- 8 Mart 2025
- 349
- 62
- 13
- Konu Sahibi emlyinparis
Bende bu ay yaptım ama olmadi kısmet pik gördüğüm halde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bu ay yaptım ama olmadi kısmet pik gördüğüm halde
Bende mi ayy napsam şimdi yani ayy gerçekten mi adetime 1 hafta var tek çizgi çıkması gerekirdi ama t hafif silik çıktı tam koyu değil amaGebelikte de hcg lh bazen ayırt edemiyormuş testler olma ihtimali var sende de![]()
İnşallah diğer aya canım benim de olmadı bu ay sağlık olsun folik asite devamBende bu ay yaptım ama olmadi kısmet pik gördüğüm halde
Folik asit ne oluyor ilk defa gebe kalmaya çalışıyorum bu nedirİnşallah diğer aya canım benim de olmadı bu ay sağlık olsun folik asite devam
Folik asit vitamin yumurtanın kalitesini artırıyor benim kadın doğumcu hamile olmayı dusundugunde kullanmaya başla dedi bütün kadın dogumcular oneriyor zaten bebeğin gelişimi için de önemli içinde iyot da oluyor bebeğin zekası için o daFolik asit ne oluyor ilk defa gebe kalmaya çalışıyorum bu nedir
Hmm anladımmFolik asit vitamin yumurtanın kalitesini artırıyor benim kadın doğumcu hamile olmayı dusundugunde kullanmaya başla dedi bütün kadın dogumcular oneriyor zaten bebeğin gelişimi için de önemli içinde iyot da oluyor bebeğin zekası için o da
Erken gebelik testi yapsam mı hemen gidip alayımmıGebelikte de hcg lh bazen ayırt edemiyormuş testler olma ihtimali var sende de![]()
Sabah ilk idrarla daha güvenilirErken gebelik testi yapsam mı hemen gidip alayımmı![]()
Önümüzdeki aya gelsin öyleyse güzel haberlerBenimki pik oldu kan testi poziitif idrar testi silik ama sonra adet oldum bu ay olmadı
Tamam yarın okul alıp bu cuma sabahdan yapacağım Allah ım hayırlısını nasip etsinSabah ilk idrarla daha güvenilir
Aynen tekrardan testleri alacağım bakalım bu ay olcakmiİnşallah diğer aya canım benim de olmadı bu ay sağlık olsun folik asite devam
Canım var gibi görünüyor İnşallah vardırBu sabah yani dpo10 da awox ve laboquick yaptım canım sonuçlar böyle çıktı burda da konu açtım hatta
Hanımlar yorum yazdılar var gibi dediler hastaneye gidip kan verdim sonuçları bekliyorum güzel dualarınızı esirgemeyin inşallah vardır hayırlısıyla tabi
Hcg 19,2 çıktı cuma yine kan vereceğimCanım var gibi görünüyor İnşallah vardır
İlk müjdeli haber senden gelsin sonra da bizden inşallah![]()
İnsalllhÖnümüzdeki aya gelsin öyleyse güzel haberler![]()
Dpo bende 10 hiç umudum yok bakalım ne olacakHcg 19,2 çıktı cuma yine kan vereceğim
İnşallahh isteyen herkese nasip olsundpo kaç senin canım çıkar belki de yakında
Çoook tebrik ederim harika haber sağlıkla gelsinHcg 19,2 çıktı cuma yine kan vereceğim
Benimde HCG adetten 3gun önce 18,9cikti sonradan adetim 2gun gecikti sonra adet oldum kimyasal gebelik mi oldu bilmiyorumHcg 19,2 çıktı cuma yine kan vereceğim
Ben de ovulasyon yapmaya devam edeceğimAynen tekrardan testleri alacağım bakalım bu ay olcakmi
Kimyasal olmuş sizin benim de mayista olmuştu çok geçmiş olsunBenimde HCG adetten 3gun önce 18,9cikti sonradan adetim 2gun gecikti sonra adet oldum kimyasal gebelik mi oldu bilmiyorum