• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon pik 15-20 Ekim olanlar birlikte bekleyelim

İlk kez deniyorsan bence sabah akşam, birkaç ay sonra artık oturuyor hangi gün ovülasyon olacak daha farkında oluyorsun
Teşekkür ederim ☺️😘 şu an yaptığım böyle😊

Eklentiler

• 1000064100.webp
    1000064100.webp
    15 KB · Görüntüleme: 5
Teşekkür ederim ☺️😘 şu an yaptığım böyle😊
Bir sonraki regl olacağımız tarihten 14-15 gün geriye sayınca ovülasyon gününü veriyor genelde. Düzenli adet görenlerde tabi
Burada da gittikçe koyulaşmış, koyudan siliğe geçince çatladığı anlaşılacak.
Bi taraftan da ne zaman yapmayı bıraktım, ovülasyon takip etmedim, önemsemedim o zaman hamile kaldım diyen de çok. Kısmet :)

Bir sonraki regl olacağımız tarihten 14-15 gün geriye sayınca ovülasyon gününü veriyor genelde. Düzenli adet görenlerde tabi
Burada da gittikçe koyulaşmış, koyudan siliğe geçince çatladığı anlaşılacak.
Bi taraftan da ne zaman yapmayı bıraktım, ovülasyon takip etmedim, önemsemedim o zaman hamile kaldım diyen de çok. Kısmet :)
Nasip tabiki🫶🏻 pcos olunca adet de düzensiz olunca strese giriyorum, çocuk olur ya da olmaz diye bu kadar üzerine düşüyorum aslında🤍

Merhaba kızlar ben 10 ekimde çatlatma iğnesi vurulmuştum ipnenin 13 ve 14. Günleri test yaptım negatif ti ama bat 28 ekimdi olmadım kasık ağrım devaö edince ipnemin 20. Günü tekrar test yaptm arkadaşlarıö zoruyla çünkü ben 2 kere negatif görmüştüm testim pozitif çıktı 🥹🥹 böyle olan varmı aranızda beta değerim 3000 Salı günü kontrole gidicez o kadar ümitsizdimki asla ümidinizi yitirmeyin dua edin sağlıklı bi gebeliğim olsun inşallah isteeyen herkese sağlıklısını versin 🥹

Merhaba kızlar ben 10 ekimde çatlatma iğnesi vurulmuştum ipnenin 13 ve 14. Günleri test yaptım negatif ti ama bat 28 ekimdi olmadım kasık ağrım devaö edince ipnemin 20. Günü tekrar test yaptm arkadaşlarıö zoruyla çünkü ben 2 kere negatif görmüştüm testim pozitif çıktı 🥹🥹 böyle olan varmı aranızda beta değerim 3000 Salı günü kontrole gidicez o kadar ümitsizdimki asla ümidinizi yitirmeyin dua edin sağlıklı bi gebeliğim olsun inşallah isteeyen herkese sağlıklısını versin 🥹
Ay maşallah .İnşallah bizlerde böyle umutsuz beklerken güzel haberler alırız canım çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 💐🙏🏻🩷🧿🐣

Back
X