- Konu Sahibi pembemavi3
-
10 gun kadar gecti tatlimvalla ben 5 tllik testlerden alıp yaptım sende bi dene canım,olabilir neden olmasın süpheli ilişkiden ne kadar süre gecti
hmm belki daha erken ondan cıkmamıştır canım,benim şüpheli ilişkiden 14 gün gecmişti ondan snra çok silik gördüm gebelik testinde fakat ovulasyon testim seninki gibiydi.istersen bir kaç gün daha bekleyip ucuz testlerden al tekrar yap :))) inş hamişsindir10 gun kadar gecti tatlim
aynen aynen,banada haber ver canım merak ederimBakalim 4 gun sonra batim, ovulasyon testine devam edeyim bakalim :)
günaydın canımm inş adet olmazsın hamiş haberini alırız :) ben bugun ovu testi yaptım öncekilere bakarak cok koyuydu gebelik testide yaptım oda gayet netti yarında kan vericem inş
saol canım cok tşk ederim Rabbim en kısa sürede sana ve tüm isteyenlere versin :)Hayırlı olsun inşaAllah canım. Allah bize de nasip etsin
saol canım cok tşk ederim Rabbim en kısa sürede sana ve tüm isteyenlere versin :)
Bu sabat test yaptım hanımlar, negatif çıktı. Teste baka baka gözüm hayâli bir çizgi görüyor psikolojik olarak. Hayırlı olsun ne diyim ama canım çok sıkkın. BAT'a 4 gün kala da hamile olsaydım çıkardı herhalde testte
erken olabilir, düşünmemeye çalış düşünme :) ama hafifte bir çizgi görüyor musun?Bu sabat test yaptım hanımlar, negatif çıktı. Teste baka baka gözüm hayâli bir çizgi görüyor psikolojik olarak. Hayırlı olsun ne diyim ama canım çok sıkkın. BAT'a 4 gün kala da hamile olsaydım çıkardı herhalde testte
Az önce nerede okudum anımsamıyorum, regl gününe kadar dıgıtaller dahil eksi göstermiş hep...Umutlan demiyorum ama beklemekte yarar var, kendini üzme lütfen
Döngümün 6. günündeki ilişkiden hamile kalmayı bekledim ablam. En az 1 hafta sonra yumurtluyordum ilişkiden. Psikolojikmiş hepsi demek ki... Test yapmayacağım, âdetimi bekleyeceğim
tatlım o zaman yumurtladğını nerden biliyorsun bu birincisi :) ikincisi sabırlı ollllllll :) ben şunu takip ettim şu an bu forumdaki herkesin bat günü ortalama aynı birbirine çoook yakın :)) bakalım bu hafta neler olacakkk
erken olabilir, düşünmemeye çalış düşünme :) ama hafifte bir çizgi görüyor musun?
Kuzucum reglinin 6. gününde ki ilişkinde yuksek ihtimal gebe kalamazsın zaten eger erken yumurtlamıyorsan, keşke körü körüne bu denli kendini şartlamasaydın
eheueheu aynen öyle valla, hadi inşallah diyelim
Bu ay ovulasyon takibi yaparak degerlendir bakalım inşallah dileğine kavuşursun, içini karartma sakınErken yumurtlama ihtimalimi çok yüksek tuttum, o yüzden olabilir diye düşünüyordum. Hem baktım âdetten hemen sonra gebe kalanlar da varmış, dedim bende de olabilir
Bu ay ovulasyon takibi yaparak degerlendir bakalım inşallah dileğine kavuşursun, içini karartma sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?