Ovulasyon testi yapanlar gelin beraber sonuç bekleyelim 🤲🏻😊

Hayırlı akşamlar herkese
Ben ovülasyon testi yapmadım daha önce
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi
Kaç günde bir adet oluyorsun canım eğer 28 günde bir oluyorsan 12. Gün başlıyorsun en kesin sonuç için sabah 10 ile akşam 8 arası yapılması öneriliyor

Hayırlı akşamlar herkese
Bugün ilk adet günüm testleri yapmaya ne zaman başlamalıyım hemen adet bitimiyle mi
Selam canim, adet düzenine göre değişir o aslında ama birde şöyle birşey var. herkesin yumurtlama günü her ay aynida olmayabiliyor. 30 civarı demişsin galiba aşağıda dongune.bu döngüye göre 16 inci gün falan olur yumurtlama ama kaçırmamak adına 11 12 gibi başla teste derim ben.birde şöyle bişey var aslında herkeste olmayabiliyor ama kendini dinle yumurtlama döneminde akıntı çoğalır akıntı gelmeye başladıktan bı kaç gün sonra genelde yumurtlama günü oluyor.akintin yoksa atesde olcebilirsin her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte olacak şekilde not al ateşin diğer günlere göre düşük olduğu gün genelde yumurtlama günü oluyor.benim örneğin 36.4 36.3 falan oluyor yumurtalma günü 36 ya düşüyor ertesi gün çıkmaya başlıyor.bunlarada dikkat edebilirsen çok rahat anlarsın diye dusunuyorum.

Rica ederim canım inşallah en kısa zamanda evlat sahibi olursun evet canım bizim kafamızda onlarca soru var ve cevabını almak kolay olmuyor doktorlar doktorlar tarafından iysine denk gelirsen anca dediğin gibi belki döllenme olmuştur inşallah eğer elinde test varsa yapmaya devam et hem kaçırmamış olursun hemde gebelik varsa hep koyu devam ediyor ovu testinde herşey gönlünce olsun inşallah

Hayırlı akşamlar herkese
Canım hayırlı akşamlar adet bitimi başlamak garanti oluyor çünkü yumurtlama her ay değişgenlik gösteriyor

Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için.. Çok güzel anlamışsınız
Teste başlıyorum bu ay ilk defa herşeyi dikkate alarak

Sanırım öyle adet düzensizliğim bunun işareti olabilir.. Bu ay başlıyorum takip etmeye büyük heyecanla
Teşekkür ederim
Rica ederim canım benimde adet düzenim değişiyor geçen ay adetin 5. günü yumurtladım bu ay 15 gün oldu bugün koyulaşma ya başladı ama henüz pik göremedim sen adet bittiği gün başla ben öyle yaptım inşallah hepimiz dilediğimizi alırız

Amin hayırlısı inşallah canım.

kızlar merhaba bu günkü testim nasılsınız neler yapıyorsunuz

Daha var kuzum akşam 8-10 arası da yapılıyor tekrar yap bir
Evet var canım günde bir ta yapıyorum bazen testler bulanık çıktımı tekrarlıyorum kaç gündür aynı koyulukta biraz bekliyip yaparım birazdan o zaman

Daha var kuzum akşam 8-10 arası da yapılıyor tekrar yap bir
Bide sanırım pik olduğunda t çizgisi c çizgisinden önce çıkıyor benim c den sonra çıkıyor sen beklemedesin değilmi canım

Evet canım t direk koyu oluyor sıvı ilerlerken ben beklemedeyim be çok heyecanlı
Hadi hayırlısı olsun senin için canım evet çok heyecanlı bende testi tekrarladım aynı öncekiyle aynı koyulukta çıktı biraz daha beklemem lazım ama ben çatlıycam yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…