Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

Bi şey daha sorabilir miyim? 3 gün üst üste koyu çizgi cıkarsa gün aşırı ilişki mi yine ?
Onu tam bilmiyorum canım ama sen bir başla da bunu şimdiden konuşmaya gerek yok testlerini atarsın ben bildiğim şey olunca yazarım sonuçta ben de henüz yeni başladım bunu kullanmaya :) ama çok okudum belki bize yardımcı olacak yorumlayacak başkalarını da buluruz

Tamam canım. Tesekkür ederim

Bugün kan testi de yaptırdım hamileymişim. İlk ay hamile kaldım ben yumurta takibi yaptırdım. Doktorun çatlayacağını söylediği günden 1 gün öncede ovulasyon yaptım ve hamileyim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Bu ay ovu testim tam beş gün koyu çıktı ikinci gün silikleşti sonra tekrar koyulaştı. Beşinci günden sonra test bitti yapamadım bu beş günün üç gününü değerlendirdik. Bat da 16sında ama ben çatlıyorum meraktan daha ilişkilerin üstünden bir hafta geçti geçmedi ama test yapmaya başladım tabiki negatif galiba düşünmekten kafayı yedim

Persembe gunu doktorum ultrasonda 15mm yumurta gordu. Pazar gunu oglen yumurtan catlayacak, iliskiye gir dedi. Biz ne olur ne olmaz hem cuma aksami hem de bugun oglen(doktorun catlayacak dedigi saatte) iliskiye girdik. Ama 3 gundur ovulasyon testinde ikinci cizgi cok silik. Ne is anlamadim. Doktorda mi hata var, ovulasyon testlerinde mi?
(Not: ilk defa bu ay klomen kullandim)

Kızlar testte pozitif cıkıp, vücudunzda yumurtlama belirtisi olmadıgı oldu mu? Test pozitif ama akıntı yok mesela. Yumurtlama da illa akıntı mı oluyor?

kızlar bugun hcg ve ovu test yaptim...ovulasyon cok koyu cikti..normalde yumurtlamamin gecmis olmasi lazim...hcgde silik cikti...35 gunde yada daha uzun oluorum adet....en son 3 temmuzda adet olmustum..anlam veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…