Kuruma 5 dk da cıkmıyor ya inşallah vardır, senle ovu testlerimiz cok benzer sen benim umudumsunSabah ilk idrarla yaptım o da aynı öğleden sonra tekrarladım sadece
İnşallah vardır çok geriliyorum gün yaklaştıkçaKuruma 5 dk da cıkmıyor ya inşallah vardır, senle ovu testlerimiz cok benzer sen benim umudumsun
İnşallah canım ben dpo 8 deyim, bugün hiç belirtim yok ama son iki gündür bi kasık ağrısı vardı bugün yok. Beklemek de zor olumsuz sonuç almak da, inşallah bu ay güzel haber alalımİnşallah vardır çok geriliyorum gün yaklaştıkça
İnşallah güzel haberler olurİnşallah canım ben dpo 8 deyim, bugün hiç belirtim yok ama son iki gündür bi kasık ağrısı vardı bugün yok. Beklemek de zor olumsuz sonuç almak da, inşallah bu ay güzel haber alalım
İnşallah sen ne yaptınAaaa inşallah diğer aya olur, bekliyoruz hepimiz bakalım
Ben dpo 8 deyim beklemedeyim hala, ovu testi yaptım bu ay fakat gerçekten pik oldu mu emin değilim cuma test yapacağımİnşallah sen ne yaptın
Anladım hayırlısı olsun hepimiz için deBen dpo 8 deyim beklemedeyim hala, ovu testi yaptım bu ay fakat gerçekten pik oldu mu emin değilim cuma test yapacağım
Ben dpo 8 deyim beklemedeyim hala, ovu testi yaptım bu ay fakat gerçekten pik oldu mu emin değilim cuma test yapacağım
Kızlar ben erken gebelik testi yaptım 4 saat sıvı alımını azalttım ve idrarımı da tutup yaptım testi 5 dk sonra belli belirsiz çizgi gördüm resim atayım dedim ama belli olmuyor çekinceAnladım hayırlısı olsun hepimiz için de
Sende var inşallah canım ya, siyah beyaz yapınca bazen görünüyor çizgi bi deneyip at bakalımKızlar ben erken gebelik testi yaptım 4 saat sıvı alımını azalttım ve idrarımı da tutup yaptım testi 5 dk sonra belli belirsiz çizgi gördüm resim atayım dedim ama belli olmuyor çekince
Sende var inşallah canım ya, siyah beyaz yapınca bazen görünüyor çizgi bi deneyip at bakalım
Görünüyor canım burda çizgi, hadi hayırlı olsun, kan testiyle kesinleştirirsin
Bebetime markası yalancı pozitif diyorlarda bende geçen ay hiç çizgi çıkarmamıştı başka marka bulamıyorum buralarda yarında kaset testini yapacağım bi bakalım inşallah doğru sonuçturGörünüyor canım burda çizgi, hadi hayırlı olsun, kan testiyle kesinleştirirsinmarkası ne testin
Yalancı pozitiflerde biraz daha belirgin oluyor sanki çizgi canım, sabah daha belirgin cıkar inşallahBebetime markası yalancı pozitif diyorlarda bende geçen ay hiç çizgi çıkarmamıştı başka marka bulamıyorum buralarda yarında kaset testini yapacağım bi bakalım inşallah doğru sonuçtur
İnşallah sabahı bekleyim bakalım artık bu biraz umut oldu banaYalancı pozitiflerde biraz daha belirgin oluyor sanki çizgi canım, sabah daha belirgin cıkar inşallah
Hayırlı olsun canım sabah daha net olur haber et bize deİnşallah sabahı bekleyim bakalım artık bu biraz umut oldu bana
Haber ederim inşallah pozitiftir yanılmamHayırlı olsun canım sabah daha net olur haber et bize de
İnşallah canım bende daha sökülmedi adetim sabah akıntıyla bir gördüm şimdi de aynı öyle gördümHaber ederim inşallah pozitiftir yanılmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?