- 30 Haziran 2014
- 3.915
- 4.815
- 248
Offf canım benim yaaa allahım inşallah kötü bir şey yokturacile gitmem ilgilenmiyorlar bildikleri tek şey iğne ve serum o da bana yaramaz.. yarın giderim sabah da devam ederse canm gözüme uyku girmicek..
canm gercekten ne olduğunu bilemiyorum 4 eylülde adet olduğumu sanıyorum 8 gün dürüp bitmişti adet bu dedim ama bugun yeniden kanama basladı az az ... yerleşme kanaması için erken eğer bi hastalık belirtisi değilse adet oluyorum
insallah tatlım dua edin de kötü bişi cıkmasın cok korkuyorum ağladım ağlıcamOfff canım benim yaaa allahım inşallah kötü bir şey yoktur
Allah korusun seni sabah Dr a gider gitmez bize sonucu yaz neolurinsallah tatlım dua edin de kötü bişi cıkmasın cok korkuyorum ağladım ağlıcam
canm gercekten ne olduğunu bilemiyorum 4 eylülde adet olduğumu sanıyorum 8 gün dürüp bitmişti adet bu dedim ama bugun yeniden kanama basladı az az ... yerleşme kanaması için erken eğer bi hastalık belirtisi değilse adet oluyorum
canm kanama yoğun olsa durmam zaten ama kendi doktoruma görünmek istiyorum yarın öğlene kadar hastanede doktor sbah da devam ederse gidicem yazarım buraya inşallah düşük değildir bu sefer ölürüm vicdan azabındanofffff inşallah adet kanamasıdır ama eğer korktuğun gibi düşük falansa çok üzülürüm yaaadoktora gitmeyi sakın ama sakın ihmal etme.şimdi bile gitsen aslında çok iyi olacak
tamam canm sağolunAllah korusun seni sabah Dr a gider gitmez bize sonucu yaz neolur
canm kanama yoğun olsa durmam zaten ama kendi doktoruma görünmek istiyorum yarın öğlene kadar hastanede doktor sbah da devam ederse gidicem yazarım buraya inşallah düşük değildir bu sefer ölürüm vicdan azabından
tamam canım sakinledim biraz doktordan dönünce yazarım sonucu iyi geceler :)sakın öyle düşünme sen istermisin bile bile böyle bi sonuculütfen sağlıklı düşün ve sabah doktorundan güzel haberler almayı ümid et lütfen tatlım
tamam canım sakinledim biraz doktordan dönünce yazarım sonucu iyi geceler :)
yazdım aşağıya bakıversene tatlımBuradayım canımmmm sor tabiisi
Canısi valla ben de tam bilemicem ama ilişkide zorlama oldu mu bi de o var benim bildiğim .. onda da kanama gelebiliyor hafif.yumrtlama yakın olduysa yerleşme olduğunu sanmıyorum ?inşallah öyledirkızlar yumurtlama gününde olan akıntı şeffaf ve sümüksü olur.benim iki gündür akıntım bu şekilde devam ediyo ama az önce wc de baktım daha yoğun bi akıntı gelmiş bu seferkinin içinde kırmızımsı bi kan var nedendir ki? korktum yaaşimdiye kadar hiç böyle olmuşmuydu valla bilmiyom dikkat etmedim.nette araştırdım çatlayınca diyende var iltihap diyende var yerleşme diyende var ama benim için çok erken daha 2 gün oldu yumurtlayalı şaşkınım bilen bi aydınlatsın beni
Canısi valla ben de tam bilemicem ama ilişkide zorlama oldu mu bi de o var benim bildiğim .. onda da kanama gelebiliyor hafif.yumrtlama yakın olduysa yerleşme olduğunu sanmıyorum ?inşallah öyledir
Bugun bende de ayni sey oldu, 3-4 bayan cay iciyorduk ikisinin yeni bebegi var, birisi bana dedi ki bir yildir deniyorsan ve olmuyorsa tup bebek yaptir. Zaten bi akilli o tovbe ya.. Insanlar baskalarinin mutsuzlugundan besleniyor resmen! Cocugun olur bu kez de bu cok mu zayif sen bunu yedirmiyo musun bilmem ne, ne zor elalemi memnun etmekşükürler olsunki hiçbirgün inancımı umudumu kaybetmedim olcak muhakkak bizimde bebişlerimiz olcak.sadece dönem dönem neden diye haykırası geliyo insanın oda olsun okadar. eğerki pozitif olmayadım şimdiye kafayı yerdim tatlım.kocamın ailesi bebek konusunda hiç destek olmadılar ve dr gitmeme bile kızıyolar. fazla kurcalıyon bekle diyolar. başka gelin olsa çoktan ipleri kopartırdı ama kocamı seviyom ki bişey diyemiyom.bu gece kayınvalideye yemeğe gittim ya derdim depreşti yine aynı muhabbeti ettiler moralim bozuk geldim eve
İnşallah canımGunaydin canlarim kahvaltidan sonra gidiyorum insallah olmadim daha insalah bebistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?