırı ilişki mi yine ?
adeti bekliorum cnm ben hormon testi icin..ovulasyon bikac kez daha yaptim..silik cikti..biraktim bu ay yapmayi..nasip bakalim artikSen ne durumdasın ?
Tamam canım. Tesekkür ederimOnu tam bilmiyorum canım ama sen bir başla da bunu şimdiden konuşmaya gerek yok testlerini atarsın ben bildiğim şey olunca yazarım sonuçta ben de henüz yeni başladım bunu kullanmaya :) ama çok okudum belki bize yardımcı olacak yorumlayacak başkalarını da buluruz
Kızlar testte pozitif cıkıp, vücudunzda yumurtlama belirtisi olmadıgı oldu mu? Test pozitif ama akıntı yok mesela. Yumurtlama da illa akıntı mı oluyor?Canım 16. Gün yumurtlamissin ne güzel. Testlerin gayet guzel net. Değerlendirebildiysen de şimdi bekleme zamani. İnşallah gebelik testininde de pozitif gormk nasip olur.
Bende ovi testi sonrası pozitif gorenlerdeyim çok sukur
Benim de tam tersi, belirtiler var test negatif.Kızlar testte pozitif cıkıp, vücudunzda yumurtlama belirtisi olmadıgı oldu mu? Test pozitif ama akıntı yok mesela. Yumurtlama da illa akıntı mı oluyor?
güvenilir değil o zmn testlerBenim de tam tersi, belirtiler var test negatif.
Hcg dediğin gebelik testi mi cnmkızlar bugun hcg ve ovu test yaptim...ovulasyon cok koyu cikti..normalde yumurtlamamin gecmis olmasi lazim...hcgde silik cikti...35 gunde yada daha uzun oluorum adet....en son 3 temmuzda adet olmustum..anlam veremedim
evet gebelik testi yaptim..baya silik cikti ama ikinci cizgi var sasrdim..cokda umutlanmak istemiorumHcg dediğin gebelik testi mi cnm
evet gebelik testi yaptim..baya silik cikti ama ikinci cizgi var sasrdim..cokda umutlanmak istemiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?