- 27 Ekim 2025

- 47

- 9

- 1

- 40

- Konu Sahibi emlyinparis

İlk kez deniyorsan bence sabah akşam, birkaç ay sonra artık oturuyor hangi gün ovülasyon olacak daha farkında oluyorsunPeki sabah akşam mı yapayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İlk kez deniyorsan bence sabah akşam, birkaç ay sonra artık oturuyor hangi gün ovülasyon olacak daha farkında oluyorsunPeki sabah akşam mı yapayım
Teşekkür ederimİlk kez deniyorsan bence sabah akşam, birkaç ay sonra artık oturuyor hangi gün ovülasyon olacak daha farkında oluyorsun
Bir sonraki regl olacağımız tarihten 14-15 gün geriye sayınca ovülasyon gününü veriyor genelde. Düzenli adet görenlerde tabiTeşekkür ederimşu an yaptığım böyle
![]()
Nasip tabikiBir sonraki regl olacağımız tarihten 14-15 gün geriye sayınca ovülasyon gününü veriyor genelde. Düzenli adet görenlerde tabi
Burada da gittikçe koyulaşmış, koyudan siliğe geçince çatladığı anlaşılacak.
Bi taraftan da ne zaman yapmayı bıraktım, ovülasyon takip etmedim, önemsemedim o zaman hamile kaldım diyen de çok. Kısmet :)
Allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versinNasip tabikipcos olunca adet de düzensiz olunca strese giriyorum, çocuk olur ya da olmaz diye bu kadar üzerine düşüyorum aslında
![]()
AminnAllah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versinbu günleri de tatlı tatlı yaş edelim
![]()
Ay maşallah .İnşallah bizlerde böyle umutsuz beklerken güzel haberler alırız canım çok sevindim adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinMerhaba kızlar ben 10 ekimde çatlatma iğnesi vurulmuştum ipnenin 13 ve 14. Günleri test yaptım negatif ti ama bat 28 ekimdi olmadım kasık ağrım devaö edince ipnemin 20. Günü tekrar test yaptm arkadaşlarıö zoruyla çünkü ben 2 kere negatif görmüştüm testim pozitif çıktıböyle olan varmı aranızda beta değerim 3000 Salı günü kontrole gidicez o kadar ümitsizdimki asla ümidinizi yitirmeyin dua edin sağlıklı bi gebeliğim olsun inşallah isteeyen herkese sağlıklısını versin
![]()
Bariz belli bu yaAy inşallah görür gibi olduklarımız pozitiftir benim de aynı 20 pik 4 Kasım bat bugün kaset test düm düz beyaz çıktı İnovita Silik çıktı var mıdır acaba![]()
Ben dün regl oldum. Bat 4 tü ama 2 gün erken geldi. Sağlık olsun.Ben de sizinle aynıyım 20 pik 2 tane test yaptım negatif 1 tanesini saklıyorum bende görür gibiyim yada bana öyle geliyor atmak istemiyorumbat günü yapıcam ama yine
Hayırlı olsun insallh rabbim gönlünüze göre versin çok sevindim adınızaMerhaba kızlar ben 10 ekimde çatlatma iğnesi vurulmuştum ipnenin 13 ve 14. Günleri test yaptım negatif ti ama bat 28 ekimdi olmadım kasık ağrım devaö edince ipnemin 20. Günü tekrar test yaptm arkadaşlarıö zoruyla çünkü ben 2 kere negatif görmüştüm testim pozitif çıktıböyle olan varmı aranızda beta değerim 3000 Salı günü kontrole gidicez o kadar ümitsizdimki asla ümidinizi yitirmeyin dua edin sağlıklı bi gebeliğim olsun inşallah isteeyen herkese sağlıklısını versin
![]()
Ben daha olmadımBen dün regl oldum. Bat 4 tü ama 2 gün erken geldi. Sağlık olsun.![]()
Oglen iki ile akşam 9gibi dene .ben öğlen denediğimde çok koyu çıkmıştı ama akşam 8gibi yaptığımda hafif siliklesmisti eğer gündüz denemeseydim pik olduğunu anlamayacaktimTeşekkür ederimşu an yaptığım böyle
![]()
Teşekkür ederim yarın dediğiniz saat aralıklarında yaparımOglen iki ile akşam 9gibi dene .ben öğlen denediğimde çok koyu çıkmıştı ama akşam 8gibi yaptığımda hafif siliklesmisti eğer gündüz denemeseydim pik olduğunu anlamayacaktim