Ovulasyon testi ile hamile olduğunu öğrenenler var mı?

Adetim gelmedi canım Pembe silik çıktı üst kısmı bi tık daha belirgin koyu çıktı yarın elimde laboquick olacak onunla yapicam birde bakalım inşallah yaniltmamistir ya
İnşallah canım vardır belki gördüğün lekelenme yumurtlama kanamasıydı o testin pik cıkan günlerini değerlendirmiş miydin

İnşallah canım vardır belki gördüğün lekelenme yumurtlama kanamasıydı o testin pik cıkan günlerini değerlendirmiş miydin
Kafam karıştı benim çok ya
pik olduğu gün degerlendiremedim eşim burada değildi sonrasinida degerlendiremedim lekelenmem başladı zaten en son 18 i 19 a bağlayan gecesi olmuştu ilişki

Kafam karıştı benim çok ya
pik olduğu gün degerlendiremedim eşim burada değildi sonrasinida degerlendiremedim lekelenmem başladı zaten en son 18 i 19 a bağlayan gecesi olmuştu ilişki
Zaten o tarihlerde testiniz pik diye hatırlıyorum umarım olmuştur

Zaten o tarihlerde testiniz pik diye hatırlıyorum umarım olmuştur
20 si pikti canım 21 siliklesmisti bilmiyorum ki oldu mu acaba olduysa da şimdi çıkar mı ki teste guvenmeli miyim acaba yani 9. Gün oluyor bugün

20 si pikti canım 21 siliklesmisti bilmiyorum ki oldu mu acaba olduysa da şimdi çıkar mı ki teste guvenmeli miyim acaba yani 9. Gün oluyor bugün
Evet 9. Gün oluyor bugün yarın sabah bir yapın belkı cıkar ovulasyon testi yaptınız mı

Ben öğrendim ovulasyon yestinle

Böyle çıktı çok silik belli olsun diye netlestirdm fotoyu birde geç çıktı 10 dk dolmak üzereydi pozitif olsa şimdiye daha net çıkması gerekirdi sanırım sabah tekrarlarim ilk idrarla ama umut bitti bende artık

Eklentiler

• IMG_20251001_215423.webp
    164,1 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar benimde 2 gündür ovulasyon böyle çıkıyor dpo 11 deyim dün gebelik testim negatifti diğer günlere göre koyulaştı

Ay kuzum ben burda da görüyorum çizgi ya tekrar mı kan versen acaba

Birkaç gün daha bekleyin belki erken olabılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…