ovulasyon testi pik mi

İnşallah vardır çok geriliyorum gün yaklaştıkça
İnşallah canım ben dpo 8 deyim, bugün hiç belirtim yok ama son iki gündür bi kasık ağrısı vardı bugün yok. Beklemek de zor olumsuz sonuç almak da, inşallah bu ay güzel haber alalım

Ben dpo 8 deyim beklemedeyim hala, ovu testi yaptım bu ay fakat gerçekten pik oldu mu emin değilim cuma test yapacağım
Anladım hayırlısı olsun hepimiz için de
Kızlar ben erken gebelik testi yaptım 4 saat sıvı alımını azalttım ve idrarımı da tutup yaptım testi 5 dk sonra belli belirsiz çizgi gördüm resim atayım dedim ama belli olmuyor çekince

Kızlar ben erken gebelik testi yaptım 4 saat sıvı alımını azalttım ve idrarımı da tutup yaptım testi 5 dk sonra belli belirsiz çizgi gördüm resim atayım dedim ama belli olmuyor çekince
Sende var inşallah canım ya, siyah beyaz yapınca bazen görünüyor çizgi bi deneyip at bakalım

Görünüyor canım burda çizgi, hadi hayırlı olsun, kan testiyle kesinleştirirsin markası ne testin
Bebetime markası yalancı pozitif diyorlarda bende geçen ay hiç çizgi çıkarmamıştı başka marka bulamıyorum buralarda yarında kaset testini yapacağım bi bakalım inşallah doğru sonuçtur

Bebetime markası yalancı pozitif diyorlarda bende geçen ay hiç çizgi çıkarmamıştı başka marka bulamıyorum buralarda yarında kaset testini yapacağım bi bakalım inşallah doğru sonuçtur
Yalancı pozitiflerde biraz daha belirgin oluyor sanki çizgi canım, sabah daha belirgin cıkar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…