- 11 Eylül 2014
- 259
- 146
- 63
- 34
Bişey sordum üstte de kimse benimle ilgilenmiyooooBen varim hayirdir canim
Canim simdi sende biraz stres30.gunume girmek üzereyim kızlar garip bi heyecan var içimde ... Bu hafta kırmızılar her an gelebilir tabi inşallah Gelmez ler hiç de.. düzensiz ya benim 27 si bat dedim ama yarından sonra her an beklerim ortalama 34 dedim öyle hesapladim ya bakalım 40 olmadan test yapmayı düşünmüyorum geçen ay 52 günde olmuştum ama stresli ve üzüntülü ölüm lu bi ay olduğu için öyle oldu. Ondan önce 31 ve 34.gun oldum son 3 ay bu şekilde sizden fikir almak istedim hamilelik testi yapmak için hangi günü baz almalıyım
Sağol cevabın için caniiiiimm fikir edinmek istiyor insan :)Canim simdi sende biraz stres
Çok özlem
Daha çok merak
Daha daha çok heyecan
Olduğu için hormonların seninle horon tepebilir o yüzden sen 40gunu bekle sonra yap canimmm
Senin sonuç noldu canımmmm kocin aldı mı test sonucunu. ?İsleri vardır canim sen benimle takil
Normal test alacakti eczanede ama agrim var olacak mi bilmiyorum ama olacak gibi hayirlisi ya olaydim da kurtulaydimSenin sonuç noldu canımmmm kocin aldı mı test sonucunu. ?
Evet canımmmm :) bizzzProfildeki sizmisiniz esinle beraber
Rabbim bozmasin inşallahEvet canımmmm :) bizzz
Insan ne olacaksa olsun hersey belirsizlikten iyidir diyor di mi canimsN
Normal test alacakti eczanede ama agrim var olacak mi bilmiyorum ama olacak gibi hayirlisi ya olaydim da kurtulaydim
Hepinizi inşallahRabbim bozmasin inşallah
Tabiki enkotu karar bile kararsizliktan daha iyidir bekle bekle psikolojini de etkiliyorInsan ne olacaksa olsun hersey belirsizlikten iyidir diyor di mi canims
Benim de her an gebelik testi yapacak bi potansiyelim var daha ortada fol yok yumurta yokN
Normal test alacakti eczanede ama agrim var olacak mi bilmiyorum ama olacak gibi hayirlisi ya olaydim da kurtulaydim
Bende nisanliyken kocisi bekledim askerde zordu senin için daha zordur Rabbim yardimcin olsunHepinizi inşallah
İİssediyormusun peki birseylerBenim de her an gebelik testi yapacak bi potansiyelim var daha ortada fol yok yumurta yok
Hiçbir belirti yok canım yaaaaİİssediyormusun peki birseyler
Ben daha önce uç gebeligimide hissettim ama bu ay bi garibimHiçbir belirti yok canım yaaaaben içimde gibi hissediyorum sanki ama psikolojik olduğunu düşünüyorum bazen
Aminnnn canım sorma hiç öyle zor ki elim kolum gibi olmuş sabah her uyandigimda elimi yana atıyorum bakıyorum bomboş. Yastıkta hala kokusu . Dusunmemek için eve girmek bile istemiyorum. Kalabalığa karışmaya çalışıyorum ama ben onun olmadığı her yerde yalnızım .Bende nisanliyken kocisi bekledim askerde zordu senin için daha zordur Rabbim yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?