ovulasyon testine başlayalim kizlarrrrr:))))

Kizlat tecrbelerinize ve bilginze ihtiyacim var bebis gelince benim girip isi icin serun felan yatti nefes almakta cok zorlaniyorum napmam gerekiyo bilemedim bide kasik ağrılarım biraz daha var normal miii hala korkuyorum bisey olcak.diye
öncelikle hayrlı ugurlu olsun tatlımm cok sevndmm sonrada gecmiş olsun bu bebiş hem sana hem bize ugur getirir inş

Canim Allah sana ikiz ikiz versin insallah kocaman kalabalik bir aile olun, kardesinin olmadigini unuttursun bebislerin

evleneyim arka arkaya çocuklarım olsun dedim onuda beceremedim yahuu...tek olmanın eksikliğini bi evden gelin çıkarken birde (allah nurlar içinde yatırsın)babamı kaybettiğimde yaşadım.bi yanım daha eksildi dayanak aradım yoktu

bu aksam çok duygusaliz. . Ben de aynı düşünce ve duygulara sahibim canisi... hep kalabalık kocaman bi ailem olsun istedim şimdiye kadar çünkü hep tektım. Inşallah rabbim nasip edecek bize de biliyorum hissediyorum canım ben hayatta ona inandım hersey zamanı geldiğinde oluyor çok istersen gerçekten ... sen de inan hiç vazgeçme

şükürler olsunki hiçbirgün inancımı umudumu kaybetmedim olcak muhakkak bizimde bebişlerimiz olcak.sadece dönem dönem neden diye haykırası geliyo insanın oda olsun okadar. eğerki pozitif olmayadım şimdiye kafayı yerdim tatlım.kocamın ailesi bebek konusunda hiç destek olmadılar ve dr gitmeme bile kızıyolar. fazla kurcalıyon bekle diyolar. başka gelin olsa çoktan ipleri kopartırdı ama kocamı seviyom ki bişey diyemiyom.bu gece kayınvalideye yemeğe gittim ya derdim depreşti yine aynı muhabbeti ettiler moralim bozuk geldim eve

kızlar ben sanırım daha yenii adet oluyorum o kadar da test yaptım yumurtayı yakaladım çalışmalar yaptım günlerce.. dün pembemsi lekeler gelmişti bugun kırmızıya dönüştü kanama yanii offf çok canm sıkkın ..

Ciddimisin yaaa bitanem daha vardı ama senin adetine offf

Ciddimisin yaaa bitanem daha vardı ama senin adetine offf
canm ben tam 40 gün önce düşük yaptım kürtaj oldum.. 25. gün kanamam basladı akıntıdan daha yoğundu adet diye düşündüm 8 gün sürdü tamammen bitti emin oldum adett diye.. ama dün pembe lekeyle basladı bugun kırmızıya döndü netten baktım yerleşme kanaması olması için erken yumurtayı 3 gün önce yakaladım daha adete 1 hafta kala olurmuş yerleşme kanaması

Ta
tatlım 6 Ekim de hastalanıcaktın sen şimdi kontrol ettim bu çok erken değil mi? Allah korusun bisey Olmasın adet olduğuna eminmisin? Endişelendim ben

O
offfffff çok moralim bozuldu şimdi .. Ama olsun burda beraberiz alırız testlerimizi tekrar deneriz ANCA beraber kanka beraber

c
O

offfffff çok moralim bozuldu şimdi .. Ama olsun burda beraberiz alırız testlerimizi tekrar deneriz ANCA beraber kanka beraber
anm su an öyle bi durumdayım ki adet olsa da üzülmicem yeter ki yumurta döllenmiş olmasın bebeğe bişey oluyor olmasın yani.. ve insallah baska bi sorun da yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…