- 15 Ekim 2016
- 92
- 45
- 8
- 30
- Konu Sahibi pembemavi3
-
Canım benim inşallah rabbim cümlemize nasip etsin senin bat ne zaman. Var mı gelişmeMaşaAllah canım senin iyi haberler ard arda geliyorinşaAllah Allah dilediğini sana hayırlı bir şekilde nasip eder :)
Bat ne kizlarCanım benim inşallah rabbim cümlemize nasip etsin senin bat ne zaman. Var mı gelişme
Normalde Her ay 1 yumurtan salinir canim o da tuttuysa zaten başka dollenme olmaz. Diğerleri bosa gider yani :) nadiren 2 yumurta oldugunda çift yumurta ikizi oluyor.Kizlar bide ayip da sormasam olurum nasl desem ki ya.bnm adetm bitti bebek icin adimlar atildi da iki uc gun arayla tutmussa eger sonraki spermler ne oluyo ikiz olur mu ki
Canım benim inşallah rabbim cümlemize nasip etsin senin bat ne zaman. Var mı gelişme
İnşaAllah canım :) benim açımdan gelişme var. Bugün bel, karın, yumurtalık, kasık ve bacak ağrılarım başladı. Şu an belimle yumurtalıklarım batıyo sızlıyo. Sabahları bi kaç gündür midem bulanıyo yataktan çıkmadan, akıntımda biraz artış var yapışkanımsı ve idrarımın kokusu çok değişti 2-3 gündür, sanki rengi de yeşilimsi gibi valla canım bilmiyorum ki. 2 test aldırdım bugün, BAT'a 8 gün var. Yarın test yapsam olur mu acaba yoksa 5 gün kala mı yapim?
Hangi marka aldın,predictor early ise 7 gun once yapılabiliyor ama dayanabilirsen bekle tabii
Ben bugun kan testi yaptim. negatif cikti. ovulasyon oncesi cift cizgi yalan oldu yani
Merhaba herkese batıma bir hafta var ovulasyon testi yaptım adet döngüm düzensiz 27 günü gecmez ama sizce gebelik ihtimali varmı bu teste göre
Saol canım :) henüz degil bir kaç gün gecsin ondan snra inş hasta da olmazsam yaparım bir testBenimde BAT'ıma 8 gün var. İhtimalin var yada yok diyemem ablam ama olabilir. Bazı insanlar ovülasyon testinden gebe olduğunu öğreniyor çift çizgi görünce, üstüne kesin olsun diye gebelik testi de yapıyorlar. Bazı bayanlarda da çift çizgi çıkıyor ama malesef sonuç negatif oluyor.
Gebelik testi ya da kan vermeyi düşünüyor musun?
aynı şeyi bende yaşadım bu ay :) dün dayanamadım kan testi yaptırdım negatif... bir de siz deneyin testleri ne olacak bakalım...batıma beş gün var hala pozitif devam ediyor testlerim bu aradaMerhaba herkese batıma bir hafta var ovulasyon testi yaptım adet döngüm düzensiz 27 günü gecmez ama sizce gebelik ihtimali varmı bu teste göre
daha öncede yapmıştım batıma yakın ovu testi ama bu şekilde çıkmamıştı hiç,sabah tekrar yaptım dünkine göre daha koyu cıktı,kendimi ümitlendirmekte istemiyorum acıkcası :) benimde bata 6 gün var belkide yumurtluyoruz kim bilir :)aynı şeyi bende yaşadım bu ay :) dün dayanamadım kan testi yaptırdım negatif... bir de siz deneyin testleri ne olacak bakalım...batıma beş gün var hala pozitif devam ediyor testlerim bu arada
Ccanım birbirimizi takipte olalım o vakit :) ben daha önce yapmadığım için bilmiyorum işte :) takipte olalım bakalım ne olacak, senin pozitif çıkarsa demek ki ben geç yumurtluyorum :) rica etsem iletişimi koparmayalım adete kadar vs...daha öncede yapmıştım batıma yakın ovu testi ama bu şekilde çıkmamıştı hiç,sabah tekrar yaptım dünkine göre daha koyu cıktı,kendimi ümitlendirmekte istemiyorum acıkcası :) benimde bata 6 gün var belkide yumurtluyoruz kim bilir :)
tamam canım haberleşelim mutlakabelik ovülasyon takibi yaptırabilrim gelecek ay için kendime... iletişimi koparmyalım olur mu :) rica ediyorum. çünkü eğer insaşşal olmazsın ama adet olursan bileceğim ki bu adet öncesi olağan bişey, olmaz hamileysen eğer o zamanda bileceğim ki geç yumurtluyorum
beni şu an denek olarak kullanabilirsiniz arkadaşlar :)))her an adet olacak gibi sancım var, testlerim koyuMerhaba arkadaslar,
Bata 1-2 gun kala ovulasyon testinde ki iki cizgide ayni koyulukta ise hamilelik mevcut oluyor. Silik cizgiler zaten vucudumuzda bulunan lh hormonu ile ilgili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?