Çok iyi olacak daha çok baglanacaksiniz daha çok kiymetleneceksiniz birbirinize karsiAminnnn canım sorma hiç öyle zor ki elim kolum gibi olmuş sabah her uyandigimda elimi yana atıyorum bakıyorum bomboş. Yastıkta hala kokusu . Dusunmemek için eve girmek bile istemiyorum. Kalabalığa karışmaya çalışıyorum ama ben onun olmadığı her yerde yalnızım .
Aynen yaaa herkese zor gelir ama ben Istiyorum onun bi parçasıni içimde taşımak istiyorum o benim herseyim olacak annesinin herseyi ... onu öyle çok seveceğim ki bakmaya öpmeye kıyamayacagim yeter ki gelsin her neredeyse annesinin melegi.. canım o benimSenin için çok iyi olur olursa sana destek tam destek yani
Evet inşallah kocis te gelirse hazir çocuğu verirsin kucaginaAynen yaaa herkese zor gelir ama ben Istiyorum onun bi parçasıni içimde taşımak istiyorum o benim herseyim olacak annesinin herseyi ... onu öyle çok seveceğim ki bakmaya öpmeye kıyamayacagim yeter ki gelsin her neredeyse annesinin melegi.. canım o benim
İnsallahhh ama ben ümidini kaybediyorummŞuradan hepimiz hamiş olarak ayrılıriz inşallah yüzlerimiz güler hepimizin
İnsallahhhhhBelli mi olur canım benim de geçen hafta 3 4 gün kasiklarim acayip agriyordu bakalım ben de ümidimi kaybetmek üzereyim ama böyle olmaz pozitif dusunmeliyiz ki öyle olsun bi de zaten hayırlısı hayirliysa olsun. Hayırlı zamanda olsun.birbirimize destek olcaz umudumuzu kaybetmek yok :))
Kızlar 2 saattir kk ye giremiyorum siz nasıl girdiniz.duzenleme var deyip durdu site pöffff
Kuzummm saat farkindan dolayi benimkisi.. Ben de seni gorunce sasirdimiyisin degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?