Ovulasyon testi ile gebelik

evet çok haklısın ama benim üstüme evlenenler doğuracak nerdeyse ona canı sıkılıyo insanın ne eksiğim var diye sorguluyo insan :)
Bende öyleydim o yollardan bende geçtim o yüzden çok iyi anlıyorum seni ama dediğim gibi kafaya takmak en büyük düşmandır kafaya takarsan hiç olmaz ben o hatayı yaptım sen yapma . 1 seneye kadar olmaması normal zaten doktorlar ondan sonra muayene ediyor tedavi veriyor takma kafana canım olur senen dolsun

çok sağol canım Allah razı olsun inşAllah daha fazlasını yaşamadan Rabbim aratmadan evlat sahibi olmayı nasip eder tüm isteyenlere :) bakalım bekliycem artık bu ay olmadı bir daha yaparım ne yapayım her şey Allahtan

Aynen kafanı da ovulasyon testine odaklama o hatayı da ettim ben tutmadı diğer ay tutmadı diğer ay denedim ama olmadı hani kendini odaklama ovulasyon testine rabbim bilir gününü zamanını hiç ummadıgın anda olur bana öyle verdi hiç ummuyodum hamile oldugumu öğrenmiştim hatta işe gitmiştim 1 ay çalışıyordum rabbim nasip ettim sana da verir inşallah canım

ya ne bileyim ovülasyon testi ile hamile kalan cok pko hastası var bende bi ümit iştee inş tutar bu ay güzel dileklerin için çok sağol canım benim tşeekkür ederim çokçaa :)

Bende kocaeli ama ailem bursada yaşıyor :)
canım güzel bir doktor tayfur çift adı doç. dr zaten ben memnun kaldım özel hastaneye gittiğimde hiç bişeyin yok deyip tertemizsin demişti yollamıştı hormonlar normal çıkmıştı anlamsız bi şekilde bu doktora gittiğimde herşeyi dinledi ve bana direk doğum kontrol dedi apışıp kalmıştım.. kullanmak istemiyorum demiştim hatta ama bu hormon değerleriyle hamile kalamazsın sen bilirsin demişti

Sonuncu günü yazmayan bugün biraz önce yaptım. Yukardakilerde akşam veya 2. Kez yaptıklarım yazan numaralar şubatın günleri

Eklentiler

• E1681120-3D52-416C-9949-FB001AE99107.webp
    61,2 KB · Görüntüleme: 37
  • 9580D774-E78E-4908-92C6-B3AB8617E162.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 33
Bence senin bu ay şansın yüksek çok güzel yumurtama görmüşsün benim testler allaha emanet saçma sapan
ayrıca sadece Allah isterse olur canım bunun bilincinde insanlarız ve sadece ondan istemeliyiz herşeyi bunlar hep vesile.. belki benimde 5 ay sonra olacak bilemeyiz ki çok var pozitif görüp gebe kalamayan ama ben hep şükrediyorum adet olabildiğime yumurtlama görebildiğime vs.. haplar inanki engel değil Rabbim istedikten sonra :)

Bu pozitif kan testi verdiniz tekrar?

Sonuncu günü yazmayan bugün biraz önce yaptım. Yukardakilerde akşam veya 2. Kez yaptıklarım yazan numaralar şubatın günleri
canım ben doktor değilim tabiki bilemem ama nacizane yorumumu söyleyeyim sana.. testlerin benim 4 ay önceki yani doğum kontrol hapı kullanmadan önceki testlerim ile aynı..LH sürekli yüksek olduğu için yumurtalar gelişme aşamasına geliyo ve çatlıyo gelişemeden.. 3 gün üst üste cift cizgi olurdu benim aynı koyulukta gibi sonra çatlardı yine iki gün sonra koyulaşırdı.. denge düzen hiç bişey yoktu oturup ağlardım hep.. testleri aldığım yerdeki kadına yazmıştım pko var senin çok net bordo derecede cizgi görmen lazım demişti onu da göremedim.. belki beklesem görürdüm ama ilk adetimde 4.günü doktora gittim gerçekten de öyleymiş.. bi doktora mı görünsen acaba kaç aylık evlisin?

2 tane doktora gittim hiç kimse pco dan bahsetmedi tüm tahliller yapıldı muayene de yapıldı sadece haşimatom var onunla ilgili tedavim var zaten

Eklentiler

• ABF4CBAA-CD27-4F43-9603-72ED894108BF.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 34
  • F9697C59-4569-44CC-9CF9-CC9550B52393.webp
    55,7 KB · Görüntüleme: 30
Bende öyle düşünüyorum verende allah alanda allah biz gücümğz yettiği kadarını yaparız gerisi allahta ben ilk kez deniyorum daha 5 aylık evliyim ovulasyon testini merakımdan aldım biraz pimriklş olunca böyle oluyo

2 tane doktora gittim hiç kimse pco dan bahsetmedi tüm tahliller yapıldı muayene de yapıldı sadece haşimatom var onunla ilgili tedavim var zaten
lh fsh dan büyük ama sorun teşkil edecek kadar değil canım bilemedim.. benim 14.2 ydi lh hormonum fsh 6.1 mi neydi iki katıydı sende bişey yok evet.. haşimato ile ilgili bilgim pek yok malesef.. bence sen testleri sabırla yapmaya devam çok belirgin max çizgisi bekle canım

6 ocakta rahim ağzı yarası yaktırdım onun bi etkisi olur mu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…