Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Yaa teşekkürler canım benim Allah razı olsunHaftaya Cmt randevu aldık bakalım hayırlısı artık Allah nasip ederse
İnşallah olurr kolaylıkla en kısa zamanda :) sıkıntı ne görünüyor sizde peki PCo falan var mı yoksa sebepsiz mi olmuyor

Hayir canım ozmann çocuk amaçlı gitmemistik doktorda istemedi öyle ama artık gittiğimizde oda baktiricak
Zaten Dr isteyecek hareketsizlik varsa spermlerinde hamile kalmak zor ve uzun sürer maalesef
İnşallah olurr kolaylıkla en kısa zamanda :) sıkıntı ne görünüyor sizde peki PCo falan var mı yoksa sebepsiz mi olmuyor
inşallah canımtek denen şey benim yaş olayım biyolojik olarak bir sıkıntımız yok herşey normal

Zaten Dr isteyecek hareketsizlik varsa spermlerinde hamile kalmak zor ve uzun sürer maalesef

inşallah canımtek denen şey benim yaş olayım biyolojik olarak bir sıkıntımız yok herşey normal
İnşallah bir sıkıntı çıkmaz çok da korkuyorum kötü bir şey çıkacak diye bakalım

İnşallah kolaylıkla olur ya herşey de normalse :)

Ben ovulasyon testiyle öğrenmiştim. Bebek düşünüyorduk birkaç aydır. İşim gereği şehir dışına çok sık çıkıyordum. Yine şehir dışındaydım, reglim 1 gün gecikti ama baya regl olacakmışım gibi ağrılarım vardı her yerim şiş şişti. Eve dönünce içime bi kıpırtı bi dürtü geldi ovulasyon testine baktım baya kıpkırmızı oldu ikici çizgi. Neyse dedim yarın olsun bi, sabah gebelik testi yaptım çift çizgiyi gördüm :)

Benimde öyleydi ama sonra siliklesti kan da verdim negatif adette olamadım bekliyorum artık :⁠)

Benimde öyleydi ama sonra siliklesti kan da verdim negatif adette olamadım bekliyorum artık :⁠)
Regl gecikmeden önce testler yanıltabiliyor maalesef. Umarım en güzel zamanda hayal ettiğinizden de güzel bir bebeğiniz olur

Regl gecikmeden önce testler yanıltabiliyor maalesef. Umarım en güzel zamanda hayal ettiğinizden de güzel bir bebeğiniz olur
Çok teşekkür ederim inşallah :) gecikmenin bugün 3.günü lekelenerek geçiyor artık biraz daha bekleyeceğim tam olmasını bu ay ovulasyon denicektim olup bitemedi regli de bakalım:)

Çok teşekkür ederim inşallah :) gecikmenin bugün 3.günü lekelenerek geçiyor artık biraz daha bekleyeceğim tam olmasını bu ay ovulasyon denicektim olup bitemedi regli de bakalım:)
Bir anda oluyor kuzum diyen tiplerden olmak istemem ama gerçekten öyle oluyor :) Biz de birkaç ay denedik çok saçma bir zamanda oldu. İş yoğunluğumdan dolayı o kadar az denebildik ki. Ama farkı şu oldu, çok yoğun bir aydı hem iş hem tatil derken aklıma pek hamilelik gelmedi, kendimi rahat bırakmış oldum.

Bir de eşiniz test verecekmiş sanırım. En mantıklısını yapıyorsunuz. Biz bebek kararı verdiğimizde doktora gidip gerekli testleri yaptırdık. Basit bir vitamin eksikliği bile aylarca zaman kaybı oluyor. 1 yıl dene sonra gel tarzı şeyler bence eskide kaldı. Çözülebilecek basit bi sıkıntı varsa en başından halletmek en iyisi.

Doğru öyle diyorlar da ama nerede olursam olayım aklımda :)
İlla hemen çocuğum olsun diye düşünmedim ilk zamanlar oluruna bıraktım eşimde aynı şekilde gerçi o hala aynı ona kalsa bir beş yıl falan olmasa da olur:) bende olmazsa da çok takmam sandım ama baktım olmuyor hani düşük vs birşeyde yaşamadım yaşatmasın da Allah ama hani hiç bir şekilde gebelik olmayınca takar oldum ister istemez :)

Koenzim 10 içeren bir takviye kullanmıştım ben. D vitaminine dikkat etmiştim. Hormon testleri yaptırmıştım. Eğer tüm testleriniz güzelse, eşinizin de güzel gelirse tatile falan çıkın bi rahatlayın. Doktorum, benim gebelerimin çoğu tatil dönüşü haberi veriyor demişti :)

Bende dün hormon yaptirdim yeni ondan gecikme falan oluyordur diye onlarda da sıkıntı yok
Eşimin de işler yoğun iki aya falan bi rahatlicak ondan sonra bi tatil biraz hava değişikligi sonra doktor bi zaman ayiricaz :)
Ozamana kadar bana zaman gecmicek tabi :)
Beslenmemize dikkat ediyoruz dört beş aydır düzene oturttuk birde spor eklersem güzel olacak bende takviyeler alıyorum üçuncu ayına giricem PCO için d vitamini inositol folik asit d vitamini OMEGA 3 ve magnezyum devam edecegim bunlara artık :)

İnşallah canım çıkmaz İnşallah bismillah deyip başlayacağız bakalım:)
Ya benim lekelenme bitti tamamiyle gebelikte yaptım sabah negatif çıktı yarından itibaren ovulasyona başlasam mi böyle oldum galiba lekelenerek adeti gebelik olma ihtimali var mıdır yoksa hala kafam çok karıştı

Canım gebelik olsaydı net çıkardı idrar testinde zaten kan da verdin Dr muayeneye gitsene vajinal baksın

Siz gene ara ara test yapın nolur nolmaz haşa adet olmadıysanız.
Kizlaarr Ben bugün test yaptım ilk dk karda ilk fotodaki gibiydi 5dk ikinci foto gibi oldu çizgi tamamen Pembe ama üst kısmı biraz koyu çıktı kan vermeli miyim ki elim ayağım titredi çok umutsuz bir şekilde yapmıştım

Eklentiler

• IMG_20250930_104240.webp
    51 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_20250930_103547.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleme:
Test bozuk gibi sanki bisaha ysptınız mı başka test ile daha adetiniz gelmedi dimi

Test bozuk gibi sanki bisaha ysptınız mı başka test ile daha adetiniz gelmedi dimi
Adetim gelmedi canım Pembe silik çıktı üst kısmı bi tık daha belirgin koyu çıktı yarın elimde laboquick olacak onunla yapicam birde bakalım inşallah yaniltmamistir ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…