Bu da o zaman kuruma çizgisi aslında daha belli ama kalite düşüyor galiba
Gözüküyorda çizgi aslında net çıkmayınca emin olamıyoruz işte
Vallahi ya testlere de güven olmuyor artıkGözüküyorda çizgi aslında net çıkmayınca emin olamıyoruz işte
Evet maalesefVallahi ya testlere de güven olmuyor artık
Hayırlısı artık bekleyelimEvet maalesef
Aynen bekleyelim bakalım hayırlısıHayırlısı artık bekleyelim
Canım ben regl oldum şimdi testler yanılttı yineAynen bekleyelim bakalım hayırlısı
Düne göre koyulaşma var mı peki? Dünkü testte de bugünkü testte de var görünüyor.10 dk felan zaten test için 10-15 dk bekleyin diyor ama kuruma çizgisi diye düşünüyorum çünkü pembe gibi değil çizgi
Kaç dk da cıktı net var kuruma çizgisi olmayabilir belkiBu da o zaman kuruma çizgisi aslında daha belli ama kalite düşüyor galiba
Anında çıkmıştıKaç dk da cıktı net var kuruma çizgisi olmayabilir belki
İnşallah vardır gebelikAnında çıkmıştı
Canım regl oldum yarım saat önceİnşallah vardır gebelik
Aynı çıktı yine öğleden sonra yaptım yine aynı çıktı ama 5 dk sonra zor görmüştüm çizgiyi kuruma olsa 5. dk da çıkar mı bilemiyorum belki çok erken dahaDüne göre koyulaşma var mı peki? Dünkü testte de bugünkü testte de var görünüyor.
İnşallah bir dahaki ayaCanım regl oldum yarım saat önce
Aaaa inşallah diğer aya olur, bekliyoruz hepimiz bakalımCanım regl oldum yarım saat önce
İlk idrarla yapsaydın keşke canım ya, daha adet günü gelmeden zaten silik cıkıyor bir de ilk idrar olmazsa iyice zor görünüyorAynı çıktı yine öğleden sonra yaptım yine aynı çıktı ama 5 dk sonra zor görmüştüm çizgiyi kuruma olsa 5. dk da çıkar mı bilemiyorum belki çok erken daha
Sabah ilk idrarla yaptım o da aynı öğleden sonra tekrarladım sadeceİlk idrarla yapsaydın keşke canım ya, daha adet günü gelmeden zaten silik cıkıyor bir de ilk idrar olmazsa iyice zor görünüyor
Akşam büyük ihtimalle eczaneden erkem gebelik testi alacağım belki bu kullandığım o kadar hassas değildir bir de ara sıra kasık ağrım oluyor karnım ağrıyor adet olacakmış gibi ama o zamanki kadar çok değilİlk idrarla yapsaydın keşke canım ya, daha adet günü gelmeden zaten silik cıkıyor bir de ilk idrar olmazsa iyice zor görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?