- 16 Mayıs 2016
- 536
- 253
- 18
- 28
- Konu Sahibi Glsh_byzky
-
ayy valla çok sevindim bitanem kendi evladıma sevindiğim kadar en az Rabbim bizim aramıza katılmayı nasip etti sanada hepimize sağlık sıhhatle doğurmayıda nasip etsinn inşallaaah ramnazanda bol bol dua edelim evlatlarımızaaKızlar bata 4 gün kala öğrendim ramazan arefesiydi. Gün ortası nedense bi test yapma isteği geldi bana yaptım ve hayalet bi çizgi gördümm koştur koştur gidip kan cerdim ve hcg 23 dü hamiş mişim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşş surelab ovu test kullandım ve çok memnun kqldım hamiş kalmak isteyen herkese tavsiye ederim.
18 günde tutmuş gibi benceKızlar testlerim i yorumlar misiniz
Canm bende ovulasyonla hamile kaldım.15 i yumurtlama günümdu.13 -15-16-17 de birliktelik oldu ve şimdi çok şükur hamileyim.bende 10 aydır istiyodum bu ay tuttu çok şükurYorum yazacak olanlar merhaba bende 10 aydır çocuk isteyenlerdenim. Bu ay ovulasyon testi kullandım yumurtlama günümü net verdi. Eşim ve bende hiçbi sorun çıkmadı tüm tahliller temizz bat'a 10 gün var ve yüklediğim fotoyu yorumlarmısınızz lütfenn. Hamiş olmayı çok istiyorum.
10 dakika sonraki sonuclar gercegi yansitmiyor diyor testte.ilk cikan cizgi zamanla koyulasiyo sanki siz ne dusunuyosnzKızlar testlerim i yorumlar misiniz
benim ovulasyon 12. günde pozitifti sonra silikleşerek çizgisiz olmaya başladı. kaçırmış olabilirsin. öyleyse de bir dahaki aya artık, kısmet.Selam kizlar banada yardimci olursaniz sevinirim.bu ay ovulasyon testine basladim.internetten aldigin testler biraz gec ulasti elime.13.gunden beri Yapmaya basladim ilk gunler t cizgisi silikti gunden gune azalip yok oldu.sizce yumurtlama gunumu kacirdimmi
yok. üzülüp strese girmeyin ki amacınıza ulaşın.Kafanızdan atıp olursa olur moduna girdiğiniz an inanın oluyor.Benim 12. gün ama belki senin 16 dır bilemeyiz ki. Kaçırdıysan bir dahaki ay daha erken başlarsın.Rabbim tez zamanda muradını versin inşallahHaklisin kismetten oteye yol yok...insan ister istemez uzuluyo
Üzülme vakti Zaman'ı vardırKızlar ben adet oluyorum ya lekeler gelmeye başladı bu ayda olmadı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?