Ovulasyon ile hamiş kalanlar buraya

ayy valla çok sevindim bitanem kendi evladıma sevindiğim kadar en az Rabbim bizim aramıza katılmayı nasip etti sanada hepimize sağlık sıhhatle doğurmayıda nasip etsinn inşallaaah ramnazanda bol bol dua edelim evlatlarımızaa

Canm bende ovulasyonla hamile kaldım.15 i yumurtlama günümdu.13 -15-16-17 de birliktelik oldu ve şimdi çok şükur hamileyim.bende 10 aydır istiyodum bu ay tuttu çok şükur darısı tüm isteyenlerin başına inşallah allahım nasip eder.

Selam kizlar banada yardimci olursaniz sevinirim.bu ay ovulasyon testine basladim.internetten aldigin testler biraz gec ulasti elime.13.gunden beri Yapmaya basladim ilk gunler t cizgisi silikti gunden gune azalip yok oldu.sizce yumurtlama gunumu kacirdimmi

Kızlar bende iki aydır ovulasyon testini deniyorum ama bu ay bi gariplik var geçen hafta çift çizgiyi gördüm sonra siliklesti az önce kasiklarimda çok ağrı olunca yapayım dedim yine çift çizgi çıktı hatta t çok koyu ne anlama geliyor anlamadım bilen varmi ve bata 9 gün var

Yumurtlama gununuz sanirim.o koyu t yi ariyoruz. Ne guzel siz denk gelmissiniz.bugun ve yarin hamile kalma sansiniz yuksek.benden soylemesi

Ben idrar i çok tutup tutmamaya bağlıyor um mesela ben 11. Günümde çok yogun dum hiç tuvalete girmemiştim çok köyü çıktı ama 16. 17. Ve 18 günler köyü çıktı sadece diğerleri silik gibi zaten 18. Günden sonra bekleyenler bile koyulasmadi suan 6 veya 7 günüm var heyecanla bekliyorum

benim ovulasyon 12. günde pozitifti sonra silikleşerek çizgisiz olmaya başladı. kaçırmış olabilirsin. öyleyse de bir dahaki aya artık, kısmet.

Haklisin kismetten oteye yol yok...insan ister istemez uzuluyo
yok. üzülüp strese girmeyin ki amacınıza ulaşın.Kafanızdan atıp olursa olur moduna girdiğiniz an inanın oluyor.Benim 12. gün ama belki senin 16 dır bilemeyiz ki. Kaçırdıysan bir dahaki ay daha erken başlarsın.Rabbim tez zamanda muradını versin inşallah

Amin canm haklisin ovulasyon testi beni cok stresli bir hale getirdi.onumuzdeki ay kullanmayi dusunmuyorum.akisina birakmak en iyisi rabbim hakkimizda hayirlisini versin ins

Bi kac gundur sabah aksam yaptigim testlerim nerdeyse tek cizgi cikiyordu.silikte olsa ikinci cizgi cikti umarim daha koyusunuda yakalarim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…