Amin cnm hepimize nasip olur inşallahİnşallaj hayırlısı ile canım olur
Kaç günde bir adet oluyorsun canım bıgün 13 müHenüz yakalayamadım koyuyu
Canım 34 35 gün canım evet 13 bu günKaç günde bir adet oluyorsun canım bıgün 13 mü
Geçen ay adetten 5 gün sonra yumurtlama oldu ama her ay değişgen olduğu için şimdilik yapıp bekliyorumKaç günde bir adet oluyorsun canım bıgün 13 mü
Sen ne durmda canım yaptınmı testKaç günde bir adet oluyorsun canım bıgün 13 mü
Canım değişiyor o zaman senin yapmaya devam et koyulaşmış biraz ben yaptım silindi bıgün canımCanım 34 35 gün canım evet 13 bu gün
Evet yapmaya devm edicem ben hadi bakalım hayırlısı senin bat ne zamanCanım değişiyor o zaman senin yapmaya devam et koyulaşmış biraz ben yaptım silindi bıgün canım
11 nisan canım olmayacağım inşallahEvet yapmaya devm edicem ben hadi bakalım hayırlısı senin bat ne zaman
İnşallah canım inşallah11 nisan canım olmayacağım inşallah
Biraz daha koyulaşmış sanki canımKızlar hayırlı günler olsun hepinize neler yaptınız varmı bi gelişmesi olan Eki Görüntüle 2611291 kızlar bu günkü testim de böyle nezaman aynı koyulukta olucak kaç gündür aynı koyulukta gidiyor sanki
Evet bugün daha koyu ama geç olacakmış gibime geldiBiraz daha koyulaşmış sanki canım
Canım geç görüyorsan adeti yumurtlama ona göre olur genelde batdan 14-15 gün önceEvet bugün daha koyu ama geç olacakmış gibime geldi
Olsunda canım geç olsun ama sabırsızlanıyor ya insan bendekide o hesapCanım geç görüyorsan adeti yumurtlama ona göre olur genelde batdan 14-15 gün önce
Canım şimdi şöyle çift çizgi herzaman vardır ben bu marka testi bilmiyorum ama sende farkedersinki renkler aynı koyulukta değil ama yakın olmalı ki bu şekilde çıkmış sen yapmaya devam et geç yumurtluyor olabilirsin bende kendi testlerimde bi arayıştayım ama unutmamamız lazım t çizgi c çizgisinden koyu olucak sen devam et yapmaya bat nezamandı senin canımMerhaba kızlar bana yardımınız dokunur belki şimdi bu ovülasyon testlerinde silik çizgi çıkar ya da Çıkmaz anlarım hatalı derim ama doktor bana 23 marta kadar çift çizgi yakalayamazsan gel dedi son günlerde silik çizgiler çıktı hep predictor test bu arada. 23 ü vajinal ultrasonla hiç yumurta yok dedi doktor eve geldim ovülasyonda 2 saat sonra çift tam çizgi gördüm olmayan yumurta nasıl böyle sonuç verir hatalı olsa kaç test yaptım olmamıştı böyle fikriniz varmı lütfen yorum yapın
Canım şimdi şöyle çift çizgi herzaman vardır ben bu marka testi bilmiyorum ama sende farkedersinki renkler aynı koyulukta değil ama yakın olmalı ki bu şekilde çıkmış sen yapmaya devam et geç yumurtluyor olabilirsin bende kendi testlerimde bi arayıştayım ama unutmamamız lazım t çizgi c çizgisinden koyu olucak sen devam et yapmaya bat nezamandı senin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?