İnşallah canım vardır belki gördüğün lekelenme yumurtlama kanamasıydı o testin pik cıkan günlerini değerlendirmiş miydinAdetim gelmedi canım Pembe silik çıktı üst kısmı bi tık daha belirgin koyu çıktı yarın elimde laboquick olacak onunla yapicam birde bakalım inşallah yaniltmamistir ya
Kafam karıştı benim çok yaİnşallah canım vardır belki gördüğün lekelenme yumurtlama kanamasıydı o testin pik cıkan günlerini değerlendirmiş miydin
Zaten o tarihlerde testiniz pik diye hatırlıyorum umarım olmuşturKafam karıştı benim çok ya
pik olduğu gün degerlendiremedim eşim burada değildi sonrasinida degerlendiremedim lekelenmem başladı zaten en son 18 i 19 a bağlayan gecesi olmuştu ilişki
20 si pikti canım 21 siliklesmisti bilmiyorum ki oldu mu acaba olduysa da şimdi çıkar mı ki teste guvenmeli miyim acaba yani 9. Gün oluyor bugünZaten o tarihlerde testiniz pik diye hatırlıyorum umarım olmuştur
Evet 9. Gün oluyor bugün yarın sabah bir yapın belkı cıkar ovulasyon testi yaptınız mı20 si pikti canım 21 siliklesmisti bilmiyorum ki oldu mu acaba olduysa da şimdi çıkar mı ki teste guvenmeli miyim acaba yani 9. Gün oluyor bugün
Ovulasyon böyle çıkıyor iki üç gündür yapıyormEvet 9. Gün oluyor bugün yarın sabah bir yapın belkı cıkar ovulasyon testi yaptınız mı
Daha erken galıba bakalım yarın test yaptıgınızda sonucu paylasırsınızOvulasyon böyle çıkıyor iki üç gündür yapıyorm
Sonucunuz nedir acaba gebelik var mı bende bu şekilde öğrendimAdetim 7 gün geçti elimde gebelik testi yoktu lh ovulasyon testi yaptım gebelik olabilir mi sizce
Yaptımız mı testOvulasyon böyle çıkıyor iki üç gündür yapıyorm
Ben öğrendim ovulasyon yestinleReglime 6 gün kala dan itibaren ovulasyon testi yapıyorum normalde adetim geldikten sonra ovulasyon ile devam edecektim ilk defa kullanıyorum ovulasyonda bu şekilde koyulasti gün gün 22 Eylül regli günüm en son ki test bugünün yorumlar mısınız acaba gebelik olabilir mi
Yaptım ama negatif çıktıYaptımız mı test
Ay kuzum ben burda da görüyorum çizgi ya tekrar mı kan versen acabaBöyle çıktı çok silik belli olsun diye netlestirdm fotoyu birde geç çıktı 10 dk dolmak üzereydi pozitif olsa şimdiye daha net çıkması gerekirdi sanırım sabah tekrarlarim ilk idrarla ama umut bitti bende artık
Birkaç gün daha bekleyin belki erken olabılırBöyle çıktı çok silik belli olsun diye netlestirdm fotoyu birde geç çıktı 10 dk dolmak üzereydi pozitif olsa şimdiye daha net çıkması gerekirdi sanırım sabah tekrarlarim ilk idrarla ama umut bitti bende artık
İnşallah vardir da geç çıksın önemli değil artıkBirkaç gün daha bekleyin belki erken olabılır
Evet kaçıncı gününüzdü bugunİnşallah vardir da geç çıksın önemli değil artık
10.gun bugünEvet kaçıncı gününüzdü bugun
Oo daha cok erkenmiş cıkmazki varsada10.gun bugün
Gecikmenin 10.gunü ama ovu siliklestigi zaman da 11.gun bugünOo daha cok erkenmiş cıkmazki varsada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?