ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

A afrodit26 nasıl yaa senin bat 2 ekim ne kanaması bu adet olduğuna eminmisin?
canm gercekten ne olduğunu bilemiyorum 4 eylülde adet olduğumu sanıyorum 8 gün dürüp bitmişti adet bu dedim ama bugun yeniden kanama basladı az az ... yerleşme kanaması için erken eğer bi hastalık belirtisi değilse adet oluyorum

offfff inşallah adet kanamasıdır ama eğer korktuğun gibi düşük falansa çok üzülürüm yaaa doktora gitmeyi sakın ama sakın ihmal etme.şimdi bile gitsen aslında çok iyi olacak

offfff inşallah adet kanamasıdır ama eğer korktuğun gibi düşük falansa çok üzülürüm yaaa doktora gitmeyi sakın ama sakın ihmal etme.şimdi bile gitsen aslında çok iyi olacak
canm kanama yoğun olsa durmam zaten ama kendi doktoruma görünmek istiyorum yarın öğlene kadar hastanede doktor sbah da devam ederse gidicem yazarım buraya inşallah düşük değildir bu sefer ölürüm vicdan azabından

sakın öyle düşünme sen istermisin bile bile böyle bi sonucu lütfen sağlıklı düşün ve sabah doktorundan güzel haberler almayı ümid et lütfen tatlım

sakın öyle düşünme sen istermisin bile bile böyle bi sonucu lütfen sağlıklı düşün ve sabah doktorundan güzel haberler almayı ümid et lütfen tatlım
tamam canım sakinledim biraz doktordan dönünce yazarım sonucu iyi geceler :)

kızlar yumurtlama gününde olan akıntı şeffaf ve sümüksü olur.benim iki gündür akıntım bu şekilde devam ediyo ama az önce wc de baktım daha yoğun bi akıntı gelmiş bu seferkinin içinde kırmızımsı bi kan var nedendir ki? korktum yaa şimdiye kadar hiç böyle olmuşmuydu valla bilmiyom dikkat etmedim.nette araştırdım çatlayınca diyende var iltihap diyende var yerleşme diyende var ama benim için çok erken daha 2 gün oldu yumurtlayalı şaşkınım bilen bi aydınlatsın beni

Canısi valla ben de tam bilemicem ama ilişkide zorlama oldu mu bi de o var benim bildiğim .. onda da kanama gelebiliyor hafif.yumrtlama yakın olduysa yerleşme olduğunu sanmıyorum ?inşallah öyledir

Canısi valla ben de tam bilemicem ama ilişkide zorlama oldu mu bi de o var benim bildiğim .. onda da kanama gelebiliyor hafif.yumrtlama yakın olduysa yerleşme olduğunu sanmıyorum ?inşallah öyledir

bende pek sanmıyorum neyse bakalım bilen biri yazar heralde allah allah.bugun çalışma günümüzdü napiyim ben şimdi?

Bugun bende de ayni sey oldu, 3-4 bayan cay iciyorduk ikisinin yeni bebegi var, birisi bana dedi ki bir yildir deniyorsan ve olmuyorsa tup bebek yaptir. Zaten bi akilli o tovbe ya.. Insanlar baskalarinin mutsuzlugundan besleniyor resmen! Cocugun olur bu kez de bu cok mu zayif sen bunu yedirmiyo musun bilmem ne, ne zor elalemi memnun etmek

Hadi bakalim sevilay iyi haber ver

Afrodit kurtajdan sonraki ay ben bi kimyasal gebelik gecirdim dustu kendiliginden ama sonraki ay kizima hamile kaldim. Maalesef ilk ay hazir olamiyor rahim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…