Her aksam dua mizdan sonra ALLAHİM BABAM BANA BİR MELEK ALSİN AMİN ONUNLA OYNARİM
EMZİGİNİ VERİRİM
ARABASİNİ BEN SURERİM
YAVRUMUN HAYALLERİNİN HATRİNA İNSALLAH
Valla her gece biz ayni moddayiz üzgünayyyy ağlatma benizaten çok duygusalım bu akşam
öncelikle hayrlı ugurlu olsun tatlımm cok sevndmmKizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye
Canim Allah sana ikiz ikiz versin insallah kocaman kalabalik bir aile olun, kardesinin olmadigini unuttursun bebislerinal bendende o kadar içimde bişey var sankimutluluktan sanırım yemin ederim birinin hamile olacağına çok ınancım vardı zaten ama bu kadarda içten sevineceğimi bilmiyodum. tarifsiz bişeymiş. ben tek çocuktum hiç kardeşim olmağıdı için buradaki insanlar bana çok iyi geldi çok duygulandım beeeee
Yaaa canimmm benim de aynen durum senin gibi kardeşim yok tekim neden sana bu kadar ısırdığımi çözdüm :))) yalnızlığın ne zor olduğunu biliyoruz çünkü. .. hayatında bir kardeşin olmamasını. ..ayyyy ağlatma benizaten çok duygusalım bu akşam
Yaaa canimmm benim de aynen durum senin gibi kardeşim yok tekim neden sana bu kadar ısırdığımi çözdüm :))) yalnızlığın ne zor olduğunu biliyoruz çünkü. .. hayatında bir kardeşin olmamasını. ..
evleneyim arka arkaya çocuklarım olsun dedim onuda beceremedim yahuu...tek olmanın eksikliğini bi evden gelin çıkarken birde (allah nurlar içinde yatırsın)babamı kaybettiğimde yaşadım.bi yanım daha eksildi dayanak aradım yoktu
bu aksam çok duygusaliz. . Ben de aynı düşünce ve duygulara sahibim canisi... hep kalabalık kocaman bi ailem olsun istedim şimdiye kadar çünkü hep tektım. Inşallah rabbim nasip edecek bize de biliyorum hissediyorum canım ben hayatta ona inandım hersey zamanı geldiğinde oluyor çok istersen gerçekten ... sen de inan hiç vazgeçme
Ciddimisin yaaakızlarben sanırım daha yenii adet oluyorum o kadar da test yaptım yumurtayı yakaladım çalışmalar yaptım günlerce.. dün pembemsi lekeler gelmişti bugun kırmızıya dönüştü kanama yanii offf çok canm sıkkın ..
canm ben tam 40 gün önce düşük yaptım kürtaj oldum.. 25. gün kanamam basladı akıntıdan daha yoğundu adet diye düşündüm 8 gün sürdü tamammen bitti emin oldum adett diye.. ama dün pembe lekeyle basladı bugun kırmızıya döndü netten baktım yerleşme kanaması olması için erken yumurtayı 3 gün önce yakaladım daha adete 1 hafta kala olurmuş yerleşme kanamasıCiddimisin yaaabitanem daha vardı ama senin adetine offf
tatlım 6 Ekim de hastalanıcaktın sen şimdi kontrol ettim bu çok erken değil mi? Allah korusun bisey Olmasın adet olduğuna eminmisin? Endişelendim benkızlarben sanırım daha yenii adet oluyorum o kadar da test yaptım yumurtayı yakaladım çalışmalar yaptım günlerce.. dün pembemsi lekeler gelmişti bugun kırmızıya dönüştü kanama yanii offf çok canm sıkkın ..
offfffff çok moralim bozuldu şimdi .. Ama olsun burda beraberiz alırız testlerimizi tekrar deneriz ANCA beraber kanka berabercanm ben tam 40 gün önce düşük yaptım kürtaj oldum.. 25. gün kanamam basladı akıntıdan daha yoğundu adet diye düşündüm 8 gün sürdü tamammen bitti emin oldum adett diye.. ama dün pembe lekeyle basladı bugun kırmızıya döndü netten baktım yerleşme kanaması olması için erken yumurtayı 3 gün önce yakaladım daha adete 1 hafta kala olurmuş yerleşme kanaması
ben de endişeliyim canm sanırım yarın gitcem doktorum öğleye kadar hastanede oluyorTa
tatlım 6 Ekim de hastalanıcaktın sen şimdi kontrol ettim bu çok erken değil mi? Allah korusun bisey Olmasın adet olduğuna eminmisin? Endişelendim ben
anm su an öyle bi durumdayım ki adet olsa da üzülmicem yeter ki yumurta döllenmiş olmasın bebeğe bişey oluyor olmasın yani.. ve insallah baska bi sorun da yokturO
offfffff çok moralim bozuldu şimdi .. Ama olsun burda beraberiz alırız testlerimizi tekrar deneriz ANCA beraber kanka beraber
mutlaka git şuan Yoğunluğu nasıl çok aşırımı geliyor yoksa adet kanamadı kadar mı ayırt edebiliyormusun?ben de endişeliyim canm sanırım yarın gitcem doktorum öğleye kadar hastanede oluyor
yok canm peçeteyi sürdükçe geliyor ped koydum onda 3-5 damla kadar varMut
mutlaka git şuan Yoğunluğu nasıl çok aşırımı geliyor yoksa adet kanamadı kadar mı ayırt edebiliyormusun?
allah korusun canım benim Olmasın sakın öyle bişey acilemi gitsen yaaac
anm su an öyle bi durumdayım ki adet olsa da üzülmicem yeter ki yumurta döllenmiş olmasın bebeğe bişey oluyor olmasın yani.. ve insallah baska bi sorun da yoktur
acile gitmem ilgilenmiyorlar bildikleri tek şey iğne ve serum o da bana yaramaz.. yarın giderim sabah da devam ederse canm gözüme uyku girmicek..İnş
allah korusun canım benim Olmasın sakın öyle bişey acilemi gitsen yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?