Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Değere göre yok görünüyor canım Demek ki ovulasyon testi hamilelik göstermiyormuş onu anladık
Test yaptım az önce oda böyle çıktı yalancı buda büyük ihtimal akşam bir daha yaparım o negatif çıkarsa artık söktürücü bir şeyler icicem

Eklentiler

• IMG_20250924_174435.webp
    53,6 KB · Görüntüleme: 59
Test yaptım az önce oda böyle çıktı yalancı buda büyük ihtimal akşam bir daha yaparım o negatif çıkarsa artık söktürücü bir şeyler icicem
Kaç gün geçti adetin, bence içme konunu okudum şimdi bi ihtimal vardır gebelik

Kafana göre ilaç alma canım Dr git bir muayene ol bakalım
İlacim yok zaten canım doğal bir seylerle desteklicem de biraz daha bekleyeyim bakim ben bir iki gün test le kontrol edeyim çok kafam karıştı artık valla

İlacim yok zaten canım doğal bir seylerle desteklicem de biraz daha bekleyeyim bakim ben bir iki gün test le kontrol edeyim çok kafam karıştı artık valla
Pcos varmıydı sende onda adet günü belli olmıyurmuş sanırım soğan suyu derler ama adet söktürmek için

Pcos varmıydı sende onda adet günü belli olmıyurmuş sanırım soğan suyu derler ama adet söktürmek için
Pco görünümü varmış öyle demişti doktor adetlerim düzenli genelde arada şaşar günü onda da hissediyorum zaten verdiği sıkıntılardan hormonlara da yeni baktirdim onlarda da sıkıntım yok genel olarak ta yoktu öyle hiç bir zaman ama bir şeyler oldu bu ay ne oldu anlam veremiyorum soğan suyu ya da maydonoz suyu deneyebilirm testim de silik çıktı bugün yalancida olabilir vücudum oyun oynuyor galiba bana bir kaç gün bekliyim bakim

Bekle bakalım canım yanlış birşey yapma psikolojik stres hepsi etkiliyor sonuçta yaşınız kaç bu Arada

Sende gencsinn:) çok geçmiş olsun başın sağolsun inşallah en kısa sürede hamile kalıp sağlıcakla kucağına alırsınn kolaylıkla

Ben evleneli 2 sene dolacak Ekim'de başından beri korunmadik oluruna biraktik çok takmıyordum 6. Ayda bi kontrole gittim düzensizlik olmuştu PCO görünümü var dedi hamile kalmana engel bir durum da yok dedi hormonlarimda falan da sıkıntı yoktu bende sonra olur diye üzerine düşmedim ama son aylarda artık takıyorum hiç hamile kalmadım hani o yüzden sene sonu bizde gidicez bi ozmana kadar da olur belki diye doğal birşeyler bakıyorum deniyorum beslenme vs düşünmeyeyim diyorum ama olmuyor aklımdan çıkmıyor

Eşin baktırdımı peki spermlerine? Tek taraflı değil çünkü canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…